Deliricem ya

forestfruitcake

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2011
685
486
303
28
Eski konumu hatırlayan vardır belki
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hayatim-tepetaklak-oldu.951750/

Ayrıldıktan sonra beni, ailemi tehdit eden ilişkimizle ilgili olan veya olmayan herşeyi anneme anlatan, telefonda anneme bağırırak iğrenç bi şekilde konuşan. Anneme anlattıktan sonra babama anlatmakla günlerce tehdit eden, okulu bırakmazsan babana herşeyi anlatırım diyen, eski sevgili demeye utandığım bi insan vardı.
Ben onun abisiyle konuştuktan sonra bidaha rahatsız etmedi ama şöyle bişey var biz sevgiliyken, yazın başında ailemin yanına giderken bana ağırlık olmasın diye kışlık kıyafetlerimi bıraktım döndüğümde alıcaktım. Herşey olabilir diye tahmin edip bırakmak istemedim ilk ama baya ısrar etti tamam dedim. Koca bi bavul ve çoğu kışlık kıyafetim onun içinde. Az önce mesaj attım 19unda alıcam eşyalarımı haberin olsun diye. Bana çöpe attım onlar çöpte mesaj atma bana s...r git diye cevap verdi. Delirdim bende tamam madem attın bende tekrar alışverişe çıkıcam parasınıda sen vericeksin yollarım hesap numaramı yazdım. Oda bana sen hala ne yüzle mesaj atıyosun yüzsüz rahatsız etme s...git lan mesaj atma bidaha yazdı. Bende eski sevgilinin eşyalarını çalıcak kadar gurursuz musun sana olan aşkımdan mesaj atmıyorum vericeksin o parayı mesaj atma diyerek sıyrılamazsın dedim.
Para falan umrumda değil ama o kim hangi sıfatla bu şekilde konuşabilir. Yaptıkları yanına kaldı resmen napmalıyım sizce?

Abisinden rica et bavulunu alsın ondan sen de abisinden alırsın. atmamıştır sanmıyorum. Umarım içinde sadece kıyafet vardır.

Yorumlara bakılırsa biraz fazlaca psikopatmış sanırım. Linki verdiğin konuya bi mesaj attım hatta az önce.

Kendi kendinize dert yaratmayın.
Gidenin de peşine düşmeyin derim (kıyafetler anlamında).
Giden yeterki eşya olsun, yerine konulamayacak şey değil.
Hazır bir beladan kurtulmuşsunuz, tekrardan üstünüze çekmeyin...
Size de umarım iyi bir tecrübe olur, malesef bu tip insanlardan çok var hayatta.
Bi daha aynı tip biri ile karşılaşmamanızı dilerim...

Kurtulmuş sun madem boşver birkaç kıyafet de gitsin arama sorma tekrar başına bela olacak

Zaten tehdit ediyor babamla diye korkuyorsun ne diye kıyafet peşine düştün ki sende başına bela arıyorsun resmen

bu kadar sorun yaşadığın ailenle tehdit eden adamdan yakamı kurtardığım an kıyafet falan umrumda olmadı sanırım. aramakla hata etmişin. başına tekrar bela edeceksin adamı

Sen kasiniyorsun unuttun heralde nasıl korktugunu o zaman.

Kurtulmussun adamdan daha neden Salça ediyorsun ki kendine.
İnanıyor musun o parayi sana vereceğine de öyle mesaj atıyorsun o küfürü edeceği belli boş yere küfür yeme.

Yahu bırak esyanı falan böyle bir psikopattan güç bela kurtulmuşsun. Tekrar başına musallat etmeye mi çalısıyorsun? Bırak kalsın.

Atmasaydınız keşke.
Giden kıyafetleriniz olsun.
Gene alırdınız az çok bir şeyler.
Böyle bir pislikten kurtulduktan sonra çıplak gezmeye razı kalırdım ben.
Kıyafeti tekrar alırım da yaptıklarının yanına kalmasını istemiyorum zamanında intihar bile etmeyi düşündüm babamla konuşucak diye. Günlerce egosu için beni sindirdi, annemi hasta etti ve şuan hayatına devam ediyo bide çöpe atmış o egosunu söndürmek istiyorum bende

Tekrar musallat olmaz abisinden korkuyo sanırım ama çöpe attım deyince ve ailemi ve beni en iğrenç şekilde rahatsız ettikten sonra bana 'beni rahatsız etme' diyebilmesine sinir oldum bu ne güven ya terbiyesiz

Ayy canım boşver gitsin böylelerine ne yapsan fayda etmez. Benimde başımdan böyle biri geldi geçti. Beter edeyim derken tekrar kendime sarmıştım. Tabi yaşım o ara 18di çocukluktu ama boşver sen onu söndürmeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…