Deli gibi sevdigim adamdan çocuk isteksizligi yuzunden soguyorum

böyle düşünmeyin evlilik karşılıklı özveri fedakarlık gerektirir.bence eşiniz harika bir insan ve doğal olarakta sizi fazlasiyla düşünüyor.bence sizde bu tatlı evliliğin tadını çıkarın bunları kafanıza takmayın. Allah nazarlardan korusun. ve siz bir kadin olarak cocuk olunca ister istemez cocugunuzu ön planda tutacaksiniz.ama erkeklerin geneli eşini seviyorsa eşini on planda tutar ve kıskanır. bu yuzden de istemiyor olabilir
teşekkür ederim. Dediğiniz gibi kafaya takmamak en iyisi. Buna da şükür. Arada bi geliyorlar iste böyle insanlik hali...

Acaba zorluğundan mı çekiniyor. Yani ağlaması gazı maması uykusuzluğu var kolay değil. Bunları mı düşünüyor?
Olabilir. Rahatimiza düşkünüz ikimizde. Ama ayni zamanda herseyi düzgün yapma istegimiz de var. Ikisi bir araya gelince çocuk yapmamak en kestirmesi oluyor heralde. Benimki de tamamen hormonel olsa gerek. Yoksa mantikli dusununce icinden cikmasi bana da zor geliyor

Bence ustune gitmeyin illa, " istemiyorum yeter." demesini beklemeyin. Ya da herneyi bekliyorsanız işte. Bunu söylememin sebebi, eşim cocuk istemesede eşimle yaşarım demeniz. Eger cocuksuzda yaparim diyorsan boş yere ne adami ger nede kendin surekli huzursuz olup bu konuyu açıp durma ikide bir. Çocuk çok olması gereken, olmazsa olmaz bir eksiklik değil gerildigine değmez yani.

Eşinizle birbirinize olan düşkünlüğünüzü gülümseyerek okudum. Bdv konuları beni evlilikten ölesiye korkutmuştu cidden. Maşallah size :nazar:
Daha yaşlarınız genç 3-4 sene sonra çalışmalara başlasanız dahi geç kalmış olmazsınız bana göre. Hiç başlamasanız bile bir sürü miniğe anne babalık yapıyormuşsunuz zaten. Boşuna dert etmeyin derim.

Ayni sorunlari zamaninda bizde yasadik.bebek konusu acilinca resmen buz kesiyordu esim.insan nasil sevdigi,ayni yastiga bas koydugu kadindan cocuk istemez diye cok uzuluyordum.tabi hic belli etmedim.
Hic ustune gitmedim.cunku ben hazir degildim,zorlaniyorum,sen istedin cocuk sahibi olmayi gibi tartismalar olabilir ve ben bu konuyu kaldiramayabilirim diye dusundum.
Simdi benden cok istiyor.cocuk lafi gecince resmen adamin gozleri parliyor.
Tabi korunmuyoruz bir suredir ama gelen giden yok henuz.
Ve simdiye kdr istemedigi icin cok pisman.
Size yasadiklarinizi yasayan biri olarak nacizane tavsiyem uzerine gitmeyin.siz hazirsaniz bekleyin oda hazir olacaktir zamani gelince.
Tabi cok uzatmamakta da fayda var malum infertilite cagimizda cok yaygin.
Sexingthecherry Sexingthecherry

yaşınız 30 artık zamanı gelmiş ve hemen olacağının garantisi yok esinle konus oda 32 yani daha ne bekliyorsunuz.evlilik de çocuk isteniyorsa edin buna hayır diyemez evlenmeseymis o zamsn.sen isteyip o istemiyor diye birşey olamaz.ona biyolojik saat isliyor de anlat anne olsam de ustele ne bu cnm sorumluluk sahibi olsun.hiç durmayın konuşun hatta kırıcı olun çok sakin kalırsanız daha çok beklersiniz.ben 35 yasindayim 6 sene uğraştım kızım a kavuştum 8 ylilk evliyim ve anne olmakla cooookkk muhteşem birşey.Allah sizede sağlıklı bir evlat nasip etsiiiinnnn
anne olmak yeniden doğmak demek sen haxirsin belli ikna et esini ve en tez zamanda dolsun göbüsün...:anneadayı::anneadayı::anneadayı:

Çocuk istemiyordur açıkça söyleyip seni kırmak istemiyordur belki. Açık açık konuşun bence. Döksün içini. Evlilik illa çocuk yapmak değildir, herkes anne baba olmak zorunda değil. Şuan mutluysanız boşver sende biliyorsun bi taraf istemeden olmaz bu iş. Anladığım kadarıyla güzel bi evliliğiniz var bu sebepten soğunmaz ki ama sende biraz sakin ol. En başta söyleseymiş keşke çocuk istemem diye..

Çocuksuz ev mi olur? Allah isteyen herkese nasip etsin
Eşiniz iyi bir baba olacak bence ama biraz rahatına düşkün sanırım o yüzden erteliyo.bir arkadaşım sizin gibiydi eşiyle mükemmel anlaşıyor gezmedikleri şehir ülke kalmadı ama 8 sene oldu çocuk konusu hala acilmiyo evlerinde. ortak karar alırsınız inşallah

Aslında yavaş yavaş bebek fikrini sevdirebilirsiniz. Mesela kitap okurken şimdi bebeğimiz de olsaydı sana baba diye seslenseydi de babası ona da kitap okusaydi gibi şeyler diyebilirsiniz. Böylece zemini hazırlamış olursunuz belki etkilenir :KK66:
Bu arada maşallah. Allah ağzınızin tadını bozmasin..

alttan alttan mesaj verme yontemini uygulayayim öyleyse. Gerçi bu tarz seyler soyleyince hemen gercekci yönüyle cevap veriyor. Cocuk olsaydi sen simdi bu kitabi boyle rahat okuyamazdin ki falan der. Fazla gercekci adam yaa. Evde istedigimiz gibi soyunup gezemeyecegimizi bile düşünüyor cocuk olunca. Evet haklı belki de cok sey kisitlanacak ama ne bileyim yapanlar manyak degil heralde bir sekilde denge kuruluyordur illa ki

o iş olmaz bilgece :)
mesela eşim dışardayken bebek gösteriyor bak ne tatlı ailece geziyorlar falan
hemen aklıma şunlar geliyo
evden çıkana kadar kaç saat hazırlandılar
yok şimdi bebeğin emzirme saati geldi
altı değişecek dışarıda tuvaletlerde
uykusu gelip mızmızlık yapıcak
bi rahat vermiycek öff diye fenalık geliyo içime o bebeğe uzaktan bakarken

sexingthecherry nin eşi güzel giden hayatlarını bozmak istemiyor
ki benim de çocuk konusunu geçiştirmemin sebebi bu
keyfimiz çok kaçacak ya

Hassas bir bünyesiniz var gibi durmuyorsunuz. LAN sanki 18'lik var karşısında falan :110:Adam istemiyorsa istemiyordur zorlayamazsınız. Bu devirde çocuk yapmak bana da çılgınlık gibi geliyor.

İnsanlar bebek istemek zorundaymış gibi düşünenleri anlamıyorum.
Evet evliliğiniz gayet yolunda olabilir, çok mutlu olabilirsiniz, eşinizin yaşı 32 ve çok olgun da olabilir.
Ama bu çocuk istemek zorunda olduğu anlamına gelmiyor.
Belki çocuk sorumluluğunu istemiyordur, belki babalığa hazır hissetmiyordur, belki de baba olmak istemiyordur.
Konuşun.

Çocuk bakmayı meşakatli ve zor bulanlar yorulmaktan sorumluluktan çekinenler.siz iş yapmıyomusunuz çalışmıyomusunuz bazı şeylerin sorumluluğunu almıyomusunuz ite köpeğe bakıyosunuz kendi kanınızdan olan çocuğa bakamıcakmısınız büyütemicekmisiniz bu nasıl bir bencilliktir tembelliktir ya çocuksuz evlilik olurmu aile olurmu ya .çocuk evin neşesidir mutluluğudur gururudur .yaşı gelen bayanlar fazla geç kalmayın.benim yaşım 36 3. Çocuğu düşünüyorum hamile kalamıyorum çokta üzülüyorum bu duruma .demem oki çocuk işi ertelemeye gelmez insanada külfet olmaz rabbim kolaylığınıda verir.

ya eşiniz de çocuk istiyosunuz diye sizden soğuyorsa?

bu kadar büyük laflar etmeyin. olgun olabilir, 32 yaşında da olabilir. ama bu illa çocuk isteyeceği anlamına gelmez ki.

ha evlenmeden önce konuşmuşsunuzdur hemen yaparız vs demiştir. şimdi yan çizmesine laf edebilirsiniz. ama öyle bi durum yoksa onu zorlamaya hakkınız yok.

Çocuk bakmayı meşakatli ve zor bulanlar yorulmaktan sorumluluktan çekinenler.siz iş yapmıyomusunuz çalışmıyomusunuz bazı şeylerin sorumluluğunu almıyomusunuz ite köpeğe bakıyosunuz kendi kanınızdan olan çocuğa bakamıcakmısınız büyütemicekmisiniz bu nasıl bir bencilliktir tembelliktir ya çocuksuz evlilik olurmu aile olurmu ya .çocuk evin neşesidir mutluluğudur gururudur .yaşı gelen bayanlar fazla geç kalmayın.benim yaşım 36 3. Çocuğu düşünüyorum hamile kalamıyorum çokta üzülüyorum bu duruma .demem oki çocuk işi ertelemeye gelmez insanada külfet olmaz rabbim kolaylığınıda verir.

Mutlu bir hayat için tek kriteriniz çocuk tek vasfiniz anne olmak mı?
Ben çalışıyorum evde 2 tane de evcil yavrum var
Mutlu bir de evliliğim var
Bunlarla mutluyum fazlasini su an istemiyorum. Istemeyenlere neden uzulup sinirleniyosunuz ki? Insanlarin soyu mu tukeniyor? Siz bizim yerimize de doğurun arkadasim :)

rahatının kaçacağından korkuyordur

aynı korku eşimle bende de var

malesef yaş ilerledikçe çocuk istiyorsun ama rahatın düzeninin değişeceği endişesi de çığ gbi büyüyor karşında

bir insanın çocuk istememek için binlerce farklı nedeni olabilir.
her şeyi bu kadar kişisel almayın, olan ilişkinize oluyor.
ben de hiç ama hiç çocuk istemiyorum.
eşim de 38 oldu o da hiç istemiyor hala.
çocuk istemek çok ama çok ağır bi sorumluluk eşinizi anlıyorum.

Kimi ister kimi istemez hepsine saygim var oflum 15 aylik Allahim saglik sihat uzun omur versim herkesin evladina o gelince ben tam oldum sanki bunu annne olan anlar ama her doğuran da anne olamiyor ne yazik kioyle olsa yetimhaneler cocuk dolmazdi cunku eger esin hazir degilse israr etme cunku tek basina bebek buyutmek imkansiza yakin hazır olmasini bekle ve senin hazir oldugunu bilsin sen istiyorum hazirim seni bekliyorum hazir olduğumuz da ailemiz tamamlansin diye belirt bence

Mutlu bir hayat için tek kriteriniz çocuk tek vasfiniz anne olmak mı?
Ben çalışıyorum evde 2 tane de evcil yavrum var
Mutlu bir de evliliğim var
Bunlarla mutluyum fazlasini su an istemiyorum. Istemeyenlere neden uzulup sinirleniyosunuz ki? Insanlarin soyu mu tukeniyor? Siz bizim yerimize de doğurun arkadasim :)

hep aynı tartışmada sen ve ben aynı anda damlıyoruz :halay:

Back
X