[QUOTkız arkredrum, post: 38050774, member: 132203"]Bu da içimden gelen ama kendimi tuttuğum bir şey nedense basitlik gibi geliyor
Ve ZIP ZIP geri döner,Kac yasinda bu dengesiz?
30 muş zipzip makul bi yaş mı senceKac yasinda bu dengesiz?
kendisi nüfus memuru kk da sayım yapıyo..Neden öyle dediniz?
Ve ZIP ZIP geri döner,
Eveeeet nerede kalmıştık.
YAŞ değil mi? evet yaşşşş... .
yaşa gore degisiyo verecegi tavsiyeler, bilirkisi zipzip.. YAŞ tahtaya basmaz hic..30 muş zipzip makul bi yaş mı sence
kendisi nüfus memuru kk da sayım yapıyo..
Hiç kendinizden sıkılmıyor musunuz??Ya merak ediyorum napim
cevabi alinca bi tane makul yorum gondermiyosun be zipzip, sorun buYa merak ediyorum napim
yaşa gore degisiyo verecegi tavsiyeler, bilirkisi zipzip.. YAŞ tahtaya basmaz hic..
Tamam da niye sadece yaş...Biriyle tanışırken merhaba ben 26 demek gibi bişey bu acaip yani bizim takılmamıza gücenme..:)Ya merak ediyorum napim
Kac yasinda bu dengesiz?
Aaaa bak şimdi olmadı buHiç kendinizden sıkılmıyor musunuz??
Yaklaşık 2 ay önce ayrıldığım sözlüm hala bana evlenelim seni seviyorum diye msjlar atmakta ve beni ikna etmeye çalışmakta. Oysaki ben az önce eskiden de aramızda büyük sorun olan eski sevgilisi ile hala görüştüğünü belki de sevgili olduğunu öğrendim. Kız bir sosyal paylaşım sitesinde sinemaya gidecektik ama x yorgundu gibi bir paylaşım yapmış. Eğer bana barışma evlenme msjları atmasa banane demem gerekir ama şuan delirdim. Ne yapmalıyım sizce?
Ben yas sormana kizmiyorum ben de merak ederim cogu zaman. Benim kizdigim konu yasi sorup kaybolman, yasini söylüyorsa bari ona göre bir degerlendirmenide yap öyle gitYa merak ediyorum napim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?