- 18 Haziran 2015
- 973
- 1.127
- 113
- 38
- Konu Sahibi kaldi2sene
-
iyi bakmıyorsun demekki Atladığın bir yer varYa kızlar Allah aşkına biri bana bi çözüm söylesin ..
Mutfağım da her yerde ufak ufak kahverengi kelebekler var hemde aylardır
Sprey sıkıp etkisiz hale getiriyorum mecburen ama bana misin demiyolar ya
Bakıyorum yine aynı
Açıkta yiyecek bişey de yok arkadaş aradim taradim yokk yok mu bu işin bi çözümü kafayı yiyecegim !!!!!
Tamam canım şimdi bakıyorumiyi bakmıyorsun demekki Atladığın bir yer var
kesinlikle bir şeyin böceklenmiş
bulmalısın çay un makarna fasulye baharat.....patates soğan sarımsak iyi bak
Kız valla titiz insanım aslındaEvde kuru gıda bozulmuştur ondanoluşur o kelebekler. Azcik temizlik yap bacim,evin kurtlanmis
Aa ıhlamur da mi öyle olur mus ??Çamaşır suyuyla iyice silin...bizimde un,şeker,ıhlamur kurtlanmıştı...annem hepsini atıp çamaşır suyuyla iyice silmişti her yeri..
Ay umarım ya...Pisliğin kaynağını bulup attıysan bulunduğu yeri de iyice temizlediysen bir gün iki güne kalmaz gider onlar merak etme
Ya benim bildiğim yumurtası falan olsa da neyin içinde ilk üremişse onun içinde saklıdır geri kalanı Onu atıp iyice temizlerseniz Bir iki gün daha kalanları ortalıkta görseniz de sonra hepsi yok olurAy umarım ya...
Unu filan kontrol ettim yok gibiydi ama..
Cok ta emin değilim ki..
Şimdi bunun yumurta si filan kalmasın sağda solda ?????
Yarın komple silicem zaten mutfağı. .
gider tabi iyice temizleAa ıhlamur da mi öyle olur mus ??
Buldugum herseyi attım çöpe. .
Şimdi havalansin diye kapıyı açtım ..
Yarın domestosla silicem heryeri..
Peki gitti mi sizin evden onlar ???
Inşallah öyle olur canim.Ya benim bildiğim yumurtası falan olsa da neyin içinde ilk üremişse onun içinde saklıdır geri kalanı Onu atıp iyice temizlerseniz Bir iki gün daha kalanları ortalıkta görseniz de sonra hepsi yok olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?