- Konu Sahibi immanuelkant
-
bacım gülmekten yarıldımmmmmbi insan bu kadar 5000 yıl geri kalmış bu kadar nasıl diyeyim artık öküz olamaz arkadaşlar yeter artık BORING YAkarşımda koca dedem mi var sevgilim mi var ben artık anlayamıyorum gerçekten. kendisi bu saçma sapan şivelerle çekilmiş, kaşı gözü boyanarak kılık değiştirmiş tiplerin çektiği sözde komik videolara falan gülüyor yarıla yarıla bi de zorla bana izletiyor tebessüm bile etmeyince bi de üstüne şaşırıyor. kendisi genel kültür namına bi şeyden haberdar değildir oturur belki ancak tuttuğu takım nasıl oynuyormuş bu sene puanı kaçmış onu falan konuşursun, bi de siyaset, aaayyy fenalık geliyor bana. şunu okuyorum dersin tanımaz, burda bu varmış derim anlamaz. istanbul modern'e gidelim dedim o ne ya gel bilmem nerde kebap yiyelim diye cevap aldım. az önce de geyik olsun diye whatsappden bi kaç karikatür attım çok güldüğüm şeyler, bi iki kıkırdadı (bi halt anlamadı komik de gelmedi ama mecbur hissetti herhalde) neyse 2 dk sonra of aşkım midem KAYNIYOR ne yedim bu gece bee.... hay allah da seni kahretmesin kafayı yicem. afiyet olsun dedim bu sefer aşkımmmm ciciiim kuzuuummmm diye başladı yazmaya, anladı bozuldum. zaten günde yüz kere böyle anca birbirimizi pohpohlarız... ben orda bi iki bi şey paylaşmaya çalışıyorum ama aynı şeylere gülemiyoruz bile.. dayanamadım çok fena kalbini kırdım bu kez. cevap vermedi. ya adam her yönden harika yani bi erkekte şu saydıklarım dışında arayabileceğiniz her şeye fazlasıyla sahip ama bu şekilde bi ilişki yürür mü daha fazla ben napayım hoşlanmadığını bile bile kendi ilgi alanlarımı falan gözüne sokup zorla mı alıştırayım nasıl olacak bu işler genç yaşımda ruhum yaşlandı kocadım bana bi çare
şekerim 1 senenin adı olsa ne bir ilişki için bir sene hiçbirşey ki siz daha sevgilisiniz evlendiğinizde o adam odunluktan kalaslığa sınıf atlayacak öküzlükte mastır yapacak mutlu olacağını mı sanıyorsun en önemli şeydir birlikte gülebilmekbi insan bu kadar 5000 yıl geri kalmış bu kadar nasıl diyeyim artık öküz olamaz arkadaşlar yeter artık BORING YAkarşımda koca dedem mi var sevgilim mi var ben artık anlayamıyorum gerçekten. kendisi bu saçma sapan şivelerle çekilmiş, kaşı gözü boyanarak kılık değiştirmiş tiplerin çektiği sözde komik videolara falan gülüyor yarıla yarıla bi de zorla bana izletiyor tebessüm bile etmeyince bi de üstüne şaşırıyor. kendisi genel kültür namına bi şeyden haberdar değildir oturur belki ancak tuttuğu takım nasıl oynuyormuş bu sene puanı kaçmış onu falan konuşursun, bi de siyaset, aaayyy fenalık geliyor bana. şunu okuyorum dersin tanımaz, burda bu varmış derim anlamaz. istanbul modern'e gidelim dedim o ne ya gel bilmem nerde kebap yiyelim diye cevap aldım. az önce de geyik olsun diye whatsappden bi kaç karikatür attım çok güldüğüm şeyler, bi iki kıkırdadı (bi halt anlamadı komik de gelmedi ama mecbur hissetti herhalde) neyse 2 dk sonra of aşkım midem KAYNIYOR ne yedim bu gece bee.... hay allah da seni kahretmesin kafayı yicem. afiyet olsun dedim bu sefer aşkımmmm ciciiim kuzuuummmm diye başladı yazmaya, anladı bozuldum. zaten günde yüz kere böyle anca birbirimizi pohpohlarız... ben orda bi iki bi şey paylaşmaya çalışıyorum ama aynı şeylere gülemiyoruz bile.. dayanamadım çok fena kalbini kırdım bu kez. cevap vermedi. ya adam her yönden harika yani bi erkekte şu saydıklarım dışında arayabileceğiniz her şeye fazlasıyla sahip ama bu şekilde bi ilişki yürür mü daha fazla ben napayım hoşlanmadığını bile bile kendi ilgi alanlarımı falan gözüne sokup zorla mı alıştırayım nasıl olacak bu işler genç yaşımda ruhum yaşlandı kocadım bana bi çare
anlatmak istediğim şu; yani bunları anlatıyorum diye bunlardan ibaret bomboş bir insan değil, ama bunlar da var işte ve bunlar beni çok rahatsız ediyor demek istememdi, o yüzden belirttim.
madem bu kadar itici geliyo yaptıkları ne diye hala berabersin arkadaşım.sen kendi standartlarına göre birini bul.oda kendine gülecek birinibi insan bu kadar 5000 yıl geri kalmış bu kadar nasıl diyeyim artık öküz olamaz arkadaşlar yeter artık BORING YAkarşımda koca dedem mi var sevgilim mi var ben artık anlayamıyorum gerçekten. kendisi bu saçma sapan şivelerle çekilmiş, kaşı gözü boyanarak kılık değiştirmiş tiplerin çektiği sözde komik videolara falan gülüyor yarıla yarıla bi de zorla bana izletiyor tebessüm bile etmeyince bi de üstüne şaşırıyor. kendisi genel kültür namına bi şeyden haberdar değildir oturur belki ancak tuttuğu takım nasıl oynuyormuş bu sene puanı kaçmış onu falan konuşursun, bi de siyaset, aaayyy fenalık geliyor bana. şunu okuyorum dersin tanımaz, burda bu varmış derim anlamaz. istanbul modern'e gidelim dedim o ne ya gel bilmem nerde kebap yiyelim diye cevap aldım. az önce de geyik olsun diye whatsappden bi kaç karikatür attım çok güldüğüm şeyler, bi iki kıkırdadı (bi halt anlamadı komik de gelmedi ama mecbur hissetti herhalde) neyse 2 dk sonra of aşkım midem KAYNIYOR ne yedim bu gece bee.... hay allah da seni kahretmesin kafayı yicem. afiyet olsun dedim bu sefer aşkımmmm ciciiim kuzuuummmm diye başladı yazmaya, anladı bozuldum. zaten günde yüz kere böyle anca birbirimizi pohpohlarız... ben orda bi iki bi şey paylaşmaya çalışıyorum ama aynı şeylere gülemiyoruz bile.. dayanamadım çok fena kalbini kırdım bu kez. cevap vermedi. ya adam her yönden harika yani bi erkekte şu saydıklarım dışında arayabileceğiniz her şeye fazlasıyla sahip ama bu şekilde bi ilişki yürür mü daha fazla ben napayım hoşlanmadığını bile bile kendi ilgi alanlarımı falan gözüne sokup zorla mı alıştırayım nasıl olacak bu işler genç yaşımda ruhum yaşlandı kocadım bana bi çare
Bu kadar ucurum varsa, nesini seviyorsun peki ?onun umrunda değil açıkcası öyle bilinçsizce seyirci kalıyor bi şey dersen dinler ama sürekli sorar o kim ya bu ne demek ya diye. sevdiğin insanla aynı şeyleri sevememek ilgilenememek çok zor gerçekten.
ne emek verdin kıssbu ara öyle bi furya var da anlayanı güldürür diye özellikle büyük yazdım irite edici olduğunun farkındayımevet çok önemli şeyler ama emeklerime de kıyamıyorum zorla güzellik olur mu tecrübelerden yararlanmaya çalışıyorum. size de sevgiler:)
Onu oldugu gibi kabul etmen lazim. Adamin davranis bozuklugu yok ki. Adam senden farkli dusunuyor, farkli seylerden zevk aliyor. Senin istedigin gibi olamaz bu yastan sonra. Buna tahammul edemiyorsan birak derim. Ne onu yiprat ne kendini.bazen kendimi ona yakıştırmıyorum ben asıl, yakıştırma konusuna geleceksek.
şu an bu bahsettiklerimden bile utanç duyuyorum duysa nasıl kalbi kırılırdı diye ama mecburum değinmeye, olay o değil, bunlar düzeltilebilir mi diye çare arıyorum tecrübeden faydalanmak istiyorum elif hanım.
Bursa da cok gocmen var dogudan gel. Dogu gocmeni mi senin ki ?Benimki Bursa ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?