DELİCESİNE GÜZEL OLMA İSTEĞİ

Konu tuzak değil. Söylediklerimde harfiyen ciddiyim. Çevrem terapi olmam gerektiğini söylüyor. Sizinle paylaşmak istedim ve bu konuda hemfikiriz. Zeka konusuna gelince iki kere sınava girip iki kere Türkiye derecesi yaptım. Dahiyim demiyorum ama bunun için azıcık zeka kırıntısı yeterli diye düşünüyorum. Tatmin olmazsanız sınav sonucumu özelden atabilirim. Güzellik konusuna gelince gerçekten güzel kadınların önüne çoğu kapının kendiliğinden açıldığını bile gözlemlemiş olmanız gerekirken benim bu isteğimi yadırgamamanız lazım(Aşırılığı konusunda değil elbette)
gülse birsel burnunu asla yaptırmadı ama gayet başarılı bir kadın hem iş hem özel hayatında

Konu tuzak değil. Söylediklerimde harfiyen ciddiyim. Çevrem terapi olmam gerektiğini söylüyor. Sizinle paylaşmak istedim ve bu konuda hemfikiriz. Zeka konusuna gelince iki kere sınava girip iki kere Türkiye derecesi yaptım. Dahiyim demiyorum ama bunun için azıcık zeka kırıntısı yeterli diye düşünüyorum. Tatmin olmazsanız sınav sonucumu özelden atabilirim. Güzellik konusuna gelince gerçekten güzel kadınların önüne çoğu kapının kendiliğinden açıldığını bile gözlemlemiş olmanız gerekirken benim bu isteğimi yadırgamamanız lazım(Aşırılığı konusunda değil elbette)
E bu oyunda hile girmek gibi bir şey.

Ben de benzer şeyleri düşündüm fakat hukuk fakültesini sizin bahsettiğiniz sorunlu sistemi değiştirme amacı dışında toplumdaki prestiji için seçen çok fazla insan var. Hemen hemen her semte açılan apartman üniversiteleri de sağ olsun, parası olan herkes en azından avukat olabiliyor. Hiç ünlülerin avukatlarına denk geldiniz mi? İki lafı bir araya getirmekten acizler ama saçma sapan ünlüler arası kapris davalarıyla paraya para demiyorlar.

Neyse amaç belki influencer avukat olmaktır. Bu sistemde bu da anlaşılır, idealist olup iğneyle kuyu kazıp sonuçta itibarından edilmek ve belki akıl sağlığını yitirmek olası. Sadece rabia naz ve aleyna olaylarını takip etmek bile beni çok yıprattı, idealist hukukçuları tahmin bile edemiyorum.
İnfluencer avukatlık değil. Henüz 2. Sınıfken bana avukat kimliği yüklemeniz bile yersiz. Ayrıca apartmandan bozma değil ilk 3bine girerek kazandığım köklü bir üniversite❤️

Ufak düzeltmeleri anlarım ama siz hastasınız. Acilen tedavi şart yoksa bi estetik faciada düzeltilemez bi hale gelebilirsiniz. Ayrıca bi insanın içi güzel olsun kaş göz güzelliği 40dan sonra yalan oluyor

Merhaba sevgili kadınlar kulubü üyeleri❤
Henüz 20 yaşındayım ama inanılmaz bir estetik takıntım var. Önce dişlerimi yaptırdım sonra çenemi. Şimdi burnumu ve gözlerimi yaptırmak istiyorum. Çevremdeki insanlardan güzel olduğumu sık duyuyorum. Ama inanılmaz bir güzelliğim yok.
En yakın arkadaşlarım da olsa yanımda başka birine iltifat edilince çok Modum düşüyor. En güzel ben olmalıymışım isteği var. Başıma kötü bir şey gelince çok güzek olsam böyle olmazdı diyorum.
Deli gibi spor yapıyorum beslenmeme dikkat ediyorum ama vücudumda aşamadığım o kadar çok yerim var ki 🤦‍♀️
Sizce bu durumu estetik olarak aşabilir miyim? Yoksa terapi şart mı? Ne yapmalıyım? Hayatımın her alanına etki ediyor. Hukuk okuyorum ama para kazanıp estetik olayım diye derslerimi de aksattım bu sene😔

Daha yaşın 20miymis su gibi taptaze genç kızsın ne estetigi bu yasta? Bence önce psikolojik destek almalısın. Senin yaslarinda hepimiz dış görünüş kaygisi yasadik ama seninki bayagi ileri boyutta surekli oyuncak barbi bebek gibi begenmedigin yerini sök tak yaptir biçtir dogru değil bence.

Ben de çok dikkat çekiyorum ve acını anlıyorum kardeşim. Benim burnum büyük. Önce burnum yaratılmış üstüne bedenim konmuş bence. O yüzden aşırı dikkat çekiyorum ve bundan rahatsızım. Yaşamayan bilemezjwjwjdjed.

Konu sahibi, gidin bir yardım falan alın. Estetik faciası haberlerine bir yenisi eklenmesin. Ünlü düşünür botoksiyan der ki, "o etler hep dökülür maykıl ceksın gibi".
😁😁😁😁Trajikomik bulduğum için öyle bişey yazdım yoksa Allaha çok şükür şikayet edecek Bi durumum yok ki haddime de değil zaten böyle yatılmışız böyle olmamız gerekiyor demek ki değiştirmek neden anlam veremiyorum

Of muzkad ya. :rolleyes:

Çok sevgili konu sahibi. Bu -her ne kadar aksini iddia etseniz de- görünüşünüze olan takıntınız başkalarının nasıl düşündüğünü şekillendirme isteğinizden kaynaklanıyor.
Herhangi bir uzvu eksik olanlarla empati yaptığınz oldu mu hiç?
Evet annem hemşire sık sık hastane ortamlarında bulundum. Başkalarının düşüncelerini de elbette önemsiyorum ama bu istek içten gelen bir istek. Biri kaşını gözünü yaptır dese kale almam. Onlara karşı şekillenmiyor yani 🌸

bennn dünyanınnn en gözelll kadınıyammmmmmm diye mi gezsek kendimize terapi için .az önce gidip aynaya baktım acaba çirkinim de haberim mi yok diyeee.estetikten beynim yandıııı :KK70:

Okumuş ve ya Türkiye de derece yapmış olman seni zeki yapar ama akıllı aklı başında yapmaz Herkez de zeka var ama akıl yok Malesef bunu sürekli dile getirmen hoş değil

ah yaa bu nasıl bir kendini ispat çabasıdır :)
neden tatmin olmıyım yahu, ki beni ilgilendirmez.

ama keşke bunları yaparken hayatınıza biraz mizah anlayışı katsaymışsınız, zira kadın/erkek farketmez insanlar güzellikten çok mizah yeteneğinden etkilenir :)

ha birde aklınızda olsun son derece çirkin olup çok başarılı olanlarda var.

Back
X