• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deli olmama az kaldı !

Kur'anı Kerimde kadın kendine haram olan erkeği masumca öpebilir demiyo!
Ne diyo biliyomusun birbirlerine haram olan kadın ve erkeğin aynı odada bile kalamayacaklarını söylüyo Kur'an ı Kerim
İşte benm öpmekten anladığım bu cnm :31:
Açıklayıcı olduğumu düşünüyorum :16:

Canımşimdi sana konuyu dine çekmeyelim denecek malsef.

Yok ben anlatamadım sanırım:68:

Buraya son uyarım bundan sonra tek kelime yazmam. Konu dışı mesaj, karşılıklı tartışma, hakaret, yoruma yorum yapma uyarı ve ceza sebebidir.

Buyrun devam edin arkadaşlar..

Kur'anı Kerimde kadın kendine haram olan erkeği masumca öpebilir demiyo!
Ne diyo biliyomusun birbirlerine haram olan kadın ve erkeğin aynı odada bile kalamayacaklarını söylüyo Kur'an ı Kerim
İşte benm öpmekten anladığım bu cnm :31:
Açıklayıcı olduğumu düşünüyorum :16:

dini karıştırmasak? zira forumda bunu konuşmak yasak
ayrıca bu mantıkla
hiç bir karşı cinsin elini sıkmamalı, öpmemeli hatta aynı odada olmamalıyız öyle mi

offff
gerçekten daha fazla bişey demek istemiyorum
konu bambaşka bir yere gidicek.

canım,kadını sert bir dille uyar,baktın yine yapıyor
bu defa tekrar uyar,eğer bir daha yaparsan adını çıkarırım de.

Ben hala anlamadım
Konu sahibi arkadaş cevap da vermiyor
Kıskanıyor mu kıskanmıyor mu???

Ya esim tabiki kiskanirim beden kiskanmim

E tamam da eğer iyi niyetli olduğuna inandığınız birinden kıskanıyorsanız ya eşinize güvenmiyorsunuz ya da sizde bir problem var.
Konuyu anlamadan yardımcı olamayız ki size...

5 yaş çok fazla
benim kardeşimle aramda 5 yaş var, o bebek gözümde..
eltiniz de kaynıyla aynı evde yaşamış
belli ki onu küçük kardeşi gibi görüyor, seviyor
boş yere günahını alıyorsunuz

5 yas nasıl fazla ya benım esımle 7 yas var aramda ve ablam ve enıstemle yasıt abım yasında yanı boyle bsıey olamaz yas farkı fılan atesle barut bu ıste neler duyuyoruz nelr oluyor ulkemde farkıdna deılsınız heralde arkadas şüphesınde haklı bence hıcbısey olmasa bıle bu olmayacagı anlamına gelmez her zamn tedbırlı olmalıyız her konuda kı sonra üzülmeyelim:34:

E tamam da eğer iyi niyetli olduğuna inandığınız birinden kıskanıyorsanız ya eşinize güvenmiyorsunuz ya da sizde bir problem var.
Konuyu anlamadan yardımcı olamayız ki size...

Eltimin yakinligindan esimde rahatsiz esime guveniyorum tabikide ama bunu bile bile yapiyor eltim

Konu sahibi belki gereksiz yere kıskanıyor ama kıskanıyor sonuçta.Bu da çok doğal,bende benimle ilgilenmeyip sadece eşimle ilgilenen bir kadını kim olursa olsun kıskanırım,bu kardeşide olabilir.İllede gözü olması gerekmiyor.Birde elini,kolunu,bacağını bu işe sokarsa hepten dellenirim.
Sen kıskanmazsın ben kıskanırım,bu bir duygudur illede güvensizlik olması gerekmiyor.Bazı yorumları şaşkınlıkla okudum.Sanki eşini kıskanmak problemli bir kişilik gibi ifade edilmiş.
Gamze arkadaş sen bence eltine fazla güvenme,tetikte ol derim :34:

Eltimin yakinligindan esimde rahatsiz esime guveniyorum tabikide ama bunu bile bile yapiyor eltim

O zaman iyi niyetli olmadığını düşünüyorsunuz.

Aman neyse daha siz neye takıldığınızın farkında değilsiniz.
Ya da itiraf etmek istemiyorsunuz.
Kıskanıyorsunuz kıskanıyorum demiyorsunuz.
Ne yorum yapabilirim ki bu durumda...

canım mutlaka benim yazdıklarımı yazan olmuştur ama
bende nacizane fikrimi belirtmek isterim

kıskançlık çok kötü içini kemiren bir duygu

bende yaşadım ordan biliyorum

kafam sürekli onunla meşguldu

ama düşündümde olacağı varsa zaten oluyor

hatta eşimede açtım konuyu

ne kavgalar ettik artık nefret derecesine gelmiştim ona karşı

o mesafe koydu biraz
birazda ben boşladım

takmamaya çalıştım yoksa kendi psikolojim iyice bozulacaktı

ha eşime güvensizlik değil nerdeyse yapmayacağına eminim (hiç bişeyden emin olamayız oda ayrı :37:)

ama onların yanındayken eşine yakın dur yaptığıınz güzel şeyleri anlat eğer içinde gerçekten sana zarar vermek için seni üzmek için yaptığına dair şüphelerin varsa

anlarsın zaten

tepkileri nasıl sıcak mı soğukmu

ama çok kafana takıp yuvana zarar verme kardeşim :34:

Böyle gereksiz basit insanları mevzu haline getirip eşinizle konuşarak prim yaptırmayın bence
Ciddiye bile almayın... Çok fazla denk gelmemeye çalışın...
Bi dahaki denk gelişinizde ben çıkayımmı zamansız mı geldim hahaha diyerek dalga geçin basite alın
Küçümseyin...
Sen sadece aile içindekileri görüyorsun dışarda onlardan çooooookk var...
Ztaen eşininde onla işi olmayacağına göre sıkıntı yok büyütme fazla bu konuyu da kapat eşinle bir daha konuşma

Back
X