- Konu Sahibi papatyaaa00
arkadaşlar ben çok zor durumdayım.ne yapacağımı bilemiyorum bu kararsızlık öldürüyor beni.fikirleriniz benim için çok önemli yardım edin lütfen.konu şöyle.ben 3 aylık nişanlıyım.yarı severek yarı görücü usulu başladı bizim hikayemiz.ama ilk adımı atan ben oldum yani şöyle ben merak edip araştırmıştım kim diye o bunu öğrenince konuşmaya başladık.derken olay bu noktaya geldi.nişanlım beni çok seviyor çok iyi davranıyor herşeyin üstünde beni tutuyor.şu an askerde ama hergün 2 3 kere arar sorar ilgilenir.herşey başta çok güzeldi.sonradan ailesini babam beğenmedi sevmedi.özellikle babasından nefret ediyor diyebilirim.babam zaten çoğu insanla anlaşamaz ama bu durum beni gerçekten çok üzdü.ben böyle sorunlar olsun istemiyordum.bazı kızdığı noktalarda haklı bazılarında haksız.bu durum beni de olumsuz etkiledi.şimdi bende ailesine karşı hiç saygı sevgi kalmadı.yüzlerini bile göresim gelmiyor.babamdan çok etkilendim.nişanlımda durumun farkında idare et diyor artık onu da çok üzüyorum bu konuda.birde biz aynı şehirde yaşayacağız yani sürekli göreceğiz aileleri.bu durum ilerde benim evlilik hayatımı kabusa döndürür mü diye çok korkuyorum.yol yakınken döneyimmi sizce ne yapmayalıyım.babama defalarca dedim istemiyorsan verelim yüzüğü diye ama çocuk iyi diyor o yüzden ayrıl da diyemiyor.bıktım artık.nerden düştüm bu duruma hayatım kabusa döndü resmen.benim gibi bu sorunları yaşayan arkadaşlar var mı?hepinizden fikirlerinizi bekliyorum.