- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 37
- Konu Sahibi forestfruitcake
-
Kurtuldum ama yaptıkları çok içime oturdu..Yahu çocuktan kurtulduğuna dua edeceğine kıyafet derdine mi düştün?
Yazsam mı diye düşünüyorum ama kıyafet için rahatsız etmiş olucam çekindim birazMadem abisi iyi etken oldu. Niye abisinden rica da bulunmadınız yine.
Bırak kendi pisliğinde boğulsunKurtuldum ama yaptıkları çok içime oturdu..
Öyle yapıcam artık.. Teşekkür ederimKendi kendinize dert yaratmayın.
Gidenin de peşine düşmeyin derim (kıyafetler anlamında).
Giden yeterki eşya olsun, yerine konulamayacak şey değil.
Hazır bir beladan kurtulmuşsunuz, tekrardan üstünüze çekmeyin...
Size de umarım iyi bir tecrübe olur, malesef bu tip insanlardan çok var hayatta.
Bi daha aynı tip biri ile karşılaşmamanızı dilerim...
Aynen öyle Allahından bulsunKışın her gün aynı kıyafeti giy ama ona bir daha mesaj atma. Yanına kalmasın istiyorsun ama önceki olaydan zor kurtulmuşsun. Bırak Allah onun cezasını versin.
İstemesem benden korkuyo istediğimi elde ettim gibi düşündürcektim.okadar seyı ben yasasam asla mesaj atıpda kıyafetımı ıstemezdım...
hadı ıstedınız attım dedı,
ozaman yenısını alıcam parasını ver ne demek yahu...
ne muhattap olup nıye tenezzul edıyorsunuz kı
Bu kadar baş belası iğrenç birinden zar zor kurtulduğunuza şükredip bidaha adını bile anarken yüz kere düşünmeniz gerektiği yerde daha ne cesaretle mesaj atıyosunuz?tekrar mı başınıza sarmak istiyosunuz?
iyi cesaret valla sizdeki.
Ya zaten tamam yatırcam dese bile vermeyip engelliycektim ama o kadar şeyi yapıpta karlı çıkan taraf olmasını istemedim..Musallat olmayı kesmisken bi bavul eşyayi boşverip keşke hiç aramasaydiniz..
Para yatır hesabima falan hiç olmamış ama.. yatirmayacak sadece delirip pislesecek ki olmuş zaten..
Bi daha aramayın sakin..
Yapmıştır herşeyi bekliyorum ahlakı bozuktanMutlaka o bavulu açıp karistirmistir o..
Bunu da düşünün
Yine musallat olmazdı çünkü babanın numarasını buldum şöyle şöyle yapıcaksın yoksa onu ararım dediğinde aslında yokmuş numarası blöf yapıyomuş. Yanı ben boş yere telefonda arayıp babamı arama diye yalvardım. Bunu düşündükçe daha da nefret ettim en son annem telefonda benim arkamda durup ona cevabını verince keşke daha önceden günlerce o psikolojide yalvarcağıma mecbur cevap verceğime cevabını verip engelleseymişim diye düşündüm bi intikam almak istedimde daha çok sinir oldum
birkaç kıyafet içinse hiç bulaşmasaydınız.Abisi farklı bi şehirde. Abisine yazmayı düşündüm ama bi kaç kıyafet için yazıyo falan demesin diye çekindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?