deliricemmmmm

leylake

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2016
12
5
1
33
Arkadaşlar okuyoken evlendim korundugum haldede hamile kaldım.Hamileligim riskli oldugu için yaşadığımız şehirden ayrılıp eşimin ailesinin yanına taşındık ama benim için zorlu bir süreç başladı ilk başta kendi ailem bu durumu çok sert karşıladı eşimle tartıştılar onları düzeltiyim derken eşimin babası problem çıkarmaya başladı kendisi çocuklarına deger vermeyen elalemin agzına bakan paragöz adamın teki maddi zorluklarda cabası bir aydır burdayız ve burnumdan geldi eşim iş bulamadı kayınpederimlerle kaldıgımızdan huzurumuz kaçtı bebegimin durumu hala riskli eşim bunlarla ugraşırken beni ihmal ediyo ben hiç bilmediğim bi şehirde hiç bilmediğim insanların içinde bütün hayatım geride kaldı kayınvalidemse cahil bi insan kim nederse ona inanıyo kayınbabamda sürekli bize karşı kışkırtıyo canımdan bezdim intiharı bile düşündüm neye üzülücegimi şaşırdım artık siz napardınız

Tekrardan kendi şehrinize dönme imkanınız yok mu peki? Ben olsam dönmek isterdim evime...

Okul ne oldu peki?
Erken evlenmissiniz sanirim bence geri donun okudugunuz sehire okulunuzu bitirin

Eşini ikna et kurulu evin düzenin duruyorsa evine dön annen gelsin yanına yada kardeşin gelsin
Hiç olmadı sen git babanın evinde kal ne bu böyle hamile hamile böyle krizlere gireceğine git babanın evine sultan ol yat dinlen keyfine bak bebişini sağ salim kucağına al inş

Yasadiginiz sehre geri donmeye zorla esini hem senin ailende biraktiginiz sehirde degilmiydi

Arkadaslara katiliyorum ya evine dön bir tanidigin bayan gelsin seninle yasasin yada sen ailenin yanina gec iyilesene kadar ben olsaydim kayinvalideye bastan gitmezdim.Yağmurdan kacarken doluya tutulmak gibi...

Arkadaşlar okuyoken evlendim korundugum haldede hamile kaldım.Hamileligim riskli oldugu için yaşadığımız şehirden ayrılıp eşimin ailesinin yanına taşındık ama benim için zorlu bir süreç başladı ilk başta kendi ailem bu durumu çok sert karşıladı eşimle tartıştılar onları düzeltiyim derken eşimin babası problem çıkarmaya başladı kendisi çocuklarına deger vermeyen elalemin agzına bakan paragöz adamın teki maddi zorluklarda cabası bir aydır burdayız ve burnumdan geldi eşim iş bulamadı kayınpederimlerle kaldıgımızdan huzurumuz kaçtı bebegimin durumu hala riskli eşim bunlarla ugraşırken beni ihmal ediyo ben hiç bilmediğim bi şehirde hiç bilmediğim insanların içinde bütün hayatım geride kaldı kayınvalidemse cahil bi insan kim nederse ona inanıyo kayınbabamda sürekli bize karşı kışkırtıyo canımdan bezdim intiharı bile düşündüm neye üzülücegimi şaşırdım artık siz napardınız

En azından okulu dondurduğunuzu söyleyin lütfen.

Hamilelik riskliyse asil kayin aileden uzak durulmali...

Hamileligin riskli diye tasinmasaydiniz keske zaten baska cocugun yok madem riskli hamilesin evinde kalip yatsaydin bütün gün esin isden gelince ev islerine yardim ederdi yada anneniz gelip yardim etseydi

Her gebeliği sorunlu olan eşinin ailesinin yanına taşınsaydı yani ohoo.. Siz hatayı en baştan yapmışsınız ama o kadar geriye gitmeye gerek yok, bari gebelikten sonra birde kalkıp onların ailesinin yanına gitmeseydiniz.Yerinizde olsam kendi ailemin yanına dönmek için eşimi ikna etmeye çalışırdım kabul etmezsede kendim kalkar giderdim bisabah. Evet yuva kolay kurulmuyo falan filan ama intihar etmeyi düşünücek hale gelmişsem başlarım yuvasınada yani.

Benim kendi rahatsizligimda vardı hamileliğin hem bebek hemde benim için riskli olduğunu söyledi doktor esimde en azından yanımda biri olursa hastaneye götürecek adam olsun diye buraya getirdi ilk başta bende kendi ailenin yanına gidecektim ama onların torunları olacağına sevinmek yerine uzun bi süre karalar baglayınca bende eşime tamam dedim ama daha iyi olmadı ışte

Eşinin ailesi daha büyük bir ilde mi yaşıyor? Hastane dolayısıyla mı oradasın?
Evde tek mi kalamadın?
İlla bir yere gideceksen annenin evine gitseydin, bu sorunlara rağmen orda durman hata, bebeğin riskli ise stres yaşayarak onu daha da riske atıyorsun bu şekilde..
Ya evine dön annen gelsin ya da sen git..
Başka çözüm var mı

Eşimin ailesi ilk başta bile davranmiyodu bize yani en azinda sürekli yanlarında olmadığını adam bize ole geliyordu herhalde şimdi aynı evin içinde ne zaman ne huzursuzluk çıkacak kim ne diyecek diye düşünmekten paranoyak oldum

Allah Allah gebeliği sorunlu olan her kadın eş ailesinin yakınına mı taşınıyor?
Ne garip...
herkes taşınmıyo tabi ama hamılelık hem benim iin hemde bebek için kendi rahatsızlıgımdan dolayı oldukça riskli seviyede mecbur olmasam taşınmazdım yani

Taşındınız mı yoksa bir süreliğine kendi evinizi kapatıp onlara misafir misiniz? İkisi arasında fark var..

Back
X