Deligelin'in 120>60 yolculuğu...

Son olarak kendimi tanıtayım, 15 yaşındayım, boyum 175, hedef 60, diyete 115le başladım anlayacağın aynıyız :)

Şimdi 104'teyim. Daha da gidecek :)

tşkler tatlım:)

bazen oluyor kahvaltı yapasım gelmiyor kız napsak acaba onu :S :) günlüğüne damlarım birzdan :)

anaaammm 6 7 saat spor mu ne ettin sen dayanamam ben

kolay gelsin cnm ....pilav ve makarna yemen sıkıntı olabilir ya bulgur pilavı ye yada hiç yeme pirinç çok kilo aldırıyor makarnayıda yağsız ve bol yoğurtla tüketebilirsin.
hazır yaz mevsimi sebzeleri ve meyveleri iyi değerlendir derim.

sevgili günlüğüm senden bayadır ayrıyım ama inanılmaz gelişmeler oldu şu 10 günde 4.5 kilo verdim nasıl verdim ne ara verdim bende anlamadım ama sadakatimi hiç bozmadım hiç tatlı yemedim sporumuda diyetimide eksik etmedim :) inanması güç ama 108.2ye indimm:)

bugünkü menüm
sabah : 2 ince dilim ekmek arasına ince dilim kaşar tost yaptım ama yağ sürmedim ekmeği kızartınca ama yağsız olucak kıtır kıtır böyle kalorisi yarı yarıya düşüyormuş benden söylemesi :) +domates

ara: yarım kase cacık bol naneli

öğle :semizotu salatası

akşam: 4 kaşık patates yemeğinin suyunu süzdüm ezdim püre yaptım 4 kaşık pilavın üzerine böyleee yaydım 1bardak ayran evde yaptığım yoğurdumdan hiç ekmek yemedim

3.5 litre su içtim

5km yürüdüm 60dk
110mekik
500adım step
100 dambıl bunlarda 60dk kadar sürdü :) 2 saat hoooppp sporumda tamam

hımmm bu arada 1 çay kaşığı limonlu dondurma yedim :) dayanamadım napaım :) kendime işgencemi edeyim :)

Selam cnm. Azmin çok hoşuma gitti. Ya sana bişey sormak istiyorum. Nasıl bu kadar spor yapabiliyorsun?? Şaşırdım vallaa:):) Maşallah diyim de nazar değmesin:):)

Merhaba diyetiniz nasıl gidiyor? Ay ay baya kilo vermişsiniz. Umarım hedefinize sağlıklı ve hızlı bir şekilde ulaşırsınız

merhaba
beni biraz da olsa heveslendirdin diyet ve verdiğin kilolarla. Bugünlerde araştırdığım tek şey mide bypass ı. hatta bir doktorla randevum var. ama korkmuyor değilim.
Dünyalar güzeli bir oğlum var. onun için kiloyu bu aralar daha çok sıkıntı haline getirdim.
sizin başlangıç kilonuzdayım şu an.
Eğer birbirimize destek olabilirsek ve güvenebilirsek sanırım bende sizinle bu maratona başlayacağım. :)

merhabalar bende varım kendimi bildim bileli çocukluğumdan beri kiloluyum. kilom evlendikten sonra başka sorunlarla birlikte ( insülin direnci ve pko gibi ) katlanarak artmaya devam etti malesef 29 yaşındayım ve 6 yıllık evliyim bu arada şu anda ki kilom malesef ki 130 ve kilom yüzünden bebek sahibi olamıyorum bi bebeğim olsun çok istiyorum ve bu yüzden acilen kilo vermem gerekiyor bir birimize destek olursak çok daha çabuk verebiliriz bence

Merhaba,
umudunu da azmini de hiç kaybetme! 23 yaşında 72 kg 1,62 boydayım nışanlım hayatıma girdiğinde 56 kg dım beni çukulatalarla dışarda yemeklerde bi güzel besleyip büyüttü sağolsun zaten aşk sarhoşluğuna nasıl oldu anlamadım. Derken (yaklaşık 1 yılda ) 74 kg gördüm tartıda gözlerim yerinden fırladı napıyorum ben dedim 1 ay önce spora başladım 3 gündürde diyete şimdilik iyi gidiyor. Eski halimi çoook özledim bu ben değilim yaaa asansörde kendimi aynada görünce 1-2 saat kendime gelemedim dolabımda bana uyan tek kıyafetim kalmadı kıyafetlerime bakıp ben zayıfmışımm ya diyorum ooff of şimdi zor olsa da başarıcaz sonuçta bu tamamen bize bağlı sabır + zaman + istikrar yapılabilir zayıflayanlar nasıl yapıyo işte böylee..seneye nasipse düğünüm var böyle evlememm yaaaa :18: desteklerinizi esirgemeyinnn

merhbsa Elif
bende seninle neredeyse aynı özelliklere sahibim:)
7 yıldır evliyim.
122 kiloyum. bir deyeni bebeğim var.
umarım bir şekilde birbirimize destek olabilirz. ben hafta çarşamba gürkan kubilaydan randevu aldım. ve başlayacağım. senin yaptığın özel bir diyet spor falan var mı. ben yaptıklarımı anlatacağım başladığımda istersen paylaşıp destek olabilirz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…