Delireceğim bu gidişle.....

• Konu Sahibi Konu Sahibi gelecekkorkusu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yukarda yazdım arkadasim gelmezler adim gibi biliyorum

"Evlilik kale gibidir dışındakiler girmeye içindekiler çıkmaya uğraşır dururlar" derler ya..
Aslında o kadar doğru ve güzel bir söz ki..

yukarda yazdım arkadasim gelmezler adim gibi biliyorum

onlar da amma sinamekiymiş ya evde oturup ne yapacaklar sana gelselerdi bari neyse.

o zaman sen kendine yarın için kıyak geç.akşam alışveriş yap mesela yılbaşı indirimleri var.hem çok neşeli olur yılbaşı diye alışveriş merkezleri cıvıl cıvıl olur

canım ya mutlaka nazının sözünün geçiceği bi yer vardır...
sen ara mesela...yalnızım bir başıma olmak istemiyorum bana gelin diycem gelmiyosunuz ben geleyim ne dersiniz diye...?
biraz mutlu, olumlu bak duruma
inan insan ne görmek isterse onu görür......:)
zaten karşı tarafın sesinden samimiyetini anlarsın baktın içine sinmiyor o zaman ayrı tabii
ama denemeden de bilemezsinki,öyle değilmi...??

canımmm cok duygulandirdin beni
keske bi yuvam olsa da ele gune minnet etmesem bulusalim goruselim diye...
gercekten oyle bir hancer ki yillardir yuregimde saplı

senin yuvan var kendine ait bir yaşam alanın var yani sadece o evde yalnızsın sorun bu.

evini yuva yapmak da senin elinde canım o ev senin hayatını kısıtlayan bir şey yok çalışıyorsun bak neden bunları görmüyorsun?

ama can sıkıntısını bilirim bana kalırsa önce cici arkadaşlar edin hayata karış uzaktan bakma hayata lütfen

bazen bende düşünüyorum acaba yalnızlık benim kaderimmi diye senağlama nefret ediyorum yalızlıktan ama bir şekilde dönüp dolaşıp yalnızlık beni buluyor senağlama ama ümidimi hiç kaybetmeyceğim inşallah içim acısada hep dua edeceğim inşallah seninde yalnızlığını giderecek hayırlı bir hayat arkadaşı çıkar canım karşına hemde sosyal arkadaşlar .....mutlu yıllar yeni yılda hepimizin hayalleri dilekleri gerçek olur inşallah (aminnnnnnnnnn)

canım yaa atla gel vallahi bak bizde yanlızız annemle gel beraber geçiririz yılbaşını
canım ne durumda insanlar evinde yiyecek ekmeği yok yılbaşı gelmiş onların neyine ! bak filistinli insanlara ne durumdalarsenağlama
kriz var onca insan işsiz parasız.hava soğuk evinde ısınamayanlar var!!
bak işin gücün var uzakta olsa ailen hayatta, burda biz varız arkadaşın,kaydirigubbakcemile5
allah beterinden saklasın canım ama isyan edecek bi durum yok.ben her dakika şükrederim.biliyomusun şükretmezdim neler yaşadım neleri kaybettim,
o zaman daha beteri olmadığı için şükretmeye başladım..
sende şükretmek için büyük imtahanlar geçirmek zorunda kalmazsın umarım..

hiçbirşey olmadı yarın gece beraber sayarız senle 10 dan geriyekaydirigubbakcemile5a.s.

çok üzüldüm ben arkadaşım, çevreni değiştirmekle işe başlamaya çalışabilirsin belki, yeni arkadaşlar edinebilirsin. belki bir erkek arkadaşın olur, ne bileyim işte, değişikliğe başlamak lazım bir yerden.

üffffff gelecek korkusu ya inan senin açtığın konular okadar içimi sıkıyor anlatamam ya ,ne kadar karamsar bi kızsın ya .çevrendede arkadaşlarının yanındada böyleysen tabi kimse senin le vakit ğeçirmek istemez ,şahsen ben böyle neğatif biriyle asla zaman ğeçiremem senin sorunun ğerçekten psikolojik bi yardım filan al .

ya ben sana ne kdr imreniyorum sen hep dert başlığı açıyosun burda :)
ne küsel tek başına yaşıosun, meslek var para var..
ben olsam dicem de karşıdan mı hoş geliyo bu ses nedir bilmiorum ki:)

ben de çalışıorum, yüksek lisans yapıorum herşey tam da tek başıma yaşamak istiyorum mesela.. biraz zorlasam olur belki hattta.. neyse konu ben diilim tabi ki.. kendine ait bi evin var filan ne bilim gayet hoş aslında.. yalnızlık elbette kötüdür ama yanlış yerde yanlış ortamda bulunuyosun demek ki..
farklı ortamları denesene biraz, kesin yeni arklar edinirsin ya..

ben de sizin gibi yalnızım ve 2kız arkadasım gelecek zaten ankara kar buz su anda..oturup sohbet edecegiz inş.siz de böyle yapsanız.evlilik her sey değil ve ne kadar cok istersen o kadar kaçıyor senin istedegin olmuyor seni isteyeni sen istemiyorsun insanın seciciliği artıyor..inş.seneye güzel bir yuvada eşinle sevgilinle kutlarsın ..nasip işte karamsar olmamalısın.

Ay canım ya asıl senin yazdığın şu yazı da benim acaip içimi kararttı acıkcası.
Ayrıca burası "bi derdim var" köşesi...dikkatini cekerim..
Tarzın, psikolojisi bozuk olmayan birininin de acıkcası psikolojisini bozar yani..

Son düzenleme:
bencede kız kıza geçirmeninde tadı başka olur heralde bol bol dedikodu yapar dertleşirsiniz.arkadaşlarınız vardır eminim.hiç kimse dört dörtlük memnun değil hayatından cnm bunuda hiç aklından çıkarma.olana şükredip yaşayıp gidiyoruz işte.sende biraz çaba göster eğlenmek istersen eğlenirsin.:1hug:

bence arkadaşlarını çağırmayı dene mutlaka...hatta ısrar et.
nolcak ki sen de yalnız yaşıyorsun sonuçta..
benim yalnız yaşayan arkadaşlarım olsa da gitsem keşke, bizimkiler de hiç evden çıkmazlar kimseyi çağıramıyorum..

şakkıdıya keske bı program yapsaydık yılbasını yanlız gecırecek arkadaslar toplansaydık ne gusel olurdu nıe kımse akıl edemedı tuh ya ben ıstanbuldakı arkadaslarla plan yapmaya hazırım ısteyen varsakaydirigubbakcemile5

alışverişini yapıcaksın sofrayı zevkine göre kurucaksın alcaksın colanı cipsini yatcam tv karşısına ooooooooooohhhhhhh dünya varmış
herşey koca arkadaş değil bence insan mutlu olacağı şeyleri bilip yapmalı
napim gelmeyen beni çağırmayan arkadşı boşşveeeeerrrrrrr

gel beraber delirelim.ben de kafayı sıyırıyorum son günlerde sebepsiz yere ööööyle sıkılıyorum herşeyden...ama geçici dönemdir diye üzerinde durmuyorum.

gelecekkorkusu sen kaç yaşındasın canım?

haklısınız valla ne güzel olurdu kafamıza göre sıcak bir ortamda geçirelecek yeni yıl gecesi

evt cok guzel olru gercekten sanırım gec kaldık bu plan ıcın malesef bende evde yanlız gecırıoyorum yılbasını ama gelmek ısteyen olursa beklerım arkadaslar:) bugun olmasa bıle ıstanbuldakı arkadaslarla toplansak harıka olur ya belkı kopmucak dostluklar olusur kım bılebılır burdan tanıstıgım ıkı tane canım arkadasım oldukaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…