Delirmek üzereyim.

Teşekkür ederim.

Bende erkek bi arkadaşıma sevgili ayarladım sıradan baktı olabilir dediğiyle başladılar evlendiler hatta. Ama kızın durumdan haberi yok gerekte yok. Her şeyi bilince boy falan uzamıyp. Girme bakma facene ne gerek var. Erkek muhabbeti öledşr yapacak bişi yok çoğu da dilde oluyor zaten.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Keşke bakmasaymışım zaten çok pişmanım.

Sonuçta senden önce olan seni tanımadan önce olan bir durum ,erkeğin doğasında var bu ,mesela bende kız arkadaşıma birini göstermiştim ,ayy ben bunla öpüşmem bile iğrenç demişti ,eee noldu bizde aramızda yapmış olduk sonuçta bu muhabbeti .takılma fazla

Teşekkür ederim. Ne yapacağımı ben de şaşırdım.

Delircek bi durum yok bunda bence.... bende okudum eski mesajlarını benim safım silmeyi yapmamış arşivlemiş hepsi orda duruyodu.. konuşmalar tabiki cok abartı oluyo erkek erkeğe.. takılmamak lazım .. kızlarda yeri geliyor neler konusmuyolarki

hatta bu ne biçim konuşma diyorumda erkek erkeğe konuşmalara bakma sen öyle konuşulur diyoo napayım takmıyorum bende.

ama yeri gelmiş kızıın biri asılmış buna benım sevdiğim var demiş ki o zaman benim haberım yoktu ama o benı bayadır seviyormuş kac sene sonra açıldı bana

yanı bu kadar büyütme derim ben

Sizde yine başka kız muhabbetleri olmamış o bakımdan sorun yok. Ama kabak gibi benim arkadaşım hakkında yapılan muhabbet beni benden aldı.

Teşekkür ederim. Ne yapacağımı ben de şaşırdım.

yapacağın şey belli ,blöf yapacaksıın ,sevgiline bu durumdan hiç hoşlanmadığını,ucuz ve basit bir durum olduğunu ,onu affetmenin zor olduğunu filan söyleyeceksin ,ve izleyeceksin ,kendisini affettirmek için çabası olacakmı,ilgisi artacakmı gözlemleyeceksin,ona göre kararını ver canım.

Teşekkürler canım askere gidiyor istese de nasıl çaba harcar bilemiyorum :)

Sizde yine başka kız muhabbetleri olmamış o bakımdan sorun yok. Ama kabak gibi benim arkadaşım hakkında yapılan muhabbet beni benden aldı.
O zaman arkadaşını mı seçmiş ? seni mi? buna bak
geçmişten sorun çıkartma bos yere geleceğe bak .

Ya bende bazen herkesin karışık arkadaşlarına bakıyorum. Çok incelersen her daim kurar ve mutsuz olursun. Ne kadar az şey bilirsien mutlu olursun.

Erkekler sen gibi olmuyor 10 kıza bakar ... sonuçta senle yaparsa o sorun. ama erkek muhabbeti hoş değil tabi.

Yine konuşmalar kişiliği belli eder. iğrenç sapıkça muhabbetlerse en doğrusunu sen bilirsin

İğrenç sapıkça değil de hoş değil diyelim. Ben de bilmemeyi tercih ederdim.

İğrenç sapıkça değil de hoş değil diyelim. Ben de bilmemeyi tercih ederdim.

Evet aslında bende bilmemeyi tercih ederdim ama yapacak bişey yok. Cidden erkekler bu muhabbetleri yapıyorlar kaldı ki bazen bizde yapıyoruz :))
Sezen Aksu nun ne çok şarkısı var ' seni yerler ' 'seni pamuklara sarmalar sararım' 'aman bize nasip olur inşallah ' :)))
Bence senin durumunda küçük bi kaç trip ok, gerisi fazla olur.

Peki o kızı aratması ve kızlar hakkında yaptıkları çirkin muhabbetler midem almıyor kızlar haksız mıyım nolursunuz yardım edin nefes alamıyorum sanki

ne tür muhabbet mesela küçük bi örnek verseniz?

Aslında o konuşmalar erkek arkadaşınızın kızlara ve pek tabii sizede bakış açısınıda göstermezmi...
bence haklısınız böyle hissetmekte.

Öyle canım ana beyefendi arayıp sormuyor bile suçlu ben oldum !

yani aslında rüyama girer tarzı konuşmalar oha bu bana bakmaz bu güzelmiş bu değiş tarzı vs vs. Bilmiyorum bizim hiçbir sorunumuz yoktu ta ki ben bunları görene kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…