Yarim saat onceden ariyo geliyorum cay koyun diyo saat en erken 12.30 da geliyo en erken 3 de gidiyoNasıl yani o saatte çat kapı mı geliyor?
Neden oturmanız gerekiyor? Şahsen benim kardeşim gelse, eşimin yanında olmasını beklemem. Hatta eşim olmadan daha güzel zaman geçiririm. Fırsat size. Eşinize karşı sorumluluk duymadan rahat rahat dinlenebilirsiniz.
Ona kalsa cozmek icin ugrasmaz agzini bile acmaz kardesi kirilmasin uzulmesin diye aynisi benim kardesim yapsa dunyayi kopartir ama oda cok darlaniyo uykusu geliyo yorgun oluyo uyuyakaliyo kaynimda kaldirim bi bardak daha cay icsin diye zorluyo demiyo ki abim yorgun gec oldu gidim yok bide bi cenesi var susmak bilmiyo delirtiyo insanisiz neden dert ediyorsunuz ki? odanıza gecin yatın.
eşinizin kendisi cozsun bu sorunu. kendi kardesi, 3e kadar bekleyecek olan da yine kendisi.
Aradığı zaman yatıyoruz fln deseniz odamı kar etmezYarim saat onceden ariyo geliyorum cay koyun diyo saat en erken 12.30 da geliyo en erken 3 de gidiyo
Tabi bende ablam geldigi zaman yanliz kalinca daha rahat ediyorum zaten ben yanlarinda oturmuyorum yatsam bile esim olmadan uyuyamiyorum rahatsiz oluyorumNeden oturmanız gerekiyor? Şahsen benim kardeşim gelse, eşimin yanında olmasını beklemem. Hatta eşim olmadan daha güzel zaman geçiririm. Fırsat size. Eşinize karşı sorumluluk duymadan rahat rahat dinlenebilirsiniz.
Ona kalsa cozmek icin ugrasmaz agzini bile acmaz kardesi kirilmasin uzulmesin diye aynisi benim kardesim yapsa dunyayi kopartir ama oda cok darlaniyo uykusu geliyo yorgun oluyo uyuyakaliyo kaynimda kaldirim bi bardak daha cay icsin diye zorluyo demiyo ki abim yorgun gec oldu gidim yok bide bi cenesi var susmak bilmiyo delirtiyo insani
Kirk sefwr soyledim esime bi daha aradimi seni acma 11 den sonra evli bir insan bana gore cok zora kalmadikca aranmamali bakma telefonuna tamm dedi bi lere acmadik mesaj atti geliyorum yoldayim diye cocuk deilki 23 yasinda akli adam keser bunumu akli kesmiyoAradığı zaman yatıyoruz fln deseniz odamı kar etmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?