Öncelikle başınız sağolsun tatlım..
Kv bir gelirse, dahada gitmez sizden :/.. Eşinle acık acık, tartışmadan konuş!
cnm eşim çok tutarsız biri maalesef bana tamam der 2 dk. sonra başka bir şey söyler offff çok zor durumdayım çok...
slm arkadaşlar daha öncede açtığım konular var eşimin ailesi ile ilgili http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/595436-bardagi-tasiran-son-damla-3.html çok üzgünüm ama k.pederimi kaybettik...( üstelik adamcağız ölmeden vasiyet bıraktı bana oğluma iyi bak karım bana 35 yıl boyunca hiç bakmadı onun yüzünden kanser oldum dedi zaten k.validemide tanıdığım için çok üzüldüm çok.
şimdi işin kötü tarafı artık bizi koruyan kimse kalmadı.... benim ailem başka bir şehirde burada hiç kimsem yok eşim evin tek oğlu ve en küçükleri 2 tane görümcem var onlarda k.validemden beter. üstelik eşimin dul anneannesi ve dul teyzesi de var onlarda aynı sorumsuz bencil insanlar. baba tarafı ile bütün bağlarını kestiler orada vardı sevdiğim birkaç insan ama onlarıda uzaklaştırdılar kedilerinden. üstelik eşim inanılmaz düşkün annesine çünkü çok fazla baskı ve duygu sömürüsü yapıyolar. k.pederim öleli 11 gün oldu eşim daha hiç eve gelmedi annesinde kalıyor ve anneside gitmesin ne işi var diyor üstelik yürüme mesafesinde 2 dk. uzaklıkta oturuyoruz.
geçen gün bütün hepsi birleşip saldırdılar bana ben neden orada kalmıyorumuşum diye.Kalmak isterdim fakat çok çok pisler çok çok sorumsuzlar hemen tepeme çıkıp hesap soruyolar korkumdan kalamıyorum üstelik bana bağırıp çağıdıklarında eşimde ordaydı ağzını bile açmadı.
bir kaç güne kalmaz aynı evde kalma muhabbetide çıkacak biliyorum ne yapacağım ne olur fikir verin. Anneanne ben kalırım bundan sonra burda diyor yok istemem diyor. önüne gelen çağırıyor gelmem diyor. eşim çağırınca gelirim oğlum gelirim diyor... Allahım çok yalnızım ve çok çaresizim....
slm kızlar eşimle artık sürekli tartışır olduk. Sinir hastası olma yolunda emin adımlarla ilerliyorum. k.validem 2 gün gelmedi anneanne gelmiş tabi 2 gün sabredebildi ve dün gece gene bizde kaldı 4 gün oldu. Allahım bilmiyorum ne yapacağımı.... eşim benim dediğim hiçbirşeyi anlamıyor ve anlamıycakta annesi veya ablaları desin hemen tamam diyor.. çok üzgünüm ama sonumuz pek hayırlı görünmüyor
Kayınvaliden sana bir yerleşirse asla çıkmaz evinden. Anlattığın gibi biriyse de huzurun filan kalmaz. Böyle tiplerle aynı mahallede bile oturmak hata bence. Dul annesi kızkardeşi varmış onlarla yaşasın. Ama olur mu paşa oğlu ve hizmetçilik yapacak gelini dururken niye onlarla yaşasın.
Kocanı acil eve getir. Hastalık bahanesi filan uydur en kötü. Kayınvalidenden de uzağa taşın. Göz kulak ol git gel ama yakın oturulmaz böylesiyle.
Yapayalnız bırakın demiyorum sonuçta kocası ölmüş. Ama sorumluluk sadece sizde değil görümcelerin de varmış. Herkes ilgilenecek annesiyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?