Deli gibi sevdigim adamdan çocuk isteksizligi yuzunden soguyorum

Hayatta en sevmediğim insan tipine bir örneksiniz
İkinci çocuğuma kazara hamile kalarak ve eşimin rızası olmadığı için aldiramayip zorla doğurarak sahip oldum
Çocuk boyuma ulaştı ben hâlâ yılları geri alabilir miyim diye düşünüyorum
Öyle zor şeyler yaşadım yaşattım ve yaşadık ki...
Eşimle hâlâ evliyiz iyi kötü 4 kişilik normal bi aileyiz ama bu konudaki anlayışsizligini hiç affetmicem
Ne var canım herkesin iki çocuğu oluyor dünyada bi tek sen misin deyişini
Bir kadın nasıl kendi evladını istemez deyişini de unutmuyorum
Eşinizi biraz daha çocuk için zorlarsaniz o da sizi nefretle anacaktir emin olun
Çok istiyorsanız gidin başkasından yapın çocuğunuzu

Zorlukları var evet 6 ay falan eve kapanip sadece doktor muayene kontrol acil ihtiyaclar dışında cikmadim dışarı kisin doğum yapmıştım ama yürümesi anne baba demesi koşup sarilmasi yerde çorabıni bulup getirmesi resimini bulunca gösterip babasina baba demesi ...böyle seyler yasiyorum suan kendimi cok şanslı hissediyorum

İkinci çocuğuma kazara hamile kalarak ve eşimin rızası olmadığı için aldiramayip zorla doğurarak sahip oldum
Eşimle hâlâ evliyiz iyi kötü 4 kişilik normal bi aileyiz ama bu konudaki anlayışsizligini hiç affetmicem
Eşinizi biraz daha çocuk için zorlarsaniz o da sizi nefretle anacaktir emin olun
Keske aldirsaymissin yaa çocuğun basinada kakmiyorsun degil mi bunlari

Keske aldirsaymissin yaa çocuğun basinada kakmiyorsun degil mi bunlari
Çocuğun ne günahı var yapar mıyım hiç
Ama tabii ki doğduğu zaman ona yeteri kadar bakamayisim yaşadığım onca sinir harbi depresyona girişim bunların hepsini yaşadık o da yaşadı
Yılları en çok da bu yüzden geri almak istiyorum oğlum suçu olmadan bunları yaşamak zorunda kaldığı için ve bunlara eşim sebep oldu

Bence ustune gitmeyin illa, " istemiyorum yeter." demesini beklemeyin. Ya da herneyi bekliyorsanız işte. Bunu söylememin sebebi, eşim cocuk istemesede eşimle yaşarım demeniz. Eger cocuksuzda yaparim diyorsan boş yere ne adami ger nede kendin surekli huzursuz olup bu konuyu açıp durma ikide bir. Çocuk çok olması gereken, olmazsa olmaz bir eksiklik değil gerildigine değmez yani.
haklisiniz, cocuk hersey degil. Hep olmasa da hormanlarim boyle bazen isyan ediyor iste.

Eşinizle birbirinize olan düşkünlüğünüzü gülümseyerek okudum. Bdv konuları beni evlilikten ölesiye korkutmuştu cidden. Maşallah size :nazar:
Daha yaşlarınız genç 3-4 sene sonra çalışmalara başlasanız dahi geç kalmış olmazsınız bana göre. Hiç başlamasanız bile bir sürü miniğe anne babalık yapıyormuşsunuz zaten. Boşuna dert etmeyin derim.
cok tesekkur ederim. Insan bi kadar sevince ona benzeyen, onun kanindan bir küçük parcayi da gormeye heves ediyor. Iste galiba bunlar biraz benim dertsiz basima dert ararmamdan galiba

Ayni sorunlari zamaninda bizde yasadik.bebek konusu acilinca resmen buz kesiyordu esim.insan nasil sevdigi,ayni yastiga bas koydugu kadindan cocuk istemez diye cok uzuluyordum.tabi hic belli etmedim.
Hic ustune gitmedim.cunku ben hazir degildim,zorlaniyorum,sen istedin cocuk sahibi olmayi gibi tartismalar olabilir ve ben bu konuyu kaldiramayabilirim diye dusundum.
Simdi benden cok istiyor.cocuk lafi gecince resmen adamin gozleri parliyor.
Tabi korunmuyoruz bir suredir ama gelen giden yok henuz.
Ve simdiye kdr istemedigi icin cok pisman.
Size yasadiklarinizi yasayan biri olarak nacizane tavsiyem uzerine gitmeyin.siz hazirsaniz bekleyin oda hazir olacaktir zamani gelince.
Tabi cok uzatmamakta da fayda var malum infertilite cagimizda cok yaygin.
Sexingthecherry Sexingthecherry
tam olarak ayni seyleri hissetmisiz. Insan belli bir yastan sonra gönül rahatligiyla erteleyemiyor. Hislerime tercuman olmussunuz. Insallah en hayirli zamanda bebis gelir

Merhabalar. Yaklasik iki yillik bir evliligimiz var. Yas 30, evlilgimizde bana göre hersey yolunda. maddi manevi bebek icin hazir oldugumuza inaniyorum. Hatta düşünüyorum, biz bu gül gibi evlilikte cocuk yapmaktan tereddüt ediyorsak millet nasil catir catir doğuruyor diye... kocamin harika bir baba olacagina eminim. Onu cok seviyorum. Gel gelelim ne zaman cocuk plani icin konu acilsa sakayla karisik hic icinden gelmedigini, henuz kucuk oldugumuzu soyluyor! Lan sanki 18lik citir var karsisinda. Hassas bir bunyem var, kronik hastaliklarim var zaten simdi planlasak kimbilir ne zamana olacak diyorum. Iste sana kiyamiyorum, hamileyken dogururken aci cekeceksin falan diyor. E o zaman koruyucu aile olalim, benim icin biyolojik olmasi sart degil, seninle bir cocuk yetiştirmek istiyorum diyorum. O is o kadar kolay degil, cok dusunmek lazim deyip isin icinden cikiyor. Acaip ofkelenmeye basladim. Benim de 30 yasinda bir kadin olarak böyle bir istekte bulunmaya hakkim var öyle degil mi? Beyimiz kucukmus! 32 yasinda ve gayet yasina gore bile olgun biridir normalde. Kendi kendime kuruntu yapmaya basladim, acaba benim anneligime mi güvenmiyor diye kurup duruyorum. Hayir boyle hayat dolu, surekli yeni seyler yapmak isteyen, icinde yasamak istedikleri kalmis biri de degil. Dedigim gibi olgun, mantikli ve daima ne istediğini bilen biridir. Uzerine varmiyorum, çünkü biz genelde kavga eden bir cift degiliz. Kırıcı davranmayiz birbirimize. Guzellikle sordum bir kac kez konu kapaninca bende ustelemedim. Ama icimde o kadar büyüttüm ki bunu. Cinsellikten bile sogumaya basladim. Ki normalde harikadir uyumumuz. Hemen kondoma sarilmasindan sonra bende heves kaciyor. Sanki zorla gebe kalicam töbe töbe... ay neyse dertlesmek istedim.
çok itici geldi gerçekten çocuk arzunuz varsa açık açık söyleyin kusura bakma kocacım benim çocuk özlemim var sende de bu istek yok ben yaşım geçmeden önüme bakmak isterim ciddi mana da çocuk istemiyorsan ikimizde yolumuza bakalım zira hayat görüşlerimiz uymuyor.işte bu sözden sonra asıl fikirlerini el mecbur dökecek boru değil ya..üstünü kapatamaz ..siz bu ciddi konuşmayı yapmalısınız bence.
dipnot:boşanın demiyorum yanlış anlamayın bu kadar ciddi olursanız üstünü kapatıp geçmez konunun gerçek fikirlerini dile getirebilir diyorum yani tutarsa.

Mutlu bir hayat için tek kriteriniz çocuk tek vasfiniz anne olmak mı?
Ben çalışıyorum evde 2 tane de evcil yavrum var
Mutlu bir de evliliğim var
Bunlarla mutluyum fazlasini su an istemiyorum. Istemeyenlere neden uzulup sinirleniyosunuz ki? Insanlarin soyu mu tukeniyor? Siz bizim yerimize de doğurun arkadasim :)
İnş arkadaşım keşke olsa bitane daha ;;)) bekarken bende hiç istemezdim sevmezdim çocuk evlenince illaki istiyosun .kedi köpek bakmaktansa kendi çocuğuma bakıp büyütürüm daha iyi .sonuçta senide bi anne bakıp büyütüp okutup bu yaşlara getirmedimi vatana millete hayırlı bi evlat yetiştirmek istemezmisiniz .

Çocuk istemiyordur açıkça söyleyip seni kırmak istemiyordur belki. Açık açık konuşun bence. Döksün içini. Evlilik illa çocuk yapmak değildir, herkes anne baba olmak zorunda değil. Şuan mutluysanız boşver sende biliyorsun bi taraf istemeden olmaz bu iş. Anladığım kadarıyla güzel bi evliliğiniz var bu sebepten soğunmaz ki ama sende biraz sakin ol. En başta söyleseymiş keşke çocuk istemem diye..
en basta istiyordu simdi vazgecti. Beni de tedirgin eden bu zaten. Ama yine de dediginiz gibi tek tarafli olmaz

o iş olmaz bilgece :)
mesela eşim dışardayken bebek gösteriyor bak ne tatlı ailece geziyorlar falan
hemen aklıma şunlar geliyo
evden çıkana kadar kaç saat hazırlandılar
yok şimdi bebeğin emzirme saati geldi
altı değişecek dışarıda tuvaletlerde
uykusu gelip mızmızlık yapıcak
bi rahat vermiycek öff diye fenalık geliyo içime o bebeğe uzaktan bakarken

sexingthecherry nin eşi güzel giden hayatlarını bozmak istemiyor
ki benim de çocuk konusunu geçiştirmemin sebebi bu
keyfimiz çok kaçacak ya
tipki esim gibi düşünüyorsunuz. Herkesin kendi istegine saygi duyarim normalde ama bana sanki bu konu kadinin hazirlomasiyla daha iliskili gibi geliyor. 5 yil sonra ben bu fikirden kendimi vazgecirdikten sonra esim istese biyolijik olarak bir cok seye gec kalinmis olacak diye endiseleniyorum

Hassas bir bünyesiniz var gibi durmuyorsunuz. LAN sanki 18'lik var karşısında falan :110:Adam istemiyorsa istemiyordur zorlayamazsınız. Bu devirde çocuk yapmak bana da çılgınlık gibi geliyor.
neden oyle dediginizi anlayamadim. 18 lik degilim, yani surekli cok kucuguz demesinden dolayi dedim.30 yas daha cok kucuguz denecek yas degil bana gore.

ya eşiniz de çocuk istiyosunuz diye sizden soğuyorsa?

bu kadar büyük laflar etmeyin. olgun olabilir, 32 yaşında da olabilir. ama bu illa çocuk isteyeceği anlamına gelmez ki.

ha evlenmeden önce konuşmuşsunuzdur hemen yaparız vs demiştir. şimdi yan çizmesine laf edebilirsiniz. ama öyle bi durum yoksa onu zorlamaya hakkınız yok.
sorun tam olarak bu zaten. Beni kivama getirdi kendi vazgecti kırgınlıgim ona.

Mutlu bir hayat için tek kriteriniz çocuk tek vasfiniz anne olmak mı?
Ben çalışıyorum evde 2 tane de evcil yavrum var
Mutlu bir de evliliğim var
Bunlarla mutluyum fazlasini su an istemiyorum. Istemeyenlere neden uzulup sinirleniyosunuz ki? Insanlarin soyu mu tukeniyor? Siz bizim yerimize de doğurun arkadasim :)
kesinlikle cocuk ve anne olma odakli biri degilim. Mutlu bir hayat bunlar degil benim icin. Ki soyledim de esim kesin ve net asla olmasini istemiyorum dese konuyu kapatir onunla mutlu evliligime devam ederim. Bana sadece yeterli aciklama yapmadan bu fikirden birden sogumasi üzücü geliyor. Ister istemez kendimde sorun ariyorum

sizin yasadiginiz kotu duygular nedeniyle boyle tepki vermenize saygi duyarim. Ama beni anlayamadiginizi dusunuyorum. Ben zorla yapicam, o istemese de olacak demiyorum. Hatta esimi kirmak istemedigim icin ona soylemek yerine buraya yazip dertlesmek istedim. Sizin esiniz saygisizlik etmis, ama ben sadece kendimce nedenini sorgulayip burada dertleserek ayni saygisizligi yaptigimi ve bu nefretinizi hakettigimi sanmiyorum

Back
X