- 7 Ağustos 2017
- 9.997
- 37.361
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Butun camlari kapattim tv acmistim ama oda rahatsiz etti.suan azicik dugun sesi ve caycinin sesini bide patates kizartma yapiyorum onlarin sesini duyuyorum :)kötüymüş o zaman. anneannem ankaranın iç tarafında yaşıyor biraz daha,orada düğünler saat 10 da bitmek şartıyla yapılıyordu. hani öyle bir durum varsa ararsınız diye demiştim.
kapıları vs kapatıp kulaklık takıp film izlerdim sanırım ben olsam.
Camlari kapayincada ses tam kesilmiyo ki keske dugun gunleri kulagim sagir olsa die geciriyom simdi icimdenBurda da yapıyorlar sokak düğünü
Bende camları kapatıyorum sesi daha az geliyor :)
Çok sinir bozucu
Oncesinde oyle rahatsiz etmiyorduysa olabilirYok benim tahammulum yok gorultuye ozelliklede dugun gorultusune hic dayanamam.ya bazen bunu dusunmuyor degilim benim kinamda kotu haber aldik sacim herseyim hemen hemen hazirdi ne dugunum oldu ne de kinam oldu.acaba dugundenlerden oyuzdnmi bukadar rahatsiz oluyorum
Oncden adanada oturmuyodum ama oturddgm yerde dugun salonu vardi bnde 7 katta oturuydm oyle rahatsz oldumu hatrlamiyorumOncesinde oyle rahatsiz etmiyorduysa olabilir
Bilincalti her an devrede
Kiz sassy valla sormasam catlarim bn patates kizartma dedimya sende patates kizartmaya gtmedin dimi dun konu acmistnya dana gibi yiyorum diekötüymüş o zaman. anneannem ankaranın iç tarafında yaşıyor biraz daha,orada düğünler saat 10 da bitmek şartıyla yapılıyordu. hani öyle bir durum varsa ararsınız diye demiştim.
kapıları vs kapatıp kulaklık takıp film izlerdim sanırım ben olsam.
Kiz sassy valla sormasam catlarim bn patates kizartma dedimya sende patates kizartmaya gtmedin dimi dun konu acmistnya dana gibi yiyorum die
hahahhaha ayyy kahkaha attım
az önce patates cipsi yemiştim sayılıyor muama onu yememiş olsam kesin şimdi mutfaktaydım
Sayiliyo.biliyodum iste yemege gittini iyi bari afiyet olsun neyse bende patatesimi yiyim bari
Geçmiyor tabi ki :))Camlari kapayincada ses tam kesilmiyo ki keske dugun gunleri kulagim sagir olsa die geciriyom simdi icimden
Geçmiyor tabi ki :))
Yasaklanmadı gitti şu düğünler. Bıkkınlık geldi. Yaz kış yapıyorlar
Ha izmirmis ne guzel izmiri hep merak etmismdr:)Geçmiyor tabi ki :))
Yasaklanmadı gitti şu düğünler. Bıkkınlık geldi. Yaz kış yapıyorlar
İzmir de yaşıyorum :) bende bitek izmirde oluyor sanıyordumAynen ya sendemu adanada yasiyon yoksa :) ben sanki bitek adana boyle gibime geliyo
Ha izmirmis ne guzel izmiri hep merak etmismdr:)
Valla bilmiyorum ama esimle kiz kardesi yasamislar biaralar orda cok iyi bahsederler izmrden:) güzel bir şehir.. tatil yerlerine yakın.. ama bazı yerleri köy gibibiraz bakımsız..
Valla bilmiyorum ama esimle kiz kardesi yasamislar biaralar orda cok iyi bahsederler izmrden:) güzel bir şehir.. tatil yerlerine yakın.. ama bazı yerleri köy gibibiraz bakımsız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?