Delirmek üzereyim acil yardım lütfen...

• Konu Sahibi Konu Sahibi poyi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

poyi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2011
52
0
36
İzmir
slm arkadaşlar daha öncede açtığım konular var eşimin ailesi ile ilgili http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/595436-bardagi-tasiran-son-damla-3.html çok üzgünüm ama k.pederimi kaybettik...( üstelik adamcağız ölmeden vasiyet bıraktı bana oğluma iyi bak karım bana 35 yıl boyunca hiç bakmadı onun yüzünden kanser oldum dedi zaten k.validemide tanıdığım için çok üzüldüm çok.
şimdi işin kötü tarafı artık bizi koruyan kimse kalmadı.... benim ailem başka bir şehirde burada hiç kimsem yok eşim evin tek oğlu ve en küçükleri 2 tane görümcem var onlarda k.validemden beter. üstelik eşimin dul anneannesi ve dul teyzesi de var onlarda aynı sorumsuz bencil insanlar. baba tarafı ile bütün bağlarını kestiler orada vardı sevdiğim birkaç insan ama onlarıda uzaklaştırdılar kedilerinden. üstelik eşim inanılmaz düşkün annesine çünkü çok fazla baskı ve duygu sömürüsü yapıyolar. k.pederim öleli 11 gün oldu eşim daha hiç eve gelmedi annesinde kalıyor ve anneside gitmesin ne işi var diyor üstelik yürüme mesafesinde 2 dk. uzaklıkta oturuyoruz.
geçen gün bütün hepsi birleşip saldırdılar bana ben neden orada kalmıyorumuşum diye.Kalmak isterdim fakat çok çok pisler çok çok sorumsuzlar hemen tepeme çıkıp hesap soruyolar korkumdan kalamıyorum üstelik bana bağırıp çağıdıklarında eşimde ordaydı ağzını bile açmadı.
bir kaç güne kalmaz aynı evde kalma muhabbetide çıkacak biliyorum ne yapacağım ne olur fikir verin. Anneanne ben kalırım bundan sonra burda diyor yok istemem diyor. önüne gelen çağırıyor gelmem diyor. eşim çağırınca gelirim oğlum gelirim diyor... Allahım çok yalnızım ve çok çaresizim....

canım önceki topiğinide okudum bunuda , Allah sabır versin sana da kayınpederinin ailesine de çok zor gerçekten
eşin anneci anlattığın kadarı ile o zaman büyük ihtimal annesine gel bizimle yaşa diyecek , ne yapacaksın onu düşünmeye başla bence , gerçi eşinin annesi bi yerde bakmakla yükümlüsün tabe sana kötü davranırsa da eşinin gerekli uyarıyı yapması gerekiyor yapmazsa sen uyar eşini sen yapmazsan ben yapacağım de mesele

Öncelikle başınız sağolsun tatlım..

Kv bir gelirse, dahada gitmez sizden :/.. Eşinle acık acık, tartışmadan konuş!

Öncelikle başınız sağolsun tatlım..

Kv bir gelirse, dahada gitmez sizden :/.. Eşinle acık acık, tartışmadan konuş!

cnm eşim çok tutarsız biri maalesef bana tamam der 2 dk. sonra başka bir şey söyler offff çok zor durumdayım çok...

Onceki konularini okumadim ama isin bundan sonra daha da zorlasacak gibi gorunuyor. Su an acilari taze ve esinin de annesine duskun oldugunu soyluyorsun. Annesini yanina alacagi kesin gibi gorunuyor. Sen yine de esinle konus. Sonuc senin istedigin gibi olmasa da senin kv ile birlikte yasamak istemedigini soyle. Kv ler de bas belasi gercekten. Ogullariyla evlen sonra yedi sulalesiyle iyi gecin. Umarim bir aksilik olur da kv senin yaninda kalmaz, hersey diledigin gibi olur.

Son düzenleme:
Durumun cok zor cnm ne desem bilemedm.
Allah yardimcin olsun..

basınız sagolsun oncelıkle....

esınde bıtıyor butun iş..annecı olan erkeklerden nefret ederım ..

neden orta yolu bulamazlar ben anlamıyorum..
esın eve gelmıyor cunku senın anneıde al bıze gel demenı beklıyor..

ah canım ahh bır evın bır gelını olmak cok zor...

cunku bende bır evın bır gelınıyım...k.p var k.v de var cok sukur. ama k.p olurse aynı durum benımde basıma gelecek..
ama benım aılemde ve esımın ablasıda cok sukur sorumsuz degıl..benı hep desteklerler..

egrıye egrı dogruya dogru derler..
ama sendekı durum benımkının tam tersı...
Allah sabır versın sana..esınle konus dıycem ama esın annecı oldugu ıcın anlamazlar..
onun aılesınde bosanmak normal sanırım..
ınsallah esınde o kervana suruklenmez...
gıtme k.v evıne..dur evınde esın gelır elbet.

Nasıl bi aileye düşmüşsünüz çok üzülüyorum sizin durumunuza. Allah yardımcınız olsun.

Basın sağolsun canım..durumuna çok üzüldüm..Rabbim yardım etsin inşallah.

allah yardımcın olsun eşinde iş biyitor senn yapacaın pek bişe yok. eşinle oturup enine boyuna konus

Açık ve net kv size yerleşmeyi planlıyor.
Eşinizin orada kaldığı dönemde bunu işliyordur muhtemelen.
Annesi varmış, beraber oturalım demiş ama istemez tabi planı farklı çünkü.
Sizi zor günler bekliyor , sıkı basın derim.
Yürüyerek iki dakika yerde oturuyor maden bozmasın düzenini , arada oğluda kızlarıda göz kulak olsunlar işte.
Allah size yardım etsin , işiniz zor belli(

slm arkadaşlar uzun zamandır giremiyorum nete hepinizden Allah razı olsun...
bu arada k.validem pazar gecesi annesinde kaldı 1 gece ertesi gün 1 gece kızında kaldı ve 2 gündür de bize kalıyor Allahım kafayı yiyeceğim. üstelik şuanda hep hasta numaraları yapıyor yok şuram ağrıyor yok buram ağruyor yok artık yaşlandım ben diyip duruyor ki üstelik 51 yaşında henüz. akşam olunca korku kaplıyor içimi eşimde emrivaki yapıp duruyor. Mesela dün akşam msj çekti bana annem bu gece biz de kalacak diye... hiç bana kimsenin sorduğu yok müsaitmiyim değil miyim. ve son olarak ne eşimle ne annesi ile doğru düzgün konuşmadan erkenden uyuyoruz.... bu aşamadan sonra nasıl davranacağımı da şaşırmış durumdayım üstelik eşime açık açık korkumu dile getirmiştim ki o da bana şimdi yeni geçici bir durum diyip duruyor ama annesi gerçekten çok tehlikeli..

Açık açık konuş esinle. Böyle hir hayat istemediğini, annesiyle anlaşamadığını anlat. Erteledikce üstüste biner herşey. Tamam anne baba elden ayaktan düşünce bakmak boynumuzun borcu ama anladığım kadarıyla huzursuzluk veriyor. Esinle konuş bu durumu

bu gün konuştum eşimle annen genç daha 51 yaşında hastalığı yok çok şükür eli ayağı tutuyor dedim biz de geleceğimizi düşünmek ve planlamak zorundayız dedim. eşimde işte annem bugünde gelecek h.sonuda ablamlarda kalacak haftaya evde kalır felan dedi ama inanmıyorum hiç birine bu gün 3 gün oldu biz de kalıyor.

slm kızlar eşimle artık sürekli tartışır olduk. Sinir hastası olma yolunda emin adımlarla ilerliyorum. k.validem 2 gün gelmedi anneanne gelmiş tabi 2 gün sabredebildi ve dün gece gene bizde kaldı 4 gün oldu. Allahım bilmiyorum ne yapacağımı.... eşim benim dediğim hiçbirşeyi anlamıyor ve anlamıycakta annesi veya ablaları desin hemen tamam diyor.. çok üzgünüm ama sonumuz pek hayırlı görünmüyor

Kayınvaliden sana bir yerleşirse asla çıkmaz evinden. Anlattığın gibi biriyse de huzurun filan kalmaz. Böyle tiplerle aynı mahallede bile oturmak hata bence. Dul annesi kızkardeşi varmış onlarla yaşasın. Ama olur mu paşa oğlu ve hizmetçilik yapacak gelini dururken niye onlarla yaşasın.

Kocanı acil eve getir. Hastalık bahanesi filan uydur en kötü. Kayınvalidenden de uzağa taşın. Göz kulak ol git gel ama yakın oturulmaz böylesiyle.

Yapayalnız bırakın demiyorum sonuçta kocası ölmüş. Ama sorumluluk sadece sizde değil görümcelerin de varmış. Herkes ilgilenecek annesiyle.

Sakin olman lazım önce. Eşinin altından girip üstünden çıkıp akıllıca davranıp ikna etmen lazım annesiyle yaşayamayacağına. Yuvamız bozulur de. Tehdit gibi değil de iyi niyetle.

cnm eşim eve geldi ama annesi ile birlikte ve ne yaptıysam dinletemedim eşime iyi söyledim yok kötü söyledim yok onun için varsa yoksa annesi.... beni sadece oyalıyor.... dediğin gibi annesi ve kızkardeşi ile kalabilir ama yok istemiyor.şimdi bu kötü niyet değil de ne ve dediğn gibi yakın oturmak en büyük hata ama k.pederimin hatırına zamanında hiç birşeye sesimi çıkarmadım şimdide bunları yaşıyorum. buarada taşınmak demişsin cnm da eşim böyle birşeyi asla yapmaz yapamaz çünkü izin vermezler....

kendi annesi ve kız kardeşi ile yaşasın kv n.
annesi de onla yaşamak sitiyormuş kendi annesini neden istemiyor.
kv n seni hizmetçi olarak gördüğünü düşünmüyorum da insanın en kıymetlisi evledı oluyor ya, ne bacısını görüyor gözü ne annesini baksana. oğlundan uzaklşmktan kokuyor belli ki. çok gıcık bir durum. erkeklern genel tavrı geçici, kısa vadeli vs oluyor ama senin bu duruma alışacağını düşünerek uzatıyorlar emrivakilerini.
asla kabul etme, elinden gelen çabayı göster. umarım sizde kalmaz ama kalırsa da sen elinden geleni yapmış ol en azndan. sornadan neden kabul ettim deme.
sürkeli konuş eşinle ama konuşmaktan da anlamıyolar!!!!!!!!!!!111

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…