Valla ben olsam hiç aramazdım sormazdım,misilleme olarak erkek kankilerimle foto çekip atardım faceye ..
Sonrada sorun ne niye böyle davranıyosun dediği zaman da (illaki der)ilişkimiz bitti ,böyle daha mutluyum derdim ,aramazdım sormazdım
canım işin komik tarafı erkek arkadaşım zaten cok aşırı sosyal aşırı rahat bi aile ve arkadaş cevresinden geliyo . benle öyle cok değişti ki yüzlerce kez der ben senle bambaşka biri oldum falan diye . tek bi kusurlu hareketi yoktu kıskanclığı dışında ne bigün bi mesajını bi saklısını yakalamışımdır . ne zaman ki uzaga gitti böyle biri oldu .
bence kaybetme korkusunu yaşat ona..hemde öyle bir yasta ki sen bile inan onu terkedeceğine..sonra mı ? sonra eğer düzelip adam olursa tam gaz sartlı surtlu ilişkiye devam kuralları sen beliliceksin tabeee..eğer yok kem küm ederse dim dik durup bye yoluna diyeceksin asla aglamıcaksın biliyorum zor ama yapabilirsen gerçekten hersey tersine dönebilir .Allah yardımcımız olsun bu erkkelere karsı ..!!!
bence kaybetme korkusunu yaşat ona..hemde öyle bir yasta ki sen bile inan onu terkedeceğine..sonra mı ? sonra eğer düzelip adam olursa tam gaz sartlı surtlu ilişkiye devam kuralları sen beliliceksin tabeee..eğer yok kem küm ederse dim dik durup bye yoluna diyeceksin asla aglamıcaksın biliyorum zor ama yapabilirsen gerçekten hersey tersine dönebilir .Allah yardımcımız olsun bu erkkelere karsı ..!!!
Aynısını bende diyorum guzrl aciklamisin simdi benim erkek arkadasimda oyleydi ilk zamanlarla alakasi yoktu kizli erkekli arkadasliklar normal geliyordu falan filan kizlar böyle vicik vicik ama o yanlis oldugunu idrak etmedi sonra arkadas cevresi cok önemli benimkinin gözünü açtılar resmen onunda özünde varmis ki neler neler alemlere daldi resmen sonra noldu ayni misillemeyi yaptim biraktim gezdim tozdum avrupa tatillerine gittim eglendim kendi geldi kapima ama hala degismemis havadaydi icki fln isin icinede girince ozelliklie boyut degisiyor
aynısını bende diyorum guzrl aciklamisin simdi benim erkek arkadasimda oyleydi ilk zamanlarla alakasi yoktu kizli erkekli arkadasliklar normal geliyordu falan filan kizlar böyle vicik vicik ama o yanlis oldugunu idrak etmedi sonra arkadas cevresi cok önemli benimkinin gözünü açtılar resmen onunda özünde varmis ki neler neler alemlere daldi resmen sonra noldu ayni misillemeyi yaptim biraktim gezdim tozdum avrupa tatillerine gittim eglendim kendi geldi kapima ama hala degismemis havadaydi icki fln isin icinede girince ozelliklie boyut degisiyor
of hakkaten yaa hep biz üzülüyoruz ..erkeklere göre hava hos biri gider biri gelkir ama biz kızlar cevre baskısı vs bunca yıllık ilişkimi bitrmiyim huzurumu bozmuyum vs. Derken ya degersiz oluyoruz ya da ilişkimize üzülüp aglıyoruz bi bakmısız ki oto boka aglayan kızlar olma yolunda 1 numarayız.yada dırdırcı muamelsesi görüyoruz
bence ilişkinizde ayrılık çanları çalmaya başlamış. tavsiyem O sizi terketmeden siz onu terkedin. Özgür kaldığında bağlılığını yitiren bi insandan güven beklemek yanlış olur bence. Ayrılırsan da kendini asla üzme bence. Seni gerçekten hakedecek olan insana Allah seni nasip ettiği için zamanında bunlar oluyor emin ol. Öpüyorum yanaklarından
of hakkaten yaa hep biz üzülüyoruz ..erkeklere göre hava hos biri gider biri gelkir ama biz kızlar cevre baskısı vs bunca yıllık ilişkimi bitrmiyim huzurumu bozmuyum vs. Derken ya degersiz oluyoruz ya da ilişkimize üzülüp aglıyoruz bi bakmısız ki oto boka aglayan kızlar olma yolunda 1 numarayız.yada dırdırcı muamelsesi görüyoruz
aynen öyle tatlım . aman bozmıyım ilişkimizi , aman uzaklıktandır aman şudur budur görmiyim duymıyım derken bi baktım ağlayan ezilen uyuyamayan ben olmuşum .
bence ilişkinizde ayrılık çanları çalmaya başlamış. tavsiyem O sizi terketmeden siz onu terkedin. Özgür kaldığında bağlılığını yitiren bi insandan güven beklemek yanlış olur bence. Ayrılırsan da kendini asla üzme bence. Seni gerçekten hakedecek olan insana Allah seni nasip ettiği için zamanında bunlar oluyor emin ol. Öpüyorum yanaklarından