DELİCESİNE GÜZEL OLMA İSTEĞİ

Venuslukedi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2020
151
98
33
24
Merhaba sevgili kadınlar kulubü üyeleri
Henüz 20 yaşındayım ama inanılmaz bir estetik takıntım var. Önce dişlerimi yaptırdım sonra çenemi. Şimdi burnumu ve gözlerimi yaptırmak istiyorum. Çevremdeki insanlardan güzel olduğumu sık duyuyorum. Ama inanılmaz bir güzelliğim yok.
En yakın arkadaşlarım da olsa yanımda başka birine iltifat edilince çok Modum düşüyor. En güzel ben olmalıymışım isteği var. Başıma kötü bir şey gelince çok güzek olsam böyle olmazdı diyorum.
Deli gibi spor yapıyorum beslenmeme dikkat ediyorum ama vücudumda aşamadığım o kadar çok yerim var ki
Sizce bu durumu estetik olarak aşabilir miyim? Yoksa terapi şart mı? Ne yapmalıyım? Hayatımın her alanına etki ediyor. Hukuk okuyorum ama para kazanıp estetik olayım diye derslerimi de aksattım bu sene

Bu kız gibi mi
Estetiğe karşı değilim ama bir noktadan sonra eskort gibi görüneceksen yaptırma derim ben. Kararında yaptır.
Dip not; bu videodaki kıza veya konu sahibine veya kıyısından köşesinden estetik yaptırmış herhangi birine eskort demedim. Bugün laf anlatmak zor oluyor bazı hatunlara.

Güzellik göreceli Bi kavram kendini insanlara beğendirmekse isteğin nasıl yapacaksın çok merak ettim doğrusu

estetiği unutun eğer çok göze çarpan bir kusurunuz yoksa ama cilt ve saç bakımı çok önemli kadında ben bu konuda takıntılıyımdır mesela.

20 yaşındayım
sonra çenemi. Şimdi burnumu ve gözlerimi yaptırmak istiyorum.
Çevremdeki insanlardan güzel olduğumu sık duyuyorum.
En güzel ben olmalıymışım isteği var.
Başıma kötü bir şey gelince çok güzek olsam böyle olmazdı diyorum

Tamam kardeş en güzel sensin dur biraz..

Doğru ama onlar kadar olmam diye düşünüyorum. Her şeyi kararında güzel
Onlar da bu kadar olmaz diye düşündüler muhtemelen. Bir de 20 bariz bi problem yoksa ciddi çok çok erken.
Ki ben sanırım biraz da karşıyım bu işlere standart güzellik algısına da karşı olduğumdan.

İstediğiniz kadar estetik olun ama size göre sizden daha güzel biri hep olacak. Çünkü asla yeterli görmeyeceksiniz kendinizi.

O yüzden kendinizle barışmayı deneseniz?
Kendimi çok seviyorum aslında. Kendimden hep güzel olan insanlar elbette olacak ama en azından kendimin en iyi hali olmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…