Delirdim mi bilmiyorum ama kızımın uyku tulumunda

Evet ağır bir itham ama bundan sonra ki süreçte hep bir ''acaba'' ile yaşamaktansa konu sahibi kendi kişisel rahatsızlığını da hastanedeki görevlilere belirtip o tulumun üzerindeki sıvının sperm olup olmadığını bence öğrenmeli. Emin olmak için afedersiniz iş üstünde mi basması lazım?

Kiziniza sorun 2 yasinda konusmayi biliyodur ve anlatabilir bence.tabi en onemlisi hemen doktora gidin aman allahim igrenc bisey bu.dusunmek bile korkunc

Insallah yalandir , yalan yada dogru diyemem
Ama konu sahibinin kiziyla benim kizim tam ayni yasta , ikisi de 23 aylik ve 24 saat emiyor kizim , emzirmedigim zaman da feryat figan aglayip boguruyor kendini yerlere atiyor , yani 23 aylik bebek gayet de emer ve deli divane aglar , ayni seyi yasiyorum
vala benm iki yadinda oglum var cin gibi ki kizimda oyleydi o cocugu bile konustrabilir ben. bagzen diyorm oglum baban nerwne. vurdu hemn ifade ediyor kendini

Spermi kokladınız mı diyen arkadaşlar, spermi koklamaya gerek yok ilişkiden sonra lavaboya girdiğiniz anda kokusu sizden bile gelir. Çamaşır suyundan daha beter bi kokusu olur. Eğer konu sahibinin gördüğü spermse kurusa bile belli olur tulumda. Evli bi kadının sperm kokusuyla kusmuk kokusunu ayırt edebileceğini düşünüyorum. Böyle bişey yaşanmamış olmasını konu sahibinin kuruntularından ötürü zihninin oyunu olmasını çok istiyorum. ama insan eşi için kolay kolay söyler mi böyle bişey? Aklına nasıl geldi ? Islaklığı gördüğü an eşine bu ne diye neden sormadı ? Bin tane soru var kafamda..

Valla vücut sıvıları insanın yediği içtiği hormonal değerlerine göre çok değişiyor. Bu kadar emin koktuğunu soyluyorsunuz ama ben de bu kadar kokmuyor yani diyebilirim.

Islaklığı esinize sordunuz mu? Çocuğun vücuduna baktiniz mi ? Kızarıklık vs ust beden alt beden herhangi bir yerde. Ben olmamasini diliyorum tek istediğim bu o çocuğun üstüne dokunulmasa bile boşalma olmasin istiyorm lütfen yazin

Nerede bu konu sahibi yahu?Konuyu açmış gitmiş..bir sürü soru sorulmuş cevap yok birde konuyu silmiş.
Sperm olduğundan eminse insan polise gider şüphe duyuyorsa da doktora.Yani kolay kolay insanın aklına çocuğun öz babasından şüphelenmek gelmez zaten.Ay ne yazacağımı bilemedim.Çok korkunç bir durum bu.Insallah hayal ürünü yada konu sahibinin kafa karisikligidir sadece.Diğer ihtimali düşünmek bile istemiyorum!

Back
X