Deliricem artik kaynimm!!!

ya eşiniz 23 yaşındaki kardeşine "oğlum bu saatte misafirlik mi olur" diyemiyor mu yahu?? diyemiyorsa dedirtin bakın yaşam kaliteniz düşüyor her sinirlenişiniz bebeğe olumsuz yansıyor. bebeği düşünün.

aaa gece olsun gündüz olsun çat kapı birbirine giden aile bireyleri. kaynanamın en bi sevdiği. ama bence kaynanam der ki; çocuğa anahtar yaptırın da zile basıp sizi rahatsız etmesin.

bazı kadınlar çocuklarına "samimiyet" ve "saygısızlık" arasındaki sınırı öğretemiyor.

Yahu gecenin bir vakti evli abine çaya gitmeyi bırak, aynı evde ananın babanın kardeşinin odasına bile giremezsin.
Bu ne rahatlık yahu.. Paşam önceden siparişte veriyormuş. Eşinizin müdahale etmesi lazım.

Yarim saat onceden ariyo geliyorum cay koyun diyo saat en erken 12.30 da geliyo en erken 3 de gidiyo

Cok acayip ya gercekten. Bir yere misafirlige gidilecekse 1 veya 2 gun oncesinden aranir, musaitseniz gelmek istiyoruz denir. Evli ve de hamile bir bayansiniz, kocaniz gecenin saat 1'inde erkek kardesi bile olsa eve bir erkegi nasil kabul ediyor ki? Bunu oncelikle ben asla kabullenemem. Bu gece cat kapi misafirlige gitmeler maalesef bizim kulturumuzde bolca var. Bizde olsa kim gelirse gelsin 1de asla misafir kabul edilmez. Benim bildigim misafirlik zaten cuma ve cumartesi gunleri olur. Diger gunler cocuklarin erken yatirilmasi lazim, is icin erkenden yatip kalkilmasi lazim. Normalde olmasi gereken de budur. Ve siz ustune ustuk hamilesiniz. Dinlenmeniz stresten uzak durmaniz gerekiyor. 23 yasindaki kocaman bir adam. O saatte kayniniz bile olsa sizin evinize gelmesi hicbir sekilde dogru degil. Ben yuzune karsi soylerdim, hicte cekinmezdim. Bilmiyorum yurtdisinda yasiyorum 15 yildir ve boyle seyleri asla kabullenemiyorum. Ve biz aile olarakta vakit gec olmussa o akrabalarin yuzune karsi gelmeyin gec oldu diye soyluyoruz. Bana gore cok normal. Esinizin birsey soyleyecegi yok gibi. Ya da tehdit edin ya sen adam akilli soylersin ya ben soylerim diye. Hamile olan sizsiniz esiniz degil ya.

Gelince ne konuşuyor?
Ciddi bir mesele mi?

Aşık olmuş dert mi yanıyor?
İş kuracak da akıl mı danışıyor?
Anası babası hasta, onu mu konuşuyorlar?

Merak ettim, gecenin 3'üne kadar ne konuşulur diye.

Bu arada ben de illa misafir yanında oturulacak kuralını hiç anlamıyorum. Eskiden ex-kv gelirdi kalmaya 1-2 hafta kalmaya. Geç de yatar, 12'den önce yatmazdı. Ben ise işe gidiyorum, hadi size iyi geceler deyip gidip yatardım.
Çocuk değil ya sonuçta, illa göz kulak olayım ona.

Sizin konununuzun çözümü ne yazık ki sizin akrabaların geç gelmesi ya da taşınmak vs değil. Eşiniz kararlı olacak, haftasonu gündüz gel diyecek. Tabi eşiniz de gerçekten rahatsızsa...

Bırak gece 1 de oturmaya gelmeyi saat 22:00 dan sonra telefon bile edilmez kimseye acil bir durum yoksa.
Nezaketsizin teki bence kaynın.
Ben olsam asla oturmam yanında gider yatarım. Hamile ol olma farketmez.
Evdemisiniz diye bile aramıyor mu?? Ararsa kabul etmeyin en azından, uyuyorduk abi, yarın daha erken saatte gel rahatça oturalım desin eşin.

Bence suc tamamen esinde. Kardesine düzgün bi sekilde daha erken saatlerde gelmesi gerektigini söylemeli. Esin olgun biri degil sanirim, bunu bile yapamadigina göre. Esin kac yasinda acaba?

Kaynın evli mi? Değilse acil evlenmeli ve gece 1 de oturmaya gitmeli

Kaynınızın bonzai ihtimali var mı?

aklı başında bir adam değil belli gecenin 1 inde oturmama mı olurmuş?

Ben esinizin yerinde olsam 00.30da acmam telefonu. Uyuyordum derim. Yuzsuzlugu fena ele almis kayinbilader. Kac yasinda bu arada?

Bizde tam yaticaktk filan deyin veya kapiyi acmasaniz olur mu acaba.. niye acmadniz derse gelrken haber ver bazen musait olmuyoruz filan dersniz.

Açmayın sizde kapıyı,niye açmadınız derse biz o saate çoktan uyuyoruz dersiniz

Ahh ahhh nedir bu kaynlardan cektiğimiz sizi cok iyi anlıyorumm:-$

acmayin kapiyi.. madem esin de rahatsz..

Kaynana kayinbabadan beter bu kayinlar ya... bi tane de bu tarz bende var kayin adayi. Gece 3te arar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…