- 30 Nisan 2018
- 547
- 130
- 103
- 37
- Konu Sahibi mercandedee
inancli biriyim ama sorguluyorum ister istemez. karsima cikti minik ecrin gene ve aklimdan cikmiyor. uc evladim var . ne zaman aglasalar aciksalar ecrin aklima geliyor ve onun gibi nice bilmedigimiz bebekler cocuklar .bi insan nasil bi bebege kotuluk yapabilir. nasil ona nefsi uyanabilir aklim almiyor. minik ecrin aglarken hicmi uzupmedi ben yapiorum demedi. onca delil varken nasil tutuklanmaz. o annesi denen kadin nasil hayatina devam eder . ya kucucukkkkkk bi bebekkkk. benim de cocuklarm bebek ve dayanamiyorum ecrine yasadiklarini dusundukce. nasil acilar cekti diye dusunuyorum surekli. hayat bos bombos geliyor . bakmam gereken cocuklarm var onlarin isteklerin cok sukur cevap veriyorum seviyorum sefkat gosteriyorum peki ya buna sahip olmayan Inca bebek cocuk yetimhanelerde ilgisiz buyuyen
((( o minik ecrin yasadiklari nasil nasil nasil nasil kiydi . keske birisine verseydiler madem bakmicaktiniz onuda yapmadilar. keske yanimda olsaydida baksaydim ecrin sana mis kokulum. bu dunya cok kotu ama yasamak zorundayiz en azindan yanimizdaki cocuklari iyi bakmaliyiz. bilemiyorum Rabbim neden cocuklarin aci cekmesine izin verdi veriyor bunu anlamiyorum cok uzgunum cok . ne olur biseyler deyin