Hala inanamıyorum bir kaç saat önce yaşadıklarıma. Biz sevgilimle ortak arkadaş aracılığyla tanıştık diyim. Bu arkadaşı benle
tanışmadan 4-5 ay önce buna başka kızların da profillerini yollamış malum sosyal paylaşım sitesinden. Ben bugün tesadüfen şifresini öğrenip girdim. Onlar hakkında yorum yapmışlar bu olur bu olmaz diye. Ve erkek yorumları bilirsiniz iğrenç. Kaldıramıyorum midem almıyor. Ben sadece beni bir resimden gördü de beğendi sanıyorum Ama öncesinde aranmış resmen. Bir de geçen gün o kızlardan (arkadaşının benle tanışmadan önce yolladığı) birini aratmış ! O kız da benim arkadaşım. Neden yaptın dedim, arkadaşıma gösterdim dedi. Elim ayağım titriyor hiç bir sorunumuz yoktu Allahım napıcam..
sizin arkadaşınız da başka erkekleri size göstermedi mi? ee kızlar da aralarında yapar böyle şeyler.
Hala inanamıyorum bir kaç saat önce yaşadıklarıma. Biz sevgilimle ortak arkadaş aracılığyla tanıştık diyim. Bu arkadaşı benle
tanışmadan 4-5 ay önce buna başka kızların da profillerini yollamış malum sosyal paylaşım sitesinden. Ben bugün tesadüfen şifresini öğrenip girdim. Onlar hakkında yorum yapmışlar bu olur bu olmaz diye. Ve erkek yorumları bilirsiniz iğrenç. Kaldıramıyorum midem almıyor. Ben sadece beni bir resimden gördü de beğendi sanıyorum Ama öncesinde aranmış resmen. Bir de geçen gün o kızlardan (arkadaşının benle tanışmadan önce yolladığı) birini aratmış ! O kız da benim arkadaşım. Neden yaptın dedim, arkadaşıma gösterdim dedi. Elim ayağım titriyor hiç bir sorunumuz yoktu Allahım napıcam..
Ama o yapılan muhabbetler.. Bir de o gösterdiklerinin hepsi benim çevremdeki insanlar. Göstermiş göstermiş en son beni seçmişler gibi olmuş resmen
ee ne güzel işte sen seçilmişsinerkekler yapar bu muhabbetleri yapcak bi şey yok
Ağır geliyor keşke okumasaydım ya ne biçim muhabbet bunlar
bence de. keşke bu kadar irdelemeseydin.neyse zamana bırak bence. zaman gösterir onun doğru kişi olup olmadığını. eğer doğru insan değilse zaten başka şeylerde belli eder kendini. sen araştırmasan bile.
Başlamadan önceki muhabbetlere takılmam biz de kız arkadaşımla bi'muhabbete giriyoruz erkek muhabbetinden beter oluyo
Amaaa başladıktan sonra benim arkadaşımı aratsa hop noluyoruz derim ve senin gibi kafam karışır. Ancak meraktan da bakmış olabilir. Ben de geçen erkek arkadaşımın ev arkadaşının profiline bakmıştım tanışıyoruz ama ekli değiliz. Ki çocuktan hiç hoşlanmıyorum, hani arada erkek arkadaşım olmasa muhabbet etmem. Kenarda tanıdık olabileceklerde çıktı hop tıkladım
böyle bir durumla karşılaşsaydım eğer ona kesin laf sokardım ben :) sen de bi ağzını arasana. hem ayrıca şuan seninle beraber ve mutlusunuz. bence çok deşip de sorun yapma bu kadar. hem biz bile aynı şeyleri yapmışızdır kızlar arasında. ama onların yorumu da hoş olmayabilir de sonuç olarak erkek yani ne beklersin :s ayy bu güzel değil, yok bunu beğenmedim falan dicek hali yok. küfürlü konuşuyorlar işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?