- 25 Şubat 2017
- 575
- 586
- 103
- Konu Sahibi Venuslukedi
tabi ki en dogru kararı aldığına eminim ben zeki arkadasimİdare etmek durumunda değilsin, başlığımdan çıkabilirsinben gerekli karara vardım zaten.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tabi ki en dogru kararı aldığına eminim ben zeki arkadasimİdare etmek durumunda değilsin, başlığımdan çıkabilirsinben gerekli karara vardım zaten.
ileri gidiyorsunuz bence görüşlerini beğenmeyebilirsiniz ama üye yazdıklarımıza gayet saygıyla cevap verdi .ben de tuhaf buldumm bu kadar estetik isteğini ama kişiye saldırmıyorum esprili uyarıyorum sadeceYaş
tabi ki en dogru kararı aldığına eminim ben zeki arkadasim
İleriye gittigimi düşünmüyorum yazdığımda sadece arkadaşın konusmalarina gönderme var o kadarileri gidiyorsunuz bence görüşlerini beğenmeyebilirsiniz ama üye yazdıklarımıza gayet saygıyla cevap verdi .ben de tuhaf buldumm bu kadar estetik isteğini ama kişiye saldırmıyorum esprili uyarıyorum sadece
Size gerçekten çok teşekkür ederimileri gidiyorsunuz bence görüşlerini beğenmeyebilirsiniz ama üye yazdıklarımıza gayet saygıyla cevap verdi .ben de tuhaf buldumm bu kadar estetik isteğini ama kişiye saldırmıyorum esprili uyarıyorum sadece
Ay Allah korusun elbette sınırında olan her şey en güzeliher yerini yaptırınca geriye ne kalıyor ki? hani nerede doğallık?
sizin güzellik anlayışınız dışarıdan müdahale mi ?
ileride hepsinin etkisi geçince sönmüş balona dönüyorlar.
Sonra böyle olursun animallahEki Görüntüle 2697470
Öyle olabilir belki. Dedigim gibi bana da denk gelmemiş olabilir doğal duran..bir de biz arkadaşlardan çevreden görüyoruz. Doğal gözüken yanımızdan geçip gidiyordur biz de anlamıyoruzdur belki:)ben de bir rengi sadece doğaldı diğerleri gayet yapay durdu haklısın.ama benim gözüm zaten yeşile yakın onddan doğal durmuş olabilir lens te yeşil olduğu için
Bu kadınınki yaşla olan bur şey değil, yanlış uygulamalar yapılmış bence. Abartmış çünküAy Allah korusun elbette sınırında olan her şey en güzeli
Bu insanların güzel olma değil de başka istekleri oluyor. Ölü geline benzemek istediğini söylemiş bir röportajdaBu kadınınki yaşla olan bur şey değil, yanlış uygulamalar yapılmış bence. Abartmış çünkü
Benzemiş ama o zaman mutludur. Gözleri lens ama degol mi o kadının öyle anladım benBu insanların güzel olma değil de başka istekleri oluyor. Ölü geline benzemek istediğini söylemiş bir röportajda
20 yaşında yüz tam oturmuyor bile. Biraz bekle kemikler yerine bile oturmamıştır.Merhaba sevgili kadınlar kulubü üyeleri❤
Henüz 20 yaşındayım ama inanılmaz bir estetik takıntım var. Önce dişlerimi yaptırdım sonra çenemi. Şimdi burnumu ve gözlerimi yaptırmak istiyorum. Çevremdeki insanlardan güzel olduğumu sık duyuyorum. Ama inanılmaz bir güzelliğim yok.
En yakın arkadaşlarım da olsa yanımda başka birine iltifat edilince çok Modum düşüyor. En güzel ben olmalıymışım isteği var. Başıma kötü bir şey gelince çok güzek olsam böyle olmazdı diyorum.
Deli gibi spor yapıyorum beslenmeme dikkat ediyorum ama vücudumda aşamadığım o kadar çok yerim var ki
Sizce bu durumu estetik olarak aşabilir miyim? Yoksa terapi şart mı? Ne yapmalıyım? Hayatımın her alanına etki ediyor. Hukuk okuyorum ama para kazanıp estetik olayım diye derslerimi de aksattım bu sene![]()
Gözlerinin rengini açtırmış kör kalma ihtimali var ben korkardım çok riskli bir ameliyatBenzemiş ama o zaman mutludur. Gözleri lens ama degol mi o kadının öyle anladım ben
Evet terapi şart.Merhaba sevgili kadınlar kulubü üyeleri❤
Henüz 20 yaşındayım ama inanılmaz bir estetik takıntım var. Önce dişlerimi yaptırdım sonra çenemi. Şimdi burnumu ve gözlerimi yaptırmak istiyorum. Çevremdeki insanlardan güzel olduğumu sık duyuyorum. Ama inanılmaz bir güzelliğim yok.
En yakın arkadaşlarım da olsa yanımda başka birine iltifat edilince çok Modum düşüyor. En güzel ben olmalıymışım isteği var. Başıma kötü bir şey gelince çok güzek olsam böyle olmazdı diyorum.
Deli gibi spor yapıyorum beslenmeme dikkat ediyorum ama vücudumda aşamadığım o kadar çok yerim var ki
Sizce bu durumu estetik olarak aşabilir miyim? Yoksa terapi şart mı? Ne yapmalıyım? Hayatımın her alanına etki ediyor. Hukuk okuyorum ama para kazanıp estetik olayım diye derslerimi de aksattım bu sene![]()
terapistler ilaç verip gönderiyor. beynimi uyuşturamam.
Iyide canim benim senle ayni ortama gelsek yine bana waauuuwww diycekler hemde hic estetigim olmadigi halde , bosuna en guzel ben olcam demeMerhaba sevgili kadınlar kulubü üyeleri❤
Ayna ayna söyle bana varmi bu dünyada benden manyagiiMerhaba sevgili kadınlar kulubü üyeleri❤
Estetik bir kucuk adimla basliyor sonra kontrol kayboluyor ozellikle bu genc yasta olanlarda yogsaa memiklerimi yaptirmayi en cok ben ben ben isteremIyide canim benim senle ayni ortama gelsek yine bana waauuuwww diycekler hemde hic estetigim olmadigi halde , bosuna en guzel ben olcam demeşaka bi yanada nasil dayaniyosunuz o acilara ???gercekten soruyorum ben igne bile yaptiramiyorum bi kanal tedavisini bile 5 gidiste tamamladim insanlar guzel olcam diye neler neler yaptiriyor,ayrica ipin ucunu bir yerde kacirirsan yaptirdigin her islem az gelecek kendine aynada baktikca biraz daha diyeceksin ve hem parana hem sagligina yazik edeceksin.zaten genceciksiñ dogal halin daha guzeldir bence.