- Konu Sahibi pamukannesi
-
bana doktorumuz 6 aydan itibaren kıymalı yemek zeytin ver yutmayı öğrensin dedi bende verdim şimdi 8 aylık ekmek kavun karpuz kıyma tavuk köfte zeytin domates herşeyi yiyor hiçbi sorun yaşamadık sadece başta 2 gün öğürdü 3. gün alıştı
Karpuzu felan nasıl yediriyorsunuz? Benimki elinde mıncıklıyor mıncıklıyor sonra da suyunu çıkarıyor, heryerine bulaştırıyor ağzına sadece sürüyor almıyor. Hele ben bişey uzattığımda ağzına direk kafasını çeviriyor illaki eline alacak inceleyecek mıncıklayacak.
benim oğlum tok olmadığı sürece hiçbişeyi reddetmiyor
karpuz ve kavunu veriyorum suyunu emiyo emilince küçülüyo onuda yutuyo
bende emsin diye meyve filesi almıştım ama gerek kalmadı boşyere almışım
kayradoruk maşallah ya bebeğine.. ne kadar güzel.. darısı bizimkilere.. benim oğlum mümkün değil, kavunmuş, karpuzmuş yemez...elinde oyun oynar sadece.. çiğnemeyi de bilmiyoruz.. bakalım nolcak halimiz
seninkinden bir ay büyük :)
Bizimki inceliyor, bakıyor, mıncıklıyor parmaklarıyla. Ağzıyla da tadına bakıyor. Geçen gün işte üzümü ağzında geveledi. Heralde ben yerken gördü özendi :) Peki oğlun emiyor mu ? Genelde emen çocuklar başka nesneleri emmek istemezmiş :)
kayradoruk maşallah ya bebeğine.. ne kadar güzel.. darısı bizimkilere.. benim oğlum mümkün değil, kavunmuş, karpuzmuş yemez...elinde oyun oynar sadece.. çiğnemeyi de bilmiyoruz.. bakalım nolcak halimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?