Delirdim kendimi zor tutuyorum!!

redrum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2009
391
98
133
Yaklaşık 2 ay önce ayrıldığım sözlüm hala bana evlenelim seni seviyorum diye msjlar atmakta ve beni ikna etmeye çalışmakta. Oysaki ben az önce eskiden de aramızda büyük sorun olan eski sevgilisi ile hala görüştüğünü belki de sevgili olduğunu öğrendim. Kız bir sosyal paylaşım sitesinde sinemaya gidecektik ama x yorgundu gibi bir paylaşım yapmış. Eğer bana barışma evlenme msjları atmasa banane demem gerekir ama şuan delirdim. Ne yapmalıyım sizce?

Zaten ayrilmissiniz ..

Yapacak seyi yapmissiniz ..

Karaktersiz bir kisiligi varmis , suratina tukursen yarabbi sükür der..

Boylesine ne yapsan Bossss...

Hiiç kendini bozma taviz verme muhatap olma iyiki kurtulmuşsun...Msjları sakla nolur nolmaz..Belki iftira atar senin reddetmene bozulur..

Yapılabilecek en büyük şey görmezden gelmek bence. O hayatınızda hiç olmamış gibi davranın. Cevap vermeyin konuşmayın. Zaten ayrılmışsınız

Nasıl yani! Hem size msjlar atıyor hemde alenen digeriyle görüşüyor bu ne rahatlık

Dedim ya bana msj atmasa böyle sinirlenmeyeceğim ama şuan bir şey yapmak istiyorum sinirlerim çok bozuldu

Kac yasinda bu dengesiz?

Ayrildiktan ne kadar zaman sonra seninle irtibata gecmeye basladi tekrar?

Bırakın gitsin yedekleme yapıyor..bu ne ciddiyetsizlik..evlenseniz de aldatacak gibi bu adamdan aldığım sinyal

[QUOTkız arkredrum, post: 38050774, member: 132203"]Bu da içimden gelen ama kendimi tuttuğum bir şey nedense basitlik gibi geliyor[/QUOTE]

Eski kiz arkadaş mahsus gicikligina paylaşım bulunabiliyor olabilir mi ? Gercekten sevgili olabilirler mi? Eger gerçekten sevgili olduklarına inaniyorsaniz lavantanin dediğini yap bence de..arkasına da şöyle okkali bir söz iyi gidebilir. .

Sakin sakin asla taviz verme ne kadarda sinirlense sonunda veni kabul ediyor düşünceleri var birde evlendiğini düşün böyle dengesiLer ben ne yaparsam beni bırakamaz kafasını yaşıyolarki verilmiş sadakan varmış erken kurtulmussunuz hayatına bak sinege verdiğin değer kadar bike değer verme derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…