- 27 Eylül 2020
- 151
- 98
- 33
- 24
- Konu Sahibi Venuslukedi
-
terapi şartSizce bu durumu estetik olarak aşabilir miyim? Yoksa terapi şart mı?
Güzellik göreceli Bi kavram kendini insanlara beğendirmekse isteğin nasıl yapacaksın çok merak ettim doğrusuMerhaba sevgili kadınlar kulubü üyeleri
Henüz 20 yaşındayım ama inanılmaz bir estetik takıntım var. Önce dişlerimi yaptırdım sonra çenemi. Şimdi burnumu ve gözlerimi yaptırmak istiyorum. Çevremdeki insanlardan güzel olduğumu sık duyuyorum. Ama inanılmaz bir güzelliğim yok.
En yakın arkadaşlarım da olsa yanımda başka birine iltifat edilince çok Modum düşüyor. En güzel ben olmalıymışım isteği var. Başıma kötü bir şey gelince çok güzek olsam böyle olmazdı diyorum.
Deli gibi spor yapıyorum beslenmeme dikkat ediyorum ama vücudumda aşamadığım o kadar çok yerim var ki
Sizce bu durumu estetik olarak aşabilir miyim? Yoksa terapi şart mı? Ne yapmalıyım? Hayatımın her alanına etki ediyor. Hukuk okuyorum ama para kazanıp estetik olayım diye derslerimi de aksattım bu sene
Doğru ama onlar kadar olmam diye düşünüyorum. Her şeyi kararında güzelDuracağınız yeri bilin. Estetik facialarının dönüşü yok.
estetiği unutun eğer çok göze çarpan bir kusurunuz yoksa ama cilt ve saç bakımı çok önemli kadında ben bu konuda takıntılıyımdır mesela.Merhaba sevgili kadınlar kulubü üyeleri❤
Henüz 20 yaşındayım ama inanılmaz bir estetik takıntım var. Önce dişlerimi yaptırdım sonra çenemi. Şimdi burnumu ve gözlerimi yaptırmak istiyorum. Çevremdeki insanlardan güzel olduğumu sık duyuyorum. Ama inanılmaz bir güzelliğim yok.
En yakın arkadaşlarım da olsa yanımda başka birine iltifat edilince çok Modum düşüyor. En güzel ben olmalıymışım isteği var. Başıma kötü bir şey gelince çok güzek olsam böyle olmazdı diyorum.
Deli gibi spor yapıyorum beslenmeme dikkat ediyorum ama vücudumda aşamadığım o kadar çok yerim var ki
Sizce bu durumu estetik olarak aşabilir miyim? Yoksa terapi şart mı? Ne yapmalıyım? Hayatımın her alanına etki ediyor. Hukuk okuyorum ama para kazanıp estetik olayım diye derslerimi de aksattım bu sene
Ne olabilir sizce? Bilmiyorum ki bir travmam da yok aslında mükemmeliyetçilik de olabilirPsikolojik destek şart, bu kadar güzel olma isteğinin altında bir şey olmalı...
20 yaşındayım
sonra çenemi. Şimdi burnumu ve gözlerimi yaptırmak istiyorum.
Çevremdeki insanlardan güzel olduğumu sık duyuyorum.
En güzel ben olmalıymışım isteği var.
Başıma kötü bir şey gelince çok güzek olsam böyle olmazdı diyorum
Aslında kemik işlemlerini düşünüyorum şimdilik bir de dudak yanak dolgusu olabilir belkiEstetiğe karşı olmamakla birlikte 20 yaşi çok çeşitli estetik operasyon için çok erkenbuluyorum.
Çoook mutlu oluyorum yaptırdıkçaSonra pişman olmayacaksanız
Onlar da bu kadar olmaz diye düşündüler muhtemelen. Bir de 20 bariz bi problem yoksa ciddi çok çok erken.Doğru ama onlar kadar olmam diye düşünüyorum. Her şeyi kararında güzel
Kendimi çok seviyorum aslında. Kendimden hep güzel olan insanlar elbette olacak ama en azından kendimin en iyi hali olmalıyımİstediğiniz kadar estetik olun ama size göre sizden daha güzel biri hep olacak. Çünkü asla yeterli görmeyeceksiniz kendinizi.
O yüzden kendinizle barışmayı deneseniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?