Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Altın da ne altını ? Çeyrek mi yarım mı ? Bilezik ? Gram ?
hiç aldırmayın burada kaç kere altın konusu açtığı için siz de esprisine sordunuz siz de hata yok saygısızlık yapan belli üzülmeyin.Sizin altınlarınız meşhur olduğu için esprisine sormuştum. İstediğin kadar kib le.
Üslübunuz gerçekten çok kötü.
İnanın esprisine sormuştum.hiç aldırmayın burada kaç kere altın konusu açtığı için siz de esprisine sordunuz siz de hata yok saygısızlık yapan belli üzülmeyin.
valla burda herkez sahit espirisine sorulan soruyla dalga sorusunu herkez ayırt eden konuyu okusun mune de benim cekinicek hic biseyim yok bilezik takı seviyorum kimseyi ilgilendirmez herkezin olsunda taksın yada evini arsasını alsın miletle öyle dalga gecilmez alır lafını oturur asagahiç aldırmayın burada kaç kere altın konusu açtığı için siz de esprisine sordunuz siz de hata yok saygısızlık yapan belli üzülmeyin.
valla burda herkez sahit espirisine sorulan soruyla dalga sorusunu herkez ayırt eden konuyu okusun mune de benim cekinicek hic biseyim yok bilezik takı seviyorum kimseyi ilgilendirmez herkezin olsunda taksın yada evini arsasını alsın miletle öyle dalga gecilmez alır lafını oturur asaga
yav limoncu sen de ben de eski üyelerdeniz altınları sevdiğini eski üyeler bilir bu konuda çok kişiye de yatırım önerisi yaptın eski yıllarda espri de yaptık bu konularda .e bugün de espri yapıldı sen boşuna kızdın ağır şeyler yazdın .milletin kızdığı altın konusu değil ki bizzat sen de değilsin.herkes bu virüs zamanı gidilen düğünlere taziyelere vs. kızgıın asılvalla burda herkez sahit espirisine sorulan soruyla dalga sorusunu herkez ayırt eden konuyu okusun mune de benim cekinicek hic biseyim yok bilezik takı seviyorum kimseyi ilgilendirmez herkezin olsunda taksın yada evini arsasını alsın miletle öyle dalga gecilmez alır lafını oturur asaga
Bu uslup ile sadece kendinizi rezil ediyorsunuz oysa ki..valla burda herkez sahit espirisine sorulan soruyla dalga sorusunu herkez ayırt eden konuyu okusun mune de benim cekinicek hic biseyim yok bilezik takı seviyorum kimseyi ilgilendirmez herkezin olsunda taksın yada evini arsasını alsın miletle öyle dalga gecilmez alır lafını oturur asaga
yanlız söyle bisey var hadi dügün yapmadı akrabaların nikah yaptı eee nikahada gitmek lazım salı da nikahtaydık dügünler degil sorun sadece ki nikah salonunun önü insna kaynıyo her 10 dakkada bi nilah var herkez ailesiyle bile gelse en az 40 kişi yani devlet yasaklamadan nikahta olsa eger sen tedbirsizzen bulasır
dikkat etmemişler miydi ? Kalkıp oynamışlar falan mıDugune giden arkadaslarım covıd19 pozıtıf suan.
Coluk cocuk tüm ev halkı karantına da
viyananın giriş anahtarını verdim :)))
senin gibi andavallara anca bu cvp yeter
engellencem ama en azından kasındın sen cevabınıda almıs olsun![]()
Tek kelimeyle rezilsin, iğrençsin ve hadsizsinvalla bende cok meraklı degilim bana o cvp verene anca o cvp olur millet ac zor geciniyo bana sordugu soruyo bak ne taktın altın celenk yolladım dangalak
Takıyı verdık kimseyle tokaslamadık masadan kalkmadık dıyorlar.dikkat etmemişler miydi ? Kalkıp oynamışlar falan mı
Aynen iade tatlım sana umrumda bile degilsinTek kelimeyle rezilsin, iğrençsin ve hadsizsin
“Cahille girme munakasaya ya sinirini zıplatır tavana, ya da yazık olur adabına” uzulmenize gerek yok, guzel bir uslup beklemek yanlis olurdu zatenİnanın esprisine sormuştum.
Yoksa kim ne takarsa taksın.
Esas üzüldüğüm bir kadının başka bir kadınla konuşma üslubunun berbatlıgı ...
Yani Oda dogru. Benim obur kuzenin de nikahi oldu. Basta sadece en yakin aile olacak dedi annem teyzem. Sonra duydum ki cagirmislar konu komsu. Belediye onunde toplanilacak. E onada gitmedim.. Burda vaka sayisi cok dusukdu o donem. Ve maske zorunlulugu yoktu.
Ben risk grubundayim ve saglikciyim. Ne kendimi nede hastalarimi riske atamazdim.
Kimse olmadi covid o nikah ve dugunden ama yine olsa yine gitmem. Ikisinde olmadi diye 3.de olmayacagi ne malum.
Takıyı verdık kimseyle tokaslamadık masadan kalkmadık dıyorlar.
Kesinlikle katılıyorum, kapalı alan orası. Istedıgın kadar tak maskeni sen. Kalabalık ıcındesın iste.kuzum çünkü insanlar görmedikleri için, o maskeler inince hapşırıp öksürmesek bile konuşurken yaydığımız partiküllerin de virüs taşıyıcısı olduğunu bilmiyor.
o yüzden eğer ateşin yoksa, kalkıp düğüne gidebiliyorsan ve öksürük/tıksırık yoksa tehlikesizsin sanıyorlar.
ayrıca taktığımız bu maskeler öyle çok da koruyucu değil. asıl koruyucu maskeler n95 olanlar.
ama tabi bunları algılamak için araştırmak, okumak, bileni dinlemek ve hepsinden önemlisi anlayabilmek lazım :)
Kesinlikle katılıyorum, kapalı alan orası. Istedıgın kadar tak maskeni sen. Kalabalık ıcındesın iste.
Ne diyelim astrocum, bu dugunler yuzunden bitmeyecek bu hastalık.
bazi sehirlerde nikahlara 8 kisi dugunlere ise 50 kisi aliniyor diye biliyorum. Bulundugum sehirde kisitlama bu sekilde sanirimnikahlarda kişi sayısı kısıtı var ve girişte sayılar kontrol ediliyor. 101. kişi içeri alınmıyor. bildiğim kadarıyla düğünde kişi sayısı kısıtı yok. dolayısıyla nikah düğünden daha zararsız kalıyor.