- 27 Ocak 2014
- 758
- 525
- 138
- Konu Sahibi immanuelkant
-
Caresi yok yol yakinken kac
Neresi harika ?
Aynı şeylerden hoşlanmayabilirsiniz.
Ama Bukadar yerip sonunada heryönden harika diye eklersen kafada soru işareti olur.
Veya pohpohlama alışkanlığını burda da kullandığını gösterir.
Hangisi?
Hayatindan olmaktansa olan bir senene olsun..benim basimda var..evlenirsen gozunun feri gidecek once..sonra stresli bir insan halini almya bslayacaksin..kendini mecbur yemege yada yanliz aktivitelere vereceksin.kendi arkdalarin bile vakit gecirmek istemeyecekler evinde..zamanla siradan gelicek gozune adam..asla kimse degismiyor.nick in yabanci gelmedi bana bu yuzden yazmak istedim .ne yol yakını 1 seneyi geçti çıkıyoruz artık ciddi batmaya başladı 1 senenin de adı var of
anlatmak istediğim şu; yani bunları anlatıyorum diye bunlardan ibaret bomboş bir insan değil, ama bunlar da var işte ve bunlar beni çok rahatsız ediyor demek istememdi, 'şu saydıklarım dışında' diye de ekledim zaten, o yüzden belirttim.
Hayatindan olmaktansa olan bir senene olsun..benim basimda var..evlenirsen gozunun feri gidecek once..sonra stresli bir insan halini almya bslayacaksin..kendini mecbur yemege yada yanliz aktivitelere vereceksin.kendi arkdalarin bile vakit gecirmek istemeyecekler evinde..zamanla siradan gelicek gozune adam..asla kimse degismiyor.nick in yabanci gelmedi bana bu yuzden yazmak istedim .
anlatmak istediğim şu; yani bunları anlatıyorum diye bunlardan ibaret bomboş bir insan değil, ama bunlar da var işte ve bunlar beni çok rahatsız ediyor demek istememdi, o yüzden belirttim.
Adanali mi:)
iyi de adamın neye güldüğü problem olmamalı... bir insanın keyif aldığı şeyleri değiştirmesini istemek sen bu yemeğin tadını beğeneceksin demekten farksız. genel kültürsüzlük geliştirilebilir evet ama şiveli konuşan kaşı gözü kalemle çizilmiş adamlara gülmesi de ayrıca kültürsüz bir insan olduğunun kanıtı değildir. he uyuşmuyoruz bazı harektleri sözleri bana basit geliyor derseniz ayrı bu sizin hislerinizle ilgilidir...
Konulardan ziyade ismini hatirliyorum cnm..iliski surdurmekse surer iliski.evlenirsen ona uyum saglamak zorunda kalan sen olursun.uyum saglarsan sen sen olmaktan cikarsn.iliski surer bolece ama sen mutsu olursun demedi deme..arkdalarimla iliskimi kestim.ortak konusacak konusu benle yokki onlarla olsun..biz tanismadan evlendik.iyi bir.insan karincayi incitmez fedakardir iyi huylari var evlilik suruyor mu evet....evlilik bu mu bence hayir ona gore tam da bu evlilik..tv izlemekten sogudum.haber desen baska bir gezegende yasiyor sanki.damak tatlarimi uymaz.falan filann..esimi de severim ama beni goren herkes bendeki mutsuzlugun farkinda..oyuzden bosver be canim..ben arkadaşlarımla hala tanıştıramadım biriyle tanıştı onu da arkasından yerden yere vurdu yok o piercing neymiş yok bu konuşma neymiş. kendi arkadaşları da kendi gibi dede. bazen bu durumlar gözüme gelmiyor hatta nişan falan düşünüyoduk ama bazen öyle bir batıyor ki anlatamam.. daha önce de açtım konu ordan hatırlıyor olabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?