Deliricem ya

okadar seyı ben yasasam asla mesaj atıpda kıyafetımı ıstemezdım...
hadı ıstedınız attım dedı,
ozaman yenısını alıcam parasını ver ne demek yahu...

ne muhattap olup nıye tenezzul edıyorsunuz kı

Öyle yapıcam artık.. Teşekkür ederim

Bu kadar baş belası iğrenç birinden zar zor kurtulduğunuza şükredip bidaha adını bile anarken yüz kere düşünmeniz gerektiği yerde daha ne cesaretle mesaj atıyosunuz?tekrar mı başınıza sarmak istiyosunuz?
iyi cesaret valla sizdeki.

İstemesem benden korkuyo istediğimi elde ettim gibi düşündürcektim.
Parası falan aklımda yoktu ama öyle cevap alınca bende o şekilde gittim ona.
tabi daha çok sinir olduğumla kaldım beyinsize

Musallat olmayı kesmisken bi bavul eşyayi boşverip keşke hiç aramasaydiniz..
Para yatır hesabima falan hiç olmamış ama.. yatirmayacak sadece delirip pislesecek ki olmuş zaten..
Bi daha aramayın sakin..

Yine musallat olmazdı çünkü babanın numarasını buldum şöyle şöyle yapıcaksın yoksa onu ararım dediğinde aslında yokmuş numarası blöf yapıyomuş. Yanı ben boş yere telefonda arayıp babamı arama diye yalvardım. Bunu düşündükçe daha da nefret ettim en son annem telefonda benim arkamda durup ona cevabını verince keşke daha önceden günlerce o psikolojide yalvarcağıma mecbur cevap verceğime cevabını verip engelleseymişim diye düşündüm bi intikam almak istedimde daha çok sinir oldum

Musallat olmayı kesmisken bi bavul eşyayi boşverip keşke hiç aramasaydiniz..
Para yatır hesabima falan hiç olmamış ama.. yatirmayacak sadece delirip pislesecek ki olmuş zaten..
Bi daha aramayın sakin..
Ya zaten tamam yatırcam dese bile vermeyip engelliycektim ama o kadar şeyi yapıpta karlı çıkan taraf olmasını istemedim..

Şok oldum gerçekten. Bir önceki konunuzdaki çaresiz kız ve yeni konunuzdaki 'cesur' kız. Hata yapıyorsunuz. Kurtuldunuz işte daha ne istiyorsunuz? Lanet olsun eşyaya diyeceğinize ısrar kıyamet iki bez parçasının peşine düşmek neden?

konunuzda abisiyle konuştuktan sonra kurtulduğunuzu yazmışsınız da o yüzden dedim.madem korkunuz yok o zaman düşün peşine ne diyim.

Boylesinden kurtulsam butun mahalleye lokma dagitirdim degil ki kiyafet icin tekrar muhattap olacagim.
Simdi onun gozunde hala onu unutamadigin icin kiyafeti bahane edip mesaj atiyorsun, uyuyan yilani uyandirma da tekrar basina eksimesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…