canım benm oğlumda 16 aylık şu an ve hala 9.300 gr
15 aylık olana kadar bizim öğünlerimizde tamamen bir işkenceydi !! benmki de saatlerce aç bıraksan acıkmıyordu , ağzını açmazdı, kaşığı görür görmez öğürüyordu, oyunla kandırarak yerdi bir de kusardı tam bi felaket!! Allah a şükür şu an 16 aylık ve son aydır yeni yeni ağzını açıyor kendiliğinden yemeğini yiyor güzelce maaşallah diyeyim
yemeğinin düzene girmesinin nedeni olarak dişlerinin neredeyse tamamını çıkardı , rahat etti zannedersem. bir de her akşam yatmadan önce 1 kaşık vitabiol vitamin şurubundan veriyorum. vitamin şuruplarının iştah açıcı etkisi varmış , şurubun da etkisi olabilir diye düşünüyorum. yemek yemesine rağmen kilo alımında herhangi bi değişklik yok , aşırı hareketli ve metabolizması maaşallah iyi çalışıyor
sabırlı olmanı diliyorum , biliyorum çok zor ,o yemeğini yediğinde senin de karnın doyuyor psikolojik olarak değil mi ? bii ohh çekiyorsun için rahat ediyor..
şu da önemli bi nokta, dr.umuz iştahsız bebekler için sevdiği yemekleri verin sık sık demişti. mesela benm oğlum tarhanayı çok seviyor günde en az 2 öğün veriyordum. sen de sevdiği bi yemeği ver . inşallah ileriye doğru düzelir iştahı şu ande diş problemi yaşıyordr muhtemelen.. sevgiler.