Deliricem lütfen yardim edin diger açtığım konuyla bağlantılı

Adini koyunca normal zaten

Benden birlesme olarak cinsellik istemiyor.sadece konuyu oraya getirmesinden rhaatsiz oluyorum bas basa kalmayi da cok fazla istiyor. Saf değilim aslinda fwrkidna Adam cinsel birleşme istemiyor konuyu çok yanlış anlamışsın

Sen seviosan adini koyun nisandi kınaydı nikahti düğündü adamda ersin muradına.Yani budur ne diyelim ki?Seninde gönlün var belli adamda ille de sen dio

Bence libido

şu ağziyla isteyen adamlara sinir olan bir tek benmiyim ya.
yerinde olsam boylesiyle evlenmem
adam bildigin ön sevişmeden tahrikten arzulamadan bir haber.
bununla evlenirsen sevisirken tavandaki örumcek aglarini sayarsin demedi deme

Yine aklı bir yerinde olan bir erkek vakası..Ben de çok çektim bu tiplerden, seninle de asla evlenmez. bu erkeklerden uzak durmak lazım kesinlikle

Kimse duzelmez, duzelmis numarasi yapar.
Sen istenedigin halde buna diretmesi de cok itici. Bir gun dayanamayio senin de kirilma noktan olup beraber oldugunda sonradan da pisman olabilirsin. Adini koyalim diye seni kandirip beraber olmak icin kilif uyduruyor da olabilir. Sevgilin sapık. Seni istemedigin seylere zorluyor. Bir cesit psikolojik baski bu. Sana saygisi yok. Umarim devam etmezsin cunku boyle giderse bir gun istemedigin birseyi yapmis olabilirsin. Sonrasi da buyuk pismanlik olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…