delircem artık

immanuelkant

Antepli:))
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2014
758
525
138
bi insan bu kadar 5000 yıl geri kalmış bu kadar nasıl diyeyim artık öküz olamaz arkadaşlar yeter artık BORING YA karşımda koca dedem mi var sevgilim mi var ben artık anlayamıyorum gerçekten. kendisi bu saçma sapan şivelerle çekilmiş, kaşı gözü boyanarak kılık değiştirmiş tiplerin çektiği sözde komik videolara falan gülüyor yarıla yarıla bi de zorla bana izletiyor tebessüm bile etmeyince bi de üstüne şaşırıyor. kendisi genel kültür namına bi şeyden haberdar değildir oturur belki ancak tuttuğu takım nasıl oynuyormuş bu sene puanı kaçmış onu falan konuşursun, bi de siyaset, aaayyy fenalık geliyor bana. şunu okuyorum dersin tanımaz, burda bu varmış derim anlamaz. istanbul modern'e gidelim dedim o ne ya gel bilmem nerde kebap yiyelim diye cevap aldım. az önce de geyik olsun diye whatsappden bi kaç karikatür attım çok güldüğüm şeyler, bi iki kıkırdadı (bi halt anlamadı komik de gelmedi ama mecbur hissetti herhalde) neyse 2 dk sonra of aşkım midem KAYNIYOR ne yedim bu gece bee.... hay allah da seni kahretmesin kafayı yicem. afiyet olsun dedim bu sefer aşkımmmm ciciiim kuzuuummmm diye başladı yazmaya, anladı bozuldum. zaten günde yüz kere böyle anca birbirimizi pohpohlarız... ben orda bi iki bi şey paylaşmaya çalışıyorum ama aynı şeylere gülemiyoruz bile.. dayanamadım çok fena kalbini kırdım bu kez. cevap vermedi. ya adam her yönden harika yani bi erkekte şu saydıklarım dışında arayabileceğiniz her şeye fazlasıyla sahip ama bu şekilde bi ilişki yürür mü daha fazla ben napayım hoşlanmadığını bile bile kendi ilgi alanlarımı falan gözüne sokup zorla mı alıştırayım nasıl olacak bu işler genç yaşımda ruhum yaşlandı kocadım bana bi çare

anlatmak istediğim şu; yani bunları anlatıyorum diye bunlardan ibaret bomboş bir insan değil, ama bunlar da var işte ve bunlar beni çok rahatsız ediyor demek istememdi, o yüzden belirttim.

ne yol yakını 1 seneyi geçti çıkıyoruz artık ciddi batmaya başladı 1 senenin de adı var of
Hayatindan olmaktansa olan bir senene olsun..benim basimda var..evlenirsen gozunun feri gidecek once..sonra stresli bir insan halini almya bslayacaksin..kendini mecbur yemege yada yanliz aktivitelere vereceksin.kendi arkdalarin bile vakit gecirmek istemeyecekler evinde..zamanla siradan gelicek gozune adam..asla kimse degismiyor.nick in yabanci gelmedi bana bu yuzden yazmak istedim .

espri anlayıslarınız bir degil anladıgım kadarıyla cevremde bu acıdan uyumsuz birkac cift sayabilirim ilişkileri suren hatta evlenen ..iyide adammıs ya

ben arkadaşlarımla hala tanıştıramadım biriyle tanıştı onu da arkasından yerden yere vurdu yok o piercing neymiş yok bu konuşma neymiş. kendi arkadaşları da kendi gibi dede. bazen bu durumlar gözüme gelmiyor hatta nişan falan düşünüyoduk ama bazen öyle bir batıyor ki anlatamam.. daha önce de açtım konu ordan hatırlıyor olabilirsin.

zevklerinizin uymadığını siz kabul edip rahatsız oluyorsunuz da.... kendisi ne diyor... oda sizin zevklerinizden rahatsız oluyormu... gerçi erkekler rahattır.... pek rahatsızlık bilmezlerde.... yani karşılıklı bir sizin istediğiniz birde onun istediği yerlere gidilse... zevk alınmaya çalışılsa olmaz mı... çünkü saydıklarınız dışında ciddi bir problem yoksa... saydıklarınızda çokta problem gibi durmuyor...

anlatmak istediğim şu; yani bunları anlatıyorum diye bunlardan ibaret bomboş bir insan değil, ama bunlar da var işte ve bunlar beni çok rahatsız ediyor demek istememdi, o yüzden belirttim.

Bak arkadaşım sevgili/evli karşındakiyle eş olursun. Aynı olmak zorunda değilsin farklı olun ki tamamlayın birbirinizi.

Sen kitap okumaktan hoşlanırsın o sevmez. O futboldan hoşlanır sen koşmaktan.

Sen bilim kurgu seversin o korku.

Sen bitter çikolata seversin o sütlü.

Emin ol onunda seni yerdiği yerler vardır.
O bu sende busun ya böyle kabul edersin ya bırakır gidersin.

iyi de adamın neye güldüğü problem olmamalı... bir insanın keyif aldığı şeyleri değiştirmesini istemek sen bu yemeğin tadını beğeneceksin demekten farksız. genel kültürsüzlük geliştirilebilir evet ama şiveli konuşan kaşı gözü kalemle çizilmiş adamlara gülmesi de ayrıca kültürsüz bir insan olduğunun kanıtı değildir. he uyuşmuyoruz bazı harektleri sözleri bana basit geliyor derseniz ayrı bu sizin hislerinizle ilgilidir...

haklısınız da bende bir de benim yaptığım benim bildiğim daha iyidir takıntısı var feci bunu törpülemem gerek biliyorum ben fakat ama adam gerçekten eskilerde yaşıyor genç insan gibi değil. anlatabiliyorumdur umarım. bir de güldüğü şeylere bakarak kültür üzerine konuşmadım. o bağımsız bir cümleydi.

Konulardan ziyade ismini hatirliyorum cnm..iliski surdurmekse surer iliski.evlenirsen ona uyum saglamak zorunda kalan sen olursun.uyum saglarsan sen sen olmaktan cikarsn.iliski surer bolece ama sen mutsu olursun demedi deme..arkdalarimla iliskimi kestim.ortak konusacak konusu benle yokki onlarla olsun..biz tanismadan evlendik.iyi bir.insan karincayi incitmez fedakardir iyi huylari var evlilik suruyor mu evet....evlilik bu mu bence hayir ona gore tam da bu evlilik..tv izlemekten sogudum.haber desen baska bir gezegende yasiyor sanki.damak tatlarimi uymaz.falan filann..esimi de severim ama beni goren herkes bendeki mutsuzlugun farkinda..oyuzden bosver be canim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…