- 5 Mayıs 2016
- 97
- 12
- 1
- Konu Sahibi Pasaklianne1
-
Kızlar kısaca eşim 7/24 saat çalışıyor evin alışveriş çocukları gezdirmeyi her ise ben kostüm için beni dil sandılar ve rahatsız etmeye çalıştılar çok üzüldüm allahım kötülerin şerrinden korusun herkesi
Eşim eve geliiyor tabi akşam 10da yoğun çalışıyor çocuklar hep birlikte aktive yapamıyoruz dışarda.ben turkiye den soğudum geri dönmek istiyorum.Esiniz hic mi eve gelmiyor?
Bi de hangi semttesiniz? Nerden geldiniz?
Benim esim de gec geliyor 7 gun boyunca calisiyor ama evde tek bile yasasam kimse bu soyle boyle demez. Oturdugunuz semte gore de değişir bu durum cunku.
Bence semtinizi degistirebilirsiniz.
Kimsenin kimseye karismadigi daha elit bir yere tasinabilirsiniz..
Ve kesinlikle esinize soylemelisiniz. Kesinlikle...
Ayna demek istedim.....üstüme çocuklarla evde oyun oynarken eve yana tutuldu biraz garip seçim sonra fark ettim ki.....
Burası ne anlatıyor konu sahibi?
Ne terbiyesizlik yaaaAyna demek istedim
HEPSI ALLAHINDAN BULSUN.ESIMIN VE BENIM AiLEM BURSA OLSAYDI HEMEN SOYLERDIM YURtDISINDALAR.Bu SEMTEKKILER HEPSI CAHIL KESIM EDEPSIZ CAHILLEREşinize söyleyin de dul musunuz değil misiniz görsünler !
Bir saniyr tereddüt etmem söylemek için ben olsam.
Dua evet her kapıyı açar ama bu iş yalnız duayla olacak iş değil suç duyurusunda bulunun!
Rezidansta yaşayın. Madem eşiniz müdür uygun fiyatlı bir rezidansa taşının. Bana garip geldi 7/24 çalışma.
Nerede yaşıyorsunuz?[/QUOTK KAGITHANE da yasiyoruz bende oncecrezindans dusundum ama esim turkiyede kalirsak hep duzen boyle olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?