Sabah hergün 8-11.30 okulda o arada ben temizlik dısarı işleri duş vs hallediyorum bide öglen yemeği. Aksam 20.00 da uyuyor. Omdam sonra ben 1 e kadar ders
5 yasinda bi cocuk icin okulda gecirdigi vakit cok ama cok az,delirmekte haklisiniz..cocugun acilen daha cok sosyallesmeye ve sizin kendinize zaman ayirmaya ihtiyaciniz var.
bende yurtdisindayim,oglum iki yasindayken baslattim krese, 7-12.30 arasi gidiyordu haftanin 3 gunu,simdi 3 yasini doldurdu tam gune donduk, haftaici 8 - 16.00 arasi kreste ve cok mutlu,bende mutluyum cok sukur.
suan doguma 1 ay kaldigi icin 5 gun gitsin istedim cunku agirlastim ve evde pesinden donmem mumkun degil,dogum sonrasi 4 gune dusururum sanirim.
Turkceyi filan unutmaz hic korkunuz olmasin,benim oglumun daha cok dili acildi,iki dili idare ediyor,insallah daha da ilerler.
kimseden yardim beklemeyin bosverin,benimde kimim kimsem yok,bitane kayinvalide var 6 saat uzakta oturuyor.3-4 ayda bir gelir en fazla 1 haftaligina..en son geldiginde ogluma 4 gun goz kulak oldu ve o kadar kafa utuledi ki yok yaramaz bu,yok 10 tane cocuga bedel vs..hic ses cikarip ortami germedim ama evine gittikten sonra esime acik acik bu sekilde gelip bi ton laf ederek cocuk bakacaksa ki bakmakta degil hasret gidermek hic gelmesin istemiyorum dedim..ilk defa esim annesini koruyamadi cunku o kadar iticiydi ki tavirlari..tirnagin varsa basini kasi bosuna dememisler iste.
anaokulu saatlerini uzatin kizinizin,inanin cok daha iyi olacak o sekilde.