- 24 Aralık 2011
- 2.723
- 3.865
- 133
- Konu Sahibi Pasaklianne1
-
Çok haklısınız aslında önlem almak lazım ama bir kadının kendi hayatını kısıtlaması ve evlatlarını da bu kısıtlamaya dahil etmek zorunda kalması da çok acı ne yazık ki. İnşallah konu sahibi bariz olarak rahatsızlık verenleri polise şikayet etme cesaretini kendinde bulur. Ama işte böyle durumlarda hemen şahitler de çıkar, yok kadın kendi kendine üzerine alındı, kimsenin onu rahatsız ettiği yok, vs vs... Bilmiyorum ki kesin çözüm olur mu ama sessiz kalmamak lazım sanki, en azından polis bir şey yapmasa bile adamlar konu sahibinin rahatsız olduğunu anlar, medet ummazlar belki.. Bu yüzden şikayet edilmesi taraftarıyım. Bir de bir kadının bu yüzden eve kapanmak zorunda kalması da hiç adil gelmiyorGerçekten çok zor bi durumla karşı karşıyaşınız ama yurt dışına gitmeniz imkansız sanırım eşinize mudur çünkü işini bırakamaz hemen hem siz bu talepte bulunsaniz bile ne diceksiniz bu öyle açıklanacak bişey de deGil sonra mazallah böyle şeyler adamı katil eder bence en iyisi sizi bu adam kocasıyla el ele görsün dışarı çıkın pazar günleri o da anlasın dul olmadığını ki bence biliyordur ha o laf yapan kadınları da takmaya kadınların düşmanı kadinlar zaten hiç mi hiç takmaya kesinlikle sakınMayın hiç bişey olmamış gibi davranın sonucta Allah biliyo ama nacizane fikrim çok fazla biraz dışarı çıkmayın eşinize olmadan cunkullanılamaz dedikodular yayılır daha çok canınız yanar bu sefer o kadinlar " bak bak o adam için sürekli çocuklarını bahane edip geziyo parkları gidiyo onu görmek için " falan diyebilir o cahil mahalle kadınlarını iyi bilirim ben
Çok haklısınız aslında önlem almak lazım ama bir kadının kendi hayatını kısıtlaması ve evlatlarını da bu kısıtlamaya dahil etmek zorunda kalması da çok acı ne yazık ki. İnşallah konu sahibi bariz olarak rahatsızlık verenleri polise şikayet etme cesaretini kendinde bulur. Ama işte böyle durumlarda hemen şahitler de çıkar, yok kadın kendi kendine üzerine alındı, kimsenin onu rahatsız ettiği yok, vs vs... Bilmiyorum ki kesin çözüm olur mu ama sessiz kalmamak lazım sanki, en azından polis bir şey yapmasa bile adamlar konu sahibinin rahatsız olduğunu anlar, medet ummazlar belki.. Bu yüzden şikayet edilmesi taraftarıyım. Bir de bir kadının bu yüzden eve kapanmak zorunda kalması da hiç adil gelmiyor
Üstelik konu sahibi gerçekten dul ya da boşanmış olabilirdi. Hayat kadına zor bu ülkede gerçekten
Aynen malesef eşi olmadan disarı çıkma demek istemezdim ama cikarsa sadece daha çok canını yakabileceklerinden öyle demek zorunda kaldım çünkü milletin ağzı torba değil heleki kadınlarımızin.. ben artık hemcinslerimden nefret eder oldumÇok haklısınız aslında önlem almak lazım ama bir kadının kendi hayatını kısıtlaması ve evlatlarını da bu kısıtlamaya dahil etmek zorunda kalması da çok acı ne yazık ki. İnşallah konu sahibi bariz olarak rahatsızlık verenleri polise şikayet etme cesaretini kendinde bulur. Ama işte böyle durumlarda hemen şahitler de çıkar, yok kadın kendi kendine üzerine alındı, kimsenin onu rahatsız ettiği yok, vs vs... Bilmiyorum ki kesin çözüm olur mu ama sessiz kalmamak lazım sanki, en azından polis bir şey yapmasa bile adamlar konu sahibinin rahatsız olduğunu anlar, medet ummazlar belki.. Bu yüzden şikayet edilmesi taraftarıyım. Bir de bir kadının bu yüzden eve kapanmak zorunda kalması da hiç adil gelmiyor
Üstelik konu sahibi gerçekten dul ya da boşanmış olabilirdi. Hayat kadına zor bu ülkede gerçekten
zey_tin
Rica ederim,bakis aciniz gercekten objektif ve olmasi gerektigi kadar da realist bizim ulke olarak bu bakis acisina ihtiyacimiz var.
Kimse kimseye inanmak ya da yardimci olmak zorunda degil buraya kadar tamam ama kadini suclu cikarmak nasil bi ruh halinin urunu ,yani yarin birgun anlatilanlara benzer bi durumda kalmayacagimizin garantisi var mi?Ruh hastasi bi sapik ya da mahalle dedikodusu yapmaktan baska ise yaramayan uc bes komsu bozuntusunun bizimle ugrasmayacagina dair senedimiz mi var?
Bi psikopatin Gencecik bi universite ogrencisini uc yil boyunca sosyal medyadan takip edip ,elektrikci kiliginda eve girip kizi oldurdugu bi dunyada mahalledeki bi kac kisinin bi kadini rahatsiz etmesi bana hic utopik gelmedi.
Milletce zor durumda olani hor gorup ,dusene vurmayi marifet sayiyoruz.
eşinizin düşünce yapısını fazlasiyla yadirgiyorum kusura bakmayın13 yıllık evliyim 10 yıldır eşim dışarda görevli ... Kapalı değil açık bir bayanım hiç başıma dediğiniz gibi birşey gelmedi daha doğrusu biri bana baksa da ben görmem erkeklerin yüzüne bakmama huyum vardır
Ev almadan evvel 7 yıl aynı binada oturdum iki üst komşum eşimin olmadığının bile farkında değilmiş bir kavga esnasında Ada'm bana eşinizle muhattap olmak istiyorum dedi de öyle öğrendi
Kısacası bahsettiğiniz olay hiç başıma gelmedi ama gelseydi de evimi satmazdım ne münasebet
Gerçekten dul da olsanız kimse üstünüze atlayamaz merak etmeyin
Eşim daima bana " bir erkeğin sana Nasıl davranacağını sen belirlersin" der gerçekten haddi aşabilen olmadı henüz!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?