Delireceğim bu gidişle.....

• Konu Sahibi Konu Sahibi gelecekkorkusu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım senin birçok topiğini okuyorum ve içimden diyorum ki bu kız neler düşünüyor böyle...
bazen yıllar sonranın hesabını yapıyorsun.
dün bitti, yarın belirsiz, bugünü yaşayacaksın.
sende bugün mutlu olabilmek için çaba göster. İnan ki kalabalık içinde yalnız olmak daha zordur.
üzerindeki karamsarlığı at bir yere. hayata güzel tarafından bak.
arkadaş çevren sana uymuyorsa yeni çevreler edinmeye çalış. içine kapanık, asosyal insanlarla görüşme.
ne bileyim valla. inanki KK'da birçok kişi vardır ahhh bende bekar olsam da bu akşam yeni yıla şurada-burada merhaba desem, diyecek...

ben bekar olsam gel güzelim yeni yılı ikimiz kutlayalım derdim.:teselli: :içelim: Gelmezsende darılırdım ama...

yanlız olmak kötü ama bunu güzelleştirmek biraz da bizim elimizde,
sende kendi arkadaşlarınla gez yada tek başınada olsa bi yerlere git,
dilediğince oyna,gez,gül...
ya bitane kafa dengi insandamı yok arkadaşın,
üzülme ama kendine edersin üzüle üzüle,
bak hiç imkanları olmayanları düşün arkadaşım,
inşallah yeni yılda 2009 da büyük bir aşkın olurŞeniz

canım benim sen bu kk daki ilk arkadaşımsın...
kıyamam sana... bende yanlız kalmak istiyorum çoğu zaman...evli olduğum çocuğum olduğu halde... bazı akşamları bunalıyorum iyice... keşke diyorum bir sessizlik olsa bu akşam ben tek başıma kafa dinlesem bir yerlerde...ama geliyor geçiyor...biraz sabret canım...

deliricem bu gidisle
cikmazdayim
yalnizim...

canım oncelıkle yalnız degılsın cunku bız varız,herzaman senı dınlemeye hazırız,bılıyormusun ben kalabalık bır aıle ıcınde buyudum,ama herzamanda yalnızdım.yanı yanında aılen veya arkadasın olmaya bılır onemlı olan senın kendını nasıl hıssetmen,senın yalnızlıgın kafanda bıtıyor.mesala yalnızmı hıssedıyorsun gıt bır komsunun evıne yada bır arkadasının yanına veya onları cagır.onlarda olmuyorsa al bır fılm bırde patlat mısırını tadını cı:içelim:kar.bazen yalnızlıkta guzeldır tabii herzaman degıl.yerimseniben

yalnızkende yapılcak bıçok şeyın olduğunu düşünüyorum
mesela ben aılemden uzak yasıyorum onlar niğdede ben burda ama coğu vaktımı işte hep kk başında(patron çok kızıyo olsada:roflol:) geçırıyorum eve gıdıyorum tv ızlemek ıstemıyorum svmıyorum acıyoum bı muzık dınlıyorum yda kıtap okuyorum ve haftaiçi benım ıcın cok guzel gecıyo haftasonuda sınema tıyatroya gıdıyorum
yaşlıları zıyaret edıyorum maçların sıkı takıpcısıyım
yanı kısaca yaşadığın sürece yapacak cok sey var hıcbırını yapamam dersen sende pil bitmış derım geçmış olsun:1closedeyes:

Nasil yani? gelecekkorkusu karamsar bir kizsa onun sucu ne? bir insan herzaman gulmek eglenmek zorundami? herkesin hayatinda uzun zaman karamsar bir dönem oluyor. sebebini biz bilemeyiz. sadece arkadas olarak destek verebiliriz ve onlari hayata geri getirmeye calisabiliriz. lutfen biraz anlayis göstermeye calisin.

gelecek korkusu 2009 yılının sana güzellikler getirmesini diliyorum
güzel şeyler düşün hep iyi tarafından bakmaya çalış hayata..

Bende yalnızım hemde 2 senedir. İlk başta çok zorluk çekmiştim ama artık acayip alıştım. Evde tek kalıyorum ailem uzakta.. Ve inan çok alıştım, hatta öyle alıştım ki birisi bana misafirliğe gelmek istesin canım sıkılıyor. Evde pineklemeyi seviyorum :)))) Yılbaşınıda yalnız geçirdim. Hiç üzülmedim ve üzülmüyorum.

bende yalnız yaşadım 4 sene öğrenciyken 3 sene de öğretmenken:)
adapazarına tayinim çıktığında kimseyi tanımıyordum ve okuldakilerle de pek samimi olmadığım zaman yalnız sinemaya gitmiştim yüzüklerin efendisine filmi bile hatırlıyorum bak:) herkes bana bakıyormuş gibi gelmişti ve çok utanmıştım:)
öyle anlarında keyfini çıkar bence yalnız tatil yap sinemaya git farklı bir deneyim olsun bunlar senin için
etkinliklere katıl farklı insanlarla tanışma imkanın olur hem seni çoook iyi anladım gerçekten..

9 yildir eviliyim iki kizim var, mutluyum allah bozmasin fakat bazen
keske biracik yanliz kalabilsem dedigim oluyor...

Sadece kendimle ugrassam, canimin istedigni yapabilsem, pazar günleri 12 bire kadar uyuyabilsem, arkadasimla carisiyi gezip bir cafede oturup cene calsam. kimseye hesab vermek zorunda olmasam vs. vs.:1rolleyes:

Bu günlerinin tadini cikar!! Inan bana yarin öbür gün aile oldugun zaman ah kafam keske o günlerimi daha güzel degerlendirseydim üzülüp agalayacagima o günlerin kiymetini bilseydim diyeceksin...a.s

Ben de yeni üyeyim derdini anlat lütfen

29 yasina kadar yeterince yasamis oluyorsun canım o dedigin seyleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…