kızlar allah aşkına bi akıl verin . bi erkek arkadaşım var su an ayrı yerlerde okuyoruz bir zamanlar yanımdayken istemeden elime telefonunu veren , şifreleri cebimde olan , tüm gününü yanımda geciren erkek arkadaşım şu an kendine arkadaş cevresi yaptı ama ne çevre ! kızlarla gecelere kadar içmeler , fasıllar , gezmeler tozmalar ... bakın bende kız erkek arkadaşlıgına karsı değilim hatta cok samimi arkadaslarım vardır erkek ama kalkıp da gece içmiş vaziyette başkasının erkek arkadasının kucagına , eline koluna girerek foto çektirmiyorum . benim sevgilimle o kadar fazla ya da o biçimde fotom yoktur . elinde kolunda omuz omuza ... napmalıyım ?
haklısınız çünkü bu arkadaşlık değil . yani benimde arkadaşlarım var ama kimsenin özellikle sevgilisi olanların eline koluna girmiyorum . içmiş orda burda samimi pozlar vermiyorum artık midem bulanıyo gördükçe .Çok basit...Ayrılacaksın...Arkadaşlığa kimse değildir ama bu arkadaşlık değil...
tepkin sert olsun tavrını koy yok devam ediyosa yol ver yapcak bişey yok o buldumcuk olmuş sonradan görme
haklısınız çünkü bu arkadaşlık değil . yani benimde arkadaşlarım var ama kimsenin özellikle sevgilisi olanların eline koluna girmiyorum . içmiş orda burda samimi pozlar vermiyorum artık midem bulanıyo gördükçe .
canım işin komik tarafı erkek arkadaşım zaten cok aşırı sosyal aşırı rahat bi aile ve arkadaş cevresinden geliyo . benle öyle cok değişti ki yüzlerce kez der ben senle bambaşka biri oldum falan diye . tek bi kusurlu hareketi yoktu kıskanclığı dışında ne bigün bi mesajını bi saklısını yakalamışımdır . ne zaman ki uzaga gitti böyle biri oldu .
bazen bende öyle düşünüyorum . ama işte kafam eskiye gidince acaba mücadele mi etsem kestirip atmasam mı gb geliyo .özüne dönmüş canım malesef
bazen bende öyle düşünüyorum . ama işte kafam eskiye gidince acaba mücadele mi etsem kestirip atmasam mı gb geliyo .
canım aynen bahsettiğin durum . fotoları görsen kızım sen mi bunun sevgilisinin bunun yüz tane sevgilisi var dersin . ama sorsan arkadasmıs cartmıs curtmus .valla sevgilin o çevreye alışmış o yüzden tavırları değişmez onlarla olduğu sürece
rahatsızsan önce bi uyar yoksa ayrıl sürekli sinirden ölürsun yoksa
ben de bi ara öyle bi çevreye girmiştim inan ilişkiler o kadar cıvık ki insan sinir oluyo
bizim gruptaki kızlar erkeklerin kucağında oturuyodu aynı yatakta uyuyolardı bi de arkadaşız diyolardı hele barda içince filan samimi danslar birbirlerine yapışmalar vs bi sürü durum oluyodu bana göre olmadıkları için grubumu değiştirdim sonra
o yüzden ben olsam istemem öyle bi durumu aklım kalır
sırf ortama uymak için hiç yapmayacağı davranışlarda bulunuyolar çünkü
canım aynen bahsettiğin durum . fotoları görsen kızım sen mi bunun sevgilisinin bunun yüz tane sevgilisi var dersin . ama sorsan arkadasmıs cartmıs curtmus .
canım şimdi erkek arkadaşımın öyle görüp görmediğini nerden anlayabilirim ? uzaktayız bana karşı herşeyi aynı bi dönem görüşmemekten ötürü ayrılma noktasına geldik ama bırakmadık genelde arkadas cevresi beni bilir ararım acar mesaj atarım cevap verir ama kestiremiyorumyok valla ben bizzat gördüm herkes için geçerli diyemem ama genelde arkadaş adı altında dönen saçmalıklar işte
hem samimi oluyolar dokunuyolar sarılıyolar ama aynı zamanda da özgür oluyolar
benim arkadaşlık anlayışım bu değil açıkçası
öyle sevgilin olacağına hiç olmasın daha iyi
zaten bar ortamında başkalarına da sarkıyolar hele sarhoş olunca çok daha beter
ayrıca erkekler kızları sadece arkadaş olarak ta düşünmüyo çoğu zaman kızı beğeniyolarsa bunu da bil
canım şimdi erkek arkadaşımın öyle görüp görmediğini nerden anlayabilirim ? uzaktayız bana karşı herşeyi aynı bi dönem görüşmemekten ötürü ayrılma noktasına geldik ama bırakmadık genelde arkadas cevresi beni bilir ararım acar mesaj atarım cevap verir ama kestiremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?