- 26 Kasım 2019
- 4.695
- 11.325
- 208
- 37
- Konu Sahibi Meralmeryemm
-
Gelir otesini bile yapar.Senin kararin ne yöndeyse ona göre durumu ayarla ama bence dikkat et seven sevdiğine kiyamaz hele oyle manada rahatsızlık vermezNasil bir hirs olabilir. Mesela engelleyince isyerime geliyo. Sevmese gelir mi
Sevmeyen niye gelir peki bos boşuna saatlerce beklerGelir otesini bile yapar.Senin kararin ne yöndeyse ona göre durumu ayarla ama bence dikkat et seven sevdiğine kiyamaz hele oyle manada rahatsızlık vermez
Onuda zaman gosterir bekle izle gör bakalimSevmeyen niye gelir peki bos boşuna saatlerce bekler
Gelmesi seviyor olduğu anlamına gelmez kiEngelleyince is yerime kadar geliyor
Konu cinselliğe geliyorsa sürekli amaç bellidir.illa açık açık seninle fanfinifon yapmak istiyorum diyemiyor da konuyu oraya getiriyor. Başbaşa kalmak istiyor, eeee? Amacı seks değil de dünya tarihi konuşmak mı?Benden birlesme olarak cinsellik istemiyor.sadece konuyu oraya getirmesinden rhaatsiz oluyorum bas basa kalmayi da cok fazla istiyor. Saf değilim aslinda fwrkidna
Adam cinsel birleşme istemiyor konuyu çok yanlış anlamışsın
Ciddi misinBen sürekli karsi çıkıyorum istemiyorum diyerek oda ustume geliyor. Örneginiz cok güzeldi teşekkürler. Amacım evlilik değil. Bana ilişkinin bundan ibaret olmadığını söyleyen de o. Benim yönlendirmem gerekiyor belki de ama bu nasil olacak. Çünkü sende istiyorsun diyor ama hep karsi çıkıyorum. Sevmese evlilik ister mi diye düşünüyorum
arkadaşim adam kafaya koymuş sevişecek.Nasil bir hirs olabilir. Mesela engelleyince isyerime geliyo. Sevmese gelir mi
Almaya gelmiyor konusmak icin saatlerce bekliyor sevmese bekler miarkadaşim adam kafaya koymuş sevişecek.
herkesin erkek arkadasi herkesi is yerinden alir herkes bir birine deli divane aşıkmı sanıyosun. is yerinin onune gelmesi seni illaki sevdigi anlamina gelmez seviyo olabilir ama bu seviyorki geliyorla alakali değil.
şu devirde senin gibi iyi niyetli saf(gözü açilmamış) pırıl pıril bir kizin hayallerini alt üst etmesine izin verme uzak dur bu çakaldan
Adini neden koymadı ki tuhafmistanışmak mi istiyor gelsin tanışsın sen mi tanışmak istiyorsun git sende hemen tanış ailesiyle bunlar bazen oyalama taktiği gibi kullanılıyor ağzına bal çalıp cinsellikte ilerleme amaçlı. Sen ne kadar izin verirsen o kadar ileri gider sen evine gidersen sana bir şeyler yapar bu net evlenelim olsun evlenmeden bunları yaşayamam de olsun bitsin. Benimde böyle bir sevgilim vardı 1 sene belli bir noktaya kadar korudum kendimi evine gitmedim ısrar etti tatile gitmedim ısrar etti baktım olacağı yok cinsel muhabbet açmaya çalıştı azarladım o da öyle ciddiyim ayaklarındaydı baktım ciddi bir adım yok ben terkettim 3 ay oldu bu da sana örnek olsun ahlak yapınız farklı sizinde aynı bizim gibi bu basitlikten başka bir şey değil.sen de kabul etme sonra ayrılınca pişman olursun değmez böyle sapıklara adam gibi birini bul.
Anlamadim sevmeyen evlenemez bana göreCiddi misingerçekten bu kadar saf olabilir misin diye düşünüyorum. Seesen evlilik ister mi diye mı sordun gerçekten?
Kardeş Allah aşkına git seviş . Sen de mutlu ol adam da mutlu olsun. Yorumları okudum herkesin yazdığına ama sevmese gelir mi? Ama sevmese eder mi? Ama sevmese bilmem ne yapar mı diyip durmuşsun...Almaya gelmiyor konusmak icin saatlerce bekliyor sevmese bekler mi
Sana göre öyle. Sana GÖREAnlamadim sevmeyen evlenemez bana göre
Çünkü onunda öyle cinsellikti aklı fikri böyle tiplere güvenilmez çok isteseydi nikahı yapar o zamana kadar sabreder bu söylediklerimi dikkate al ben kurtuldum sen kurban olmaAdini neden koymadı ki tuhafmis
Ne istiyor surtunmek mı, sonra gelip surtunduk sızce hamıle mıyım diye konu acma ama?Benden birlesme olarak cinsellik istemiyor.sadece konuyu oraya getirmesinden rhaatsiz oluyorum bas basa kalmayi da cok fazla istiyor. Saf değilim aslinda fwrkidna
Adam cinsel birleşme istemiyor konuyu çok yanlış anlamışsın
Sanırım hanım kızın da içten içe gönlü var ama oybirliği ile karar vermek istiyor. Anlayamadım. Herkesin yazdığına "ama seviyor" "ama sevmese" tarzı cevaplar vermiş. Hayır şimdi gaza gelip sevişse bu sefer de buraya " sizi dinledim seviştim ama şimdi de telefonlarımi açmıyor/ulaşamıyorum" falan yazacak diye korkuyorumcinsellik bölümünede konu açmıştınız. Hep başkalarının yönlendirmesiyle mi hareket edersiniz? Böyle özel konularda bari kendi fikriniz olsun. Sürekli sevişeyim mi diye danışıp durmayın. En az 100 tane farklı bakış açısıyla fikir yazıldı size. Dünde ne kadar cinsellik konuşalım diye soruyordunuz. Allah aşkına bir salın bizi artık.
Hee yangın çıkarken saçını tarayanlardan anladım ok..Dünyada tek kendisi kaldığında bile konu açıp banlanmaya devam etme potansiyeli var bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?