- 25 Ocak 2011
- 685
- 486
- 303
- 28
- Konu Sahibi forestfruitcake
-
Abisi farklı bi şehirde. Abisine yazmayı düşündüm ama bi kaç kıyafet için yazıyo falan demesin diye çekindimAbisinden rica et bavulunu alsın ondan sen de abisinden alırsın. atmamıştır sanmıyorum.
İlk mesajımı düzenledim tekrar oku. İçinde kıyafetten başka bir şey yoksa yazma bir şey. Giden 3 5 kıyafet olsun.Abisi farklı bi şehirde. Abisine yazmayı düşündüm ama bi kaç kıyafet için yazıyo falan demesin diye çekindim
Eşyalarım için yazdım bende hiç muhattap olmak istemiyorum hatta iğrenerek yazdım mesajları ama pislik pislik konuşunca deli oldum yineBukadar olaydan sonra neden mesaj attınız ki ?
Atmasaydınız keşke sağlıklı bi birey değil bu kişi inşallah tekrar musallat olmaz
Eşyalarım için yazdım bende hiç muhattap olmak istemiyorum hatta iğrenerek yazdım mesajları ama pislik pislik konuşunca deli oldum yine
Kıyafeti tekrar alırım da yaptıklarının yanına kalmasını istemiyorum zamanında intihar bile etmeyi düşündüm babamla konuşucak diye. Günlerce egosu için beni sindirdi, annemi hasta etti ve şuan hayatına devam ediyo bide çöpe atmış o egosunu söndürmek istiyorum bendeAtmasaydınız keşke.
Giden kıyafetleriniz olsun.
Gene alırdınız az çok bir şeyler.
Böyle bir pislikten kurtulduktan sonra çıplak gezmeye razı kalırdım ben.
Sen kasiniyorsun unuttun heralde nasıl korktugunu o zaman.
Kurtulmussun adamdan daha neden Salça ediyorsun ki kendine.
İnanıyor musun o parayi sana vereceğine de öyle mesaj atıyorsun o küfürü edeceği belli boş yere küfür yeme.
Yahu bırak esyanı falan böyle bir psikopattan güç bela kurtulmuşsun. Tekrar başına musallat etmeye mi çalısıyorsun? Bırak kalsın.
Ayy canım boşver gitsin böylelerine ne yapsan fayda etmez. Benimde başımdan böyle biri geldi geçti. Beter edeyim derken tekrar kendime sarmıştım. Tabi yaşım o ara 18di çocukluktu ama boşver sen onu söndürmeyiKıyafeti tekrar alırım da yaptıklarının yanına kalmasını istemiyorum zamanında intihar bile etmeyi düşündüm babamla konuşucak diye. Günlerce egosu için beni sindirdi, annemi hasta etti ve şuan hayatına devam ediyo bide çöpe atmış o egosunu söndürmek istiyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?