- Konu Sahibi Venuslukedi
-
asıl göz renginin tonuna ve kullandığın rengin uyumuna bakıyor.ben üniversite de miyop olduğumdan lens kullanayım dedim almışken de renkli olsunn.çok doğal bir yeşil kullandım yıllarca lens olduğu anlaşılmıyordu ama mavi aldım bir kerede o resmen ben lensim diye bağırıyordu
burda daima herşeyi olduğu gibi anlatan üyelerden biriyim bilenler bilir kıs boyumu kırık kafamı bile yazdımGozunuze dikkatli bakmayanlar dogal sanmiştir. Cidden hiçbirrr lens yuz yuzeyken doğal durmaz muuumkun değil, henüz insan gozunun benzeri bir lens yookk.En fazla videoda çok yakindan çekmeyince ayirt edemedigim lensler gordum. Lens kadar berbat bisey yok.
burda daima herşeyi olduğu gibi anlatan üyelerden biriyim bilenler bilir kıs boyumu kırık kafamı bile yazdımbir çok arkdşım kullanıyordu o dönem lens çok modaydı ama benimki hiç anlaşılmıyordu zayen yeşile yakın gözlüyüm hareli.kullandığım lenste çok açık hareli bir yeşildi hem de numaralı asla belli olmuyordu niye yallan söyleyeyim.ama heves edip mavi aldım amanınnn cart cart bağırıyordu ben buradayım lensim diyeee
haklısın be önce şeffaf aldım optik ama vırt zırt kaybettim lens aldığım göz merkezi gözümün rengine en yakın yeşili tavsiye etti yıllarca kullandım aynı rengi.mavi gözleri çok beğeniyorum ailemde çoğu insan mavi gözlü ama ben çekmemişimSenin yalan soylemenle alakali degil yahu.Ama insanin gozunun içini taklit edebilmiş lens piyasada gormedim cidden. Orjinal göz gibi lens varsa foto atsin ama flaşlı net cekim olsun. En doğalim diyen lens bile minik minik noktacikli noktacikli duruyor.
Sadece dediginiz gibi rengi cirtlak olmadigi için uyumlu durdugundan dikkat etmeyenler dogal sanmiştir sizde.
Ben konuşurken insanlarin gözlerine çok bakarim belki ondan bana cok kotu geliyordur.
haklısın be önce şeffaf aldım optik ama vırt zırt kaybettim lens aldığım göz merkezi gözümün rengine en yakın yeşili tavsiye etti yıllarca kullandım aynı rengi.mavi gözleri çok beğeniyorum ailemde çoğu insan mavi gözlü ama ben çekmemişimalayım bir mavi lens de ben nolacak dedim almaz olaydımmm 2 gün anca taktım zombi gibi olmuştum ha ha ha
valla anca konseptli bir partiye katılsam kullanırdım o kadar kötü durdu ben deMavi gozu ben de kendimde merak etmiyor degilim ama bi kere deneyecegim icin para veresim gelmedi hic.
haklısınız güzellik o kadar göreceli bir kavram ki.bir kabile var mesela orda nerdeyse yarım metre boynu olan kadınlar güzel kabul ediliyorNeye gore guzel olmaniz sart ben onu anlamadim. Guzellik icin belirli normlar mi var? Estetigin sonu yok ki... Bence kendinize guveniniz yok. Guzellik ile guven saglamaya calisiyorsunuz. Ya da guzel olunca ozguveninizin gelecegini saniyorsunuz. Terapi oneririm.
valla anca konseptli bir partiye katılsam kullanırdım o kadar kötü durdu ben de.eyeliner da bana yakışmaz mesela.sadece kirpik taktırırım özel günlerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?