DELİCESİNE GÜZEL OLMA İSTEĞİ

Hiç bir zaman sizi herkes güzel bulmayacak.
Güzellik kavramı görecelidir.
Çoğu kişi için güzel olan kadın kimine itici gelir.
Çirkin sayılabilecek bir kadın ise sempatik bulunduğu için çetin bir yakışıklıyı tavlayabilir.

Duygu durumunuz Sağlıklı değil. Bunun sonu yok.
Bir uzmandan yardım alın hemen estetik alanında değil psikolojik alanda..

Estetik bir kucuk adimla basliyor sonra kontrol kayboluyor ozellikle bu genc yasta olanlarda yogsaa memiklerimi yaptirmayi en cok ben ben ben isterem 🤣
Ayyy bende yaa hep korkudan son cocuda dogurayim yaptiricam diyodum esim gecen kapanisi yapiyosun gogus ameliyatini kac ay sonra olucan dedi 🤣🤣 korkudan bakalim diyorum acaba gunah olurmu?? Okadar buyukki suanda hamileyim iyice sıkınti oldular bana bu saat olmus agridan yatamiyorum dusun.ama gencler kadar korkusuz olamiyorum yinede

Hiç bir zaman sizi herkes güzel bulmayacak.
Güzellik kavramı görecelidir.
Çoğu kişi için güzel olan kadın kimine itici gelir.
Çirkin sayılabilecek bir kadın ise sempatik bulunduğu için çetin bir yakışıklıyı tavlayabilir.

Duygu durumunuz Sağlıklı değil. Bunun sonu yok.
Bir uzmandan yardım alın hemen estetik alanında değil psikolojik alanda..
Kesinlikle mesela esim dudak dolgusu yapıp dudaklari kurbaga gibi olanlardan adeta tiksinir heleki normal hayatinda bile takma kirpik takanlara bir kasiyer hic cikmiyor aklimdan puahaha ne gömmustuk ardindan sisire sisire maymun kicina benzemis ve dudaginin icinde tuhaf topak topak seyler vardi 🤮

Ayyy bende yaa hep korkudan son cocuda dogurayim yaptiricam diyodum esim gecen kapanisi yapiyosun gogus ameliyatini kac ay sonra olucan dedi 🤣🤣 korkudan bakalim diyorum acaba gunah olurmu?? Okadar buyukki suanda hamileyim iyice sıkınti oldular bana bu saat olmus agridan yatamiyorum dusun.ama gencler kadar korkusuz olamiyorum yinede
Buyuk ve agritiyormus sonucta sana rahatsizlik veriyor ..gunah degildir sanirsam ..ama ben kücük ve biraz sarktiklari icin yaptircam bende gunah olabilir hayirlisi zaten memik yaptirmakla araba alma arasinda gelip gidiyorum almanyada 2bin 500 Euro dan basliyo fiyatlar ikinci el arabalarda ayni bir audi a4 3 bin Euro memik mi arabami 😂

Buyuk ve agritiyormus sonucta sana rahatsizlik veriyor ..gunah degildir sanirsam ..ama ben kücük ve biraz sarktiklari icin yaptircam bende gunah olabilir hayirlisi zaten memik yaptirmakla araba alma arasinda gelip gidiyorum almanyada 2bin 500 Euro dan basliyo fiyatlar ikinci el arabalarda ayni bir audi a4 3 bin Euro memik mi arabami 😂
🤣🤣 benimde en son bi arkadas yaptirmisti tabi 5 sene once fan 15 bin verdi simdi ne olmustur Allah bilir yani ikinci bir araba alabilirim oparayla heralde🤣🤣 yada takas yapalim benim fazlaliklari sana postaliyim

🤣🤣 benimde en son bi arkadas yaptirmisti tabi 5 sene once fan 15 bin verdi simdi ne olmustur Allah bilir yani ikinci bir araba alabilirim oparayla heralde🤣🤣 yada takas yapalim benim fazlaliklari sana postaliyim
Yolla valla ahahaha saka bir yana araba daha kulaga hos geliyo puschup sütyen takar yasariz emann zaten 3. Bebeyi dusunuyom hayirlisi

Bu kız gibi mi
Estetiğe karşı değilim ama bir noktadan sonra eskort gibi görüneceksen yaptırma derim ben. Kararında yaptır.
Dip not; bu videodaki kıza veya konu sahibine veya kıyısından köşesinden estetik yaptırmış herhangi birine eskort demedim. Bugün laf anlatmak zor oluyor bazı hatunlara.

İzlemiştim :) aslında erkekmiş kadınlardan dsha güzel olacam diyip binbir türlü ameliyat ile böyle olmus. Küçükken barbi bebek gibi olacam dermiş. İzlerken bi tuhaf olmuştum, çok değişik hayatlar var. Konu sahibi estetiği boşver de terapi görmen şart.

Konu sahibinin yorumlarda kilit noktalar var.
Instagramdaki özendiği yaşamlar bunların basinda.Unlu bir estetik cerrahinin bir roportajini okumustum.17-18 yasinda kizlar elinde telefon bunun gibi olmak istiyorum diye onumuze fotograflarla geliyorlar demisti.Biri de sanirim bu hanim kizimiz.
Ikincisi kendi arkadas grubunun icinde zaten en guzeli benim rahatligi var kendisi yazmis.Sikinti disaridaki kendisinden guzeller.Bu cok buyuk bir ozguvensizlik🤷‍♀️
Bir de hep iltifat istegi.Birine durduk yere ya da bir ortama girince neden guzelligiyle ilgili atifta bulunup guzelsin diyelim ki ?
Bir de insanin her dakika kendini gelistirmesine gerek yok :) Bu konuda biraz relax olmayi deneyebilirsin.

Ablacım terapi al, bu düşüncelerin sağlıklı değil... Güzelliğin sonu yok ki her zaman daha güzellerini göreceksin her seferinde bıçak altına mı yatacaksın? Seri imalat gibi gezmenin ne anlamı var?
ÖZGÜVEN. Lisede fizik hocamız vardı doğuda askerken mayın patlamış yakınında, yüzünün sol tarafı delik deşikti zamanla iyileşmiş ama yine de bariz gözükürdü o çukurlar. Ama öyle özgüvenli kendini yetiştirmiş bir adamdı ki kimsenin gözüne çarpmazdı hatta daha erkeksi bulurduk offf🤭 hepimiz aşıktık ya adama jajajajahaha. Kendini yetiştir ve acil terapi al.

Çok mu çirkinsin dedi biri size. Bu güzellik takıntısının altında gerçekten bir şey olmalı. Kimseyi kınamam belki ilerde bende yaptırıcam ama ben estetiğe karşıyım. Özellikle keyfi yapılmasına. Benim tek estetik olmasını istediğim yer sezaryen izim. Ne yapsam ne kullansam geçmedi. Çizgi şeklinde ilerde tek onu yaptırırım kısmetse ama gerçektende estetik sevmiyorum yapay duruyor canım.

Merhaba sevgili kadınlar kulubü üyeleri❤
Henüz 20 yaşındayım ama inanılmaz bir estetik takıntım var. Önce dişlerimi yaptırdım sonra çenemi. Şimdi burnumu ve gözlerimi yaptırmak istiyorum. Çevremdeki insanlardan güzel olduğumu sık duyuyorum. Ama inanılmaz bir güzelliğim yok.
En yakın arkadaşlarım da olsa yanımda başka birine iltifat edilince çok Modum düşüyor. En güzel ben olmalıymışım isteği var. Başıma kötü bir şey gelince çok güzek olsam böyle olmazdı diyorum.
Deli gibi spor yapıyorum beslenmeme dikkat ediyorum ama vücudumda aşamadığım o kadar çok yerim var ki 🤦‍♀️
Sizce bu durumu estetik olarak aşabilir miyim? Yoksa terapi şart mı? Ne yapmalıyım? Hayatımın her alanına etki ediyor. Hukuk okuyorum ama para kazanıp estetik olayım diye derslerimi de aksattım bu sene😔
Saçma saoan estetikden bozma kizlari izlemeyin. Onlar guzel degil aksinr çok itici ve yapmacik. Kendinize bunu yapmayin. Yazdiklarinizi okursaniz fiziğim guzel olsun derken psikolojik bakimdan cirkinleşmişsiniz. Dur demeniz lazim. Bu hayatta onemli olan karakter ve bu hayatta yaptiklarimizdir. Elalemin begenisinde olmayi hedef etmemelisiniz. Destek alin ve dogru duzgun insanlari ornek edinin kendinize

Henüz 20 yaşındayım ama inanılmaz bir estetik takıntım var. Önce dişlerimi yaptırdım sonra çenemi. Şimdi burnumu ve gözlerimi yaptırmak istiyorum. Çevremdeki insanlardan güzel olduğumu sık duyuyorum. Ama inanılmaz bir güzelliğim yok.
En yakın arkadaşlarım da olsa yanımda başka birine iltifat edilince çok Modum düşüyor. En güzel ben olmalıymışım isteği var. Başıma kötü bir şey gelince çok güzek olsam böyle olmazdı diyorum.
Deli gibi spor yapıyorum beslenmeme dikkat ediyorum ama vücudumda aşamadığım o kadar çok yerim var ki 🤦‍♀️
Sizce bu durumu estetik olarak aşabilir miyim? Yoksa terapi şart mı? Ne yapmalıyım? Hayatımın her alanına etki ediyor. Hukuk okuyorum ama para kazanıp estetik olayım diye derslerimi de aksattım bu sene😔
herşeyden önce bir psikolaga git sen

kendine iyi bakarsan 20 li yaşlardan beri düzenli olarak spor cilt bakımı yaparsan 40 larda da estetik gerekmiyor.tabii en önemlisi sigara içilmeyecek.mesela pandemi de cilt bakımına gidemediğim için ultrasonic shovel beauty start adlı bir cihaz aldım valla cildimi pırıl pırıl yaptı.serum kullanımı da çok önemli kremlerden daha etkili serumlar

turkiyede satisi var mi bu aletin?
Ben internette bulamadim, varsa link atabilir misiniz?

Acıdım inanki
Şimdi psikolojik rahatsızlık vardır ruhen zarar verir bu ayrı
Fakat bu öyle bir rahatsızlıkki ruhen rahatsızlığı fiziksel olarak kendine zarar vermesine neden oluyor
Kesinlikle tedavi olmalısın
Estetiğe karşı değilim ama bu kadar genç yaşta bu kadar çok geri dönülemez müdahaleler ciddi rahatsızlık belirtisidir

Doğru ama onlar kadar olmam diye düşünüyorum. Her şeyi kararında güzel
Etrafınızdakiler güzel olduğunuzu söylüyormuş kendinize her sabah ben güzelim ama dünya da benim gibi bir sürü güzel insan var diye hatırlatın. Gerçekten bir sürü ırk, melez ve herkesin kendine has güzellikleri var.
Başkaları söylemeden ay şu kadın ne kadar güzelmiş deseniz acaba durum sizin için hafifler mi?
Yaşınız genç gerçekten kötü hissetmeniz neden olan bir şey yoksa yaptırmayı bırakıp terapiste gidin bence

Back
X