- Konu Sahibi delimaviii
Bedeni uymayan yada artık kullanmadığım eşyalarımı elden çıkarmaya karar verdim. Bir çoğu yıllardır dolap bekçisi konumunda :) hepsi temiz ve defosuz. Şimdiden herkese hayırlı alışverişler:)
Oriflame parfüm seti sadece bir kez parfümünü sıktım kokusu benim tarzım değil diğer ürünleri hiç kullanılmadı yalnız kutusu yok.
Fiyat: 17 tl
Oriflame saç spreyi 5 yada 6 kez sıkmışımdır saçlarımı kestirdiğimden artık kullanmıyorum
Fiyat : 5 tl
Anneciğime aldığım topuğu yüksek geldiği için hiç giyemediği ayakkabı evde denenmişdir. Ben 50 tl ye aldım
Fiyat:35 tl
Mangoda aldığım ipek gömlek xs bedeni ancak göğüsleriniz çok büyük değilse m bedene oluyo fakat benim üst bedenim uzun olduğundan rahat edemedim. Yüksek bel pantolon veya etekle hoş durabilir. 1 kez giydim
Fiyat:15
Parkbravo elbise 2 beden diz altı kullanılmış ama temiz
Fiyat:20 tl
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Oriflame parfüm seti sadece bir kez parfümünü sıktım kokusu benim tarzım değil diğer ürünleri hiç kullanılmadı yalnız kutusu yok.
Fiyat: 17 tl

Oriflame saç spreyi 5 yada 6 kez sıkmışımdır saçlarımı kestirdiğimden artık kullanmıyorum
Fiyat : 5 tl

Anneciğime aldığım topuğu yüksek geldiği için hiç giyemediği ayakkabı evde denenmişdir. Ben 50 tl ye aldım
Fiyat:35 tl

Mangoda aldığım ipek gömlek xs bedeni ancak göğüsleriniz çok büyük değilse m bedene oluyo fakat benim üst bedenim uzun olduğundan rahat edemedim. Yüksek bel pantolon veya etekle hoş durabilir. 1 kez giydim
Fiyat:15

Parkbravo elbise 2 beden diz altı kullanılmış ama temiz
Fiyat:20 tl
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi