- 29 Temmuz 2015
- 1.652
- 1.890
- 53
- 44
- Konu Sahibi Felix_Felicis
Öncelikle duygularını bastırmayı terket gülmek kadar ağlamakta çok insanı doğal bir davranıä hemde için iyice rahatlarsın ama tabi sürekli ağla demiyorum şu içindeki duyguları atmak için.Sonra da şöyle düşün senin yerinde olmak isteyen o kadar çok insan var ki çok güzel bir bölümün ve sonunda ulaşacağını çok güzel bir meslek var .Geçmiş ilişkini düşünme birşey bittiyse bazen öyle olması daha hayırlıdır. O düşünceleri rqfa kaldır hatta çöpe at.Ben güçlü biriyim bunların üstesinden gelebilirim diye inanar tekrarla. Kendini topla unutma sen vvarsan ve iyiysen o zaman herşey anlam kazanıyor.12 gün az bir süre değil yeter ki iste ve değerlendirmesini bil.Eline renkli kalem ve block note kâğıtlarında al önemli yerlerin altını çiz ezberleri o kağıtlara not al yapıstır hem çok şirin oluyor hem de sonra bir gün kala onları toplar hatırlarsın birde ders çalışırken demli çay bit.çok. ve ceviz yemek çok iyi geliyor dikkatin dağılmasına engel oluyor.Arada açık hafaya cık şöyle havayı derince içine çek oksijeni yaşamı içinde hisset.İyi çalışmalar kardeş sen basarırsın
Ayy ne kadar pozitif ve enerjik bir yorum olmuş,benim bile şuan kalkıp almanca çalışasım geldi :))