- Konu Sahibi eeelifffay
Benim ailem ikna olmadı. Aynı şeyleri ben de çok duydum. üvey anne ve babadan. yok mutsuz olursun yok bunlar seni kullanır yok başına belalar açarlar.. bir sürü tırı vırı.. Ben dinlemedim ve ailemin rızası olmadan evlendim. 6 sene oldu. Aileni özlüyor musun desen inan 1 gr aklımda bile değiller. Yine olsa yine evlenirdim eşimle. Anne baba olmak evladının hayatı üzerinde baskı kurma onu kendi isteklerin doğrultusunda yönlendirme hakkı vermez. Kimse evladını seçim yapmaya zorlamamalı. Bunu yapıyorsa sonuçlarına da katlanır.peki sizin aileniz ikna oldumu kaçtınızmı ? aileme bi kere daha acı yaşatmak istemiyorum açıkçası o yüzden cekip gidemiyorum onunla oda zaten rızayla olsun isterdi hep . bahaneler onlara göre cok mantıklı olabilir ama sonuçta bu hayatı biz yaşıyoruz dedikleri şey sevgi bitince ne olucak biz senin mutlu olmanı istiyoruz maddi sıkıntı çekmeni istemiyoruz ama şunu unutuyolar sevmediğin bi adama sırf durumu cok iyi diye katlanamazsın ama sevdiğin insanla sıkıntıda ceksen bu seni mutlu eder diye düşünüyorum bilmiyorum ben çok duygusal düşünüyorum belki ama seve seve ayrılmakta istemiyorum
Ama ben sana diyemem ki aileni ez geç git evlen. Her hayat ve yaşananlar kendine özeldir ve sadece yaşayan bilir. Biz sadece uzaktan fikir veririz. Sen asla burdan gelecek yorumlarla hayatına yön vermeye çalışma. Benim sana tavsiyem asla fevri davranma, kimseyle inatlaşma. iki tarafı da anlamayı çalış. Orta yolu bulacak olan sensin.