Yaklaşık 2 ay önce ayrıldığım sözlüm hala bana evlenelim seni seviyorum diye msjlar atmakta ve beni ikna etmeye çalışmakta. Oysaki ben az önce eskiden de aramızda büyük sorun olan eski sevgilisi ile hala görüştüğünü belki de sevgili olduğunu öğrendim. Kız bir sosyal paylaşım sitesinde sinemaya gidecektik ama x yorgundu gibi bir paylaşım yapmış. Eğer bana barışma evlenme msjları atmasa banane demem gerekir ama şuan delirdim. Ne yapmalıyım sizce?
30Kac yasinda bu dengesiz?
Yaklaşık 2 ay önce ayrıldığım sözlüm hala bana evlenelim seni seviyorum diye msjlar atmakta ve beni ikna etmeye çalışmakta. Oysaki ben az önce eskiden de aramızda büyük sorun olan eski sevgilisi ile hala görüştüğünü belki de sevgili olduğunu öğrendim. Kız bir sosyal paylaşım sitesinde sinemaya gidecektik ama x yorgundu gibi bir paylaşım yapmış. Eğer bana barışma evlenme msjları atmasa banane demem gerekir ama şuan delirdim. Ne yapmalıyım sizce?
kiza mesajlari yolla face den, ekran goruntusu olarak.. gorsun nasil olurmus oyun!Dedim ya bana msj atmasa böyle sinirlenmeyeceğim ama şuan bir şey yapmak istiyorum sinirlerim çok bozuldu
akillanmayacaksin zipzip :)Kac yasinda bu dengesiz?
Hemen ve vazgeçmedi de ben hiç dönmememe rağmen düzenli aralıklarla msjlar atıyorAyrildiktan ne kadar zaman sonra seninle irtibata gecmeye basladi tekrar?
Bırakın gitsin yedekleme yapıyor..bu ne ciddiyetsizlik..evlenseniz de aldatacak gibi bu adamdan aldığım sinyalYaklaşık 2 ay önce ayrıldığım sözlüm hala bana evlenelim seni seviyorum diye msjlar atmakta ve beni ikna etmeye çalışmakta. Oysaki ben az önce eskiden de aramızda büyük sorun olan eski sevgilisi ile hala görüştüğünü belki de sevgili olduğunu öğrendim. Kız bir sosyal paylaşım sitesinde sinemaya gidecektik ama x yorgundu gibi bir paylaşım yapmış. Eğer bana barışma evlenme msjları atmasa banane demem gerekir ama şuan delirdim. Ne yapmalıyım sizce?
Neden öyle dediniz?akillanmayacaksin zipzip :)
arkadas her konuya yaş sorar da, alakasi olsun olmasin :) ban bile yemisligi var bu sebepten oturu :)Neden öyle dediniz?
Bu da içimden gelen ama kendimi tuttuğum bir şey nedense basitlik gibi geliyorkiza mesajlari yolla face den, ekran goruntusu olarak.. gorsun nasil olurmus oyun!
bence degil.. yorum katmadan sessizce yolla, sukunetini koru ve o kiza da bi iyilik yapmis olBu da içimden gelen ama kendimi tuttuğum bir şey nedense basitlik gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?