Ahhh canim yaa kiyamam korkutugun başına gelmiş resmen

Bu kadarini yaşamasam da seni cok iyi anliyorum. Insan kendi evinin düzenine müdahele edilmesine dayanamazken senin kv nin olaylar cok uc boyut olmuş

Bence eşin anneni alsın karışına " anne şuraya iki haftalığına geldiniz, onu da temizlikle filan geçirme onun yerine sen torununu sev. Ayrica lütfen yatak odasina girmeden kapiyi bi tiklat orasi özel alan " desin... Ne kadar faydasi olur tabi bilinmez... Zaten el atabilecegi seylerin çoğunu halletmis kven. Cocuk emziriyorum, cocuk uyutuyorum diye bol bol kapa kendini yatak odasina, kulağına kulakligini tak sevdigin muzikleri dinle, düşünmemeye çalış. Sinirden sütün bile kesilebilir Allah korusun. Bırak napiyosa yapsın, o gidince bütün el bezlerini viladani filan atar yenisini alirsin. Napcan işte kavga etsen sinirin maksimum seviyeye çıkar yine zarari sana olur, küçük bebegin var... Yinede sen uygun dille ikaz et yeri geldikçe icin de kalmasin. Ara ara biseyleri bahane edip dışarı çık, bi yürüyüş yap hava al cnm kendini 24 saat onlarla ayni eve kapama.