- 24 Aralık 2014
- 10.840
- 10.203
- 298
- 31
- Konu Sahibi melek93_34
-
sormayin bahar geldi benim kafam bahara gitti : )
inşallah seni üzmiycek mutlu edicek birini bulursun..yok tabiki orasi oyle bende yasadim sevdigim insan yari yolda birkti.eski sevglsne dondu.ben sadece sevulmek istyrm bende sevsn oda sevsin istyrm
tamam olur kimseden hayir yok valla herkesn yannda sevglisi kocasi şusu busu ya en iyisi oyle yapalimBeraber takılalım
Kerdeşlerin falan varsa onlarla takıl mesela geçen abim ve kuzen sinemaya gideceklerdi aralarında konuşuyolardı bende hemen atıldım takıldım peşlerineinanir misiniz sinavlardan cok bunaldim hava guzrlkn gezmek degerlendrmek istiyorum ama kimse yokki ders calismayi seviyorum hem de cok ama bubaralar icimden gelmiyor helede herkes disardayken :'(
bana biraz imkansiz gibi geliyor ama inşallah ya insallahinşallah seni üzmiycek mutlu edicek birini bulursun..
onlarda evli kuzenlrmde yanimda yok il disinda okuyorum ya diyrm ya hic yapck bisi yok kimse yokKerdeşlerin falan varsa onlarla takıl mesela geçen abim ve kuzen sinemaya gideceklerdi aralarında konuşuyolardı bende hemen atıldım takıldım peşlerine
ona bile raziyim giyimime karissin o ufak tartismlar bile hic bisi sevildkten snra sorun seven insan yok hele beni hic yokBi kere en buyuk sorun bi sevgilin olmasi, tamda baharda yaza dogru insan minilerini giymek istiyor. Takip takistirmak istiyor oh misler suruyor makyaj felan. Sonra biri geliyor herseyin icine ediyor.
Neymis mini yasakmis.
yokki gezi olsa gidicem ama o bile yok benim sansima ondada beni gorur sonra arkmdan gelen kiza asık olur kesin varyaNe biliyim canım okulda gezi falan düzenlenmiyor mu klüpler filan onlara takıl şimdilik kafanı dağıtmaya çalış sonra inşallah seni seven biri çıkar karşınaAma yok diyede üzülme akışına bırak.
Aman boşver bizi buluyorda ne oluyor önce seviyorum diyolarlar sonra iş ciddiye binince kaçmaya başlıyolar o zaman daha çok üzülüyorsun .Keşke hiç olmasaydı ...yokki gezi olsa gidicem ama o bile yok benim sansima ondada beni gorur sonra arkmdan gelen kiza asık olur kesin varyaya cok uzuluyorm acikcasi bir kezde beni bulsin diye ama oyle bi nasipki yok hala
aynen oyle oluyor ya once seviyorum ayagina yatiyorlar sonra elveda diyorlar bende o yuzden ciden seven olsn istiyorumAman boşver bizi buluyorda ne oluyor önce seviyorum diyolarlar sonra iş ciddiye binince kaçmaya başlıyolar o zaman daha çok üzülüyorsun .Keşke hiç olmasaydı ...Neyse en önemli şu sınav geçmem lazım...
ay canım benim kıyamam sanamuhtaclik falan degilde hani bende biraz sevilmek ihtiyaci hissetim baharda iyice yuzunu gosterdi
kimi ararsam mesgul herkes sevdgiyle telefonuma bile bakmiyolar beni de biri sevsv gezelim onnla hic para harcatmyida sevmem ben erkeklere birazcik mutluluk parkta oturup boyle muhabbet etsem yeter banaay canım benim kıyamam sana
hele benim hic olmuyor. bos bos oturmktn skldm mutlu olmak istyrm gulmekneglenmek huzunmu birile dagtmakbende bahar bi gelse gezip tozacağım yüzme vs. diyordum ama bebişim olacak.Dikkatli olmam lazım..Hayatın ne getireceği belli olmuyor..O yüzden fazla kurmamak lazım.
b
hele benim hic olmuyor. bos bos oturmktn skldm mutlu olmak istyrm gulmekneglenmek huzunmu birile dagtmak
yok memnunum okumayi seviyorum iyiki burdym ama insan farklilikrda olsn istiyor hayatindaçok şükür bi okulun var hiç okumayanları düşün.. Kendinden iyileri değil kötüleri düşün..Bu seni mutlu edecektir.Emin ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?