DELİRECEĞİM Bİ AKIL VERİN NE OLUR

elifsu_1051

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2015
2
0
1
34
bu konuda gerçekten akıl ve tavsiyelerinize ihtiyacım var, beraber çalıştığım ve hoşlandığım bir kişi var ve kurumun en popüleri , ayrı binalarda olduğumuzdan birbirimizi sürekli göremiyoruz fakat karşılaştığımızda kendisi ilgili , ve hoş sohbet geçiyor aramızda fakat sempatik birisi olduğu için genelde herkese güler yüzlü, kendisini face den ekledim , ilk mesajı genelde ben atıyorum ve genele de cevap yazıyor ancak biraz kısa cevaplar veriyor. bu durumda ne yapmalıyım yazmayı kesmelimiyim. bana karşı ilgisiz mi sizce

bu konuda gerçekten akıl ve tavsiyelerinize ihtiyacım var, beraber çalıştığım ve hoşlandığım bir kişi var ve kurumun en popüleri , ayrı binalarda olduğumuzdan birbirimizi sürekli göremiyoruz fakat karşılaştığımızda kendisi ilgili , ve hoş sohbet geçiyor aramızda fakat sempatik birisi olduğu için genelde herkese güler yüzlü, kendisini face den ekledim , ilk mesajı genelde ben atıyorum ve genele de cevap yazıyor ancak biraz kısa cevaplar veriyor. bu durumda ne yapmalıyım yazmayı kesmelimiyim. bana karşı ilgisiz mi sizce
Herkese karşı aynı güler yüzle yaklaştığını soylemissiniz ilgili olduğunu düşünüyorsanız dikkatini çekmeye çalışın ancak temkinli olun dikkatini cekeyim derken kendinizi küçük durumuna düşürmeyin. Başarılı olamazsanız cesaretinizi toplayıp duygularınızı anlatın. Böylece sonucu öğrenmiş olursunuz :)

Bence mesaj yazmayi kesmeyin ama azaltin birde herkese güler yüzlü ise belki sadece siz yanlış anlıyorsunuz bence bir süre sadece gözlem leyin

size ekstra bi ilgisi gorunuyor. ona gore diger herkes gibjsiniz. burdan oyle gorunuyo. bunun icin delirmeye gerek yok :)

Bencede ilgisi yok mesajları kısa kesmesi sana ayıp olmasın diye cevap veriyor olmasındandır. bundan sonra atma onun ilgisi olsa o atar zaten

profilini inceleyin bakalım, diğer iş arkadaşları ekli mi.
eğer ekli iseler sorun yok, yok değilseler sizin eklemeniz ve muhabbet etmeye çalışmanız rahatsız etmiş ve o yüzden mesajları kısa tutuyor olabilir.
iş arkadaşlarımla aram çok iyidir, ama face biraz daha kişisel olduğu için iş arkadaşlarımı eklemem. Beni ekleyen olursa kabul ederim ama o platform üzerinden mesajlaşmayı tercih etmem.

Adam, canım seni anladım ama benden sana ne köy olur ne kasaba.
Özel olsan genelden cevap vermem anla diyor:KK53::KK53:

Back
X