Delirmeme ramak kaldı!

Çok haklısınız aslında önlem almak lazım ama bir kadının kendi hayatını kısıtlaması ve evlatlarını da bu kısıtlamaya dahil etmek zorunda kalması da çok acı ne yazık ki. İnşallah konu sahibi bariz olarak rahatsızlık verenleri polise şikayet etme cesaretini kendinde bulur. Ama işte böyle durumlarda hemen şahitler de çıkar, yok kadın kendi kendine üzerine alındı, kimsenin onu rahatsız ettiği yok, vs vs... Bilmiyorum ki kesin çözüm olur mu ama sessiz kalmamak lazım sanki, en azından polis bir şey yapmasa bile adamlar konu sahibinin rahatsız olduğunu anlar, medet ummazlar belki.. Bu yüzden şikayet edilmesi taraftarıyım. Bir de bir kadının bu yüzden eve kapanmak zorunda kalması da hiç adil gelmiyor

Üstelik konu sahibi gerçekten dul ya da boşanmış olabilirdi. Hayat kadına zor bu ülkede gerçekten

zey_tin
Rica ederim,bakis aciniz gercekten objektif ve olmasi gerektigi kadar da realist bizim ulke olarak bu bakis acisina ihtiyacimiz var.

Kimse kimseye inanmak ya da yardimci olmak zorunda degil buraya kadar tamam ama kadini suclu cikarmak nasil bi ruh halinin urunu ,yani yarin birgun anlatilanlara benzer bi durumda kalmayacagimizin garantisi var mi?Ruh hastasi bi sapik ya da mahalle dedikodusu yapmaktan baska ise yaramayan uc bes komsu bozuntusunun bizimle ugrasmayacagina dair senedimiz mi var?

Bi psikopatin Gencecik bi universite ogrencisini uc yil boyunca sosyal medyadan takip edip ,elektrikci kiliginda eve girip kizi oldurdugu bi dunyada mahalledeki bi kac kisinin bi kadini rahatsiz etmesi bana hic utopik gelmedi.

Milletce zor durumda olani hor gorup ,dusene vurmayi marifet sayiyoruz.

Aynen malesef eşi olmadan disarı çıkma demek istemezdim ama cikarsa sadece daha çok canını yakabileceklerinden öyle demek zorunda kaldım çünkü milletin ağzı torba değil heleki kadınlarımızin.. ben artık hemcinslerimden nefret eder oldum
Arkadas polise söylese bu sefer ortalık daha kötü karışabilir eşi de devreye girer bu sefer daha kötü olabilir ama ne olursa olsun Kendine kötü sözler söylenmemesi açısından esine söylemeli
Ben olsam dermiydim Evet derdim ama çok zaman sonra değil bana baktığını mi hissettim hemen o akşam derdim eşime çünkü benden duysun ordan burdan "filancanin karısına bi adam dadanmış " denmesin diye çünkü o malum hasetci fesat kadinlardan orda burda dışarıda ya da eslerinden duyarsa bu sefer eşi aldattığıni düşünür hemen benden saklıyorsa bişey var demekki der söylese de namus konusundan katil olan kocalar da az değil
Ama kendi namusuma laf geleceğine eşime söylerim onu sakinlestirmwye çalışırım sakinlesmezse o da aptal değilya aklı başında bi insansa ki müdürmus colugunu çocuğunu düşünür yanlış bişey yapmadan polise başvurur
Ne olursa olsun esin bilmemesi daha kötü sonuçlara neden olur

Kesinlikle haklısınız. Sizin yazdıklarınızı okumak da beni umutlandırdı gerçekten de.

Şahit olduklarımız umarım giderek azalır, biraz tabularımızdan ve erkek egemen kültürden öğrendiklerimizden sıyrılmaya çabaladığımız an umuyorum ki zaten kendimizden başka yaşamlar süren, farklı şeylere maruz kalan kadınları da anlayacağız. Ve böyle olaylarda en gerekli şey olan sosyal desteği de sunabileceğiz onlara...

Bizi de dikizliyorlar hemde bütün mahalle!!!eşimle yeni evli sayılırız yeni ev alıp taşındık genç çift olarak direk gözler üstümüze kaydı.
Terasta oturamıyorduk ilk başlarda herkes cama çıkıp bakıyordu..
Karşı apartmanda bir teyze birgün çiçeklerimi sularken bir baktım ki bizim daireyi işaret ediyor baktım dik dik,el salladı..
Bu konuyu alt komşumla paylaştım evet banada anlattı yiyip içiyorlar gece yarılarına kadar mutfakta yatmıyorlar geziniyolar falan demiş..
Bunu eşime söyledim eşimde perdeyi kapatmıycaksın dedi ben atletle geçicem karşısına izlesin bakalım dedi!!!
Arada bir gel karıma sarılayım der teyzeye doğru
Yurt dışında yaşamış biri olaraktan brn bile geri döndüğümde epey zorlandım ama yurdum insanı malesef böyle herkes birbirini dikizliyor!
Elit semtte otursanızda dikizlenirsiniz ama rahatsız eden olmaz!

Yurt disindan Turkiye'ye donemke nedir biliyor musunuz? Cehennem azabi. Aralari okumadim ama konu sahibi endise ve kroku icindeyken KK uyeleri neden rencide ettiniz? empati sinirleriniz alinmis sizin vallahi. Kadin en basta kultur soku geciriyor tabi sizin boyle seylerden zerre haberiniz yok , psikiyatra git diye yukleniyorsunuz. Kadini cileden cikarmissiniz. Size tavsiyem, kendinizi frenleyip empati yapmayi ogrenin. Duyarsizlar sizi.

eşinizin düşünce yapısını fazlasiyla yadirgiyorum kusura bakmayın

Ya arkadaşlar kadıncağız derdini anlatmış yorumlarda hep tok abartıyorsundur yok kocan niye evde değil. . Kadını derdi bu değil. . Bence ilk iş eşinize anlatmalısınız ama abartmadan bana mı öyle geldi acaba şeklinde ki birden hiddetlenmesin.. ikincisi aylık bir miktar az kazansın en azından haftada bir gün işe gitmemesi konusunda anlaşın yoksa bu şekilde sizin gerçekten psikolojiniz bozulacak

Mahalleyi değiştirin eşiniz tatil yapabileceği bir iş baksın maalesef işte burası Türkiye.
En elite mahallede bile modern tarzları vardır bunların ona şükür tabi..

arkadasim bence esine soyle haberi olsun ne olur ne olmaz iftira falan atarlar allah korusun

Bikaç tane edepsizin suçunu tüm mahalleye hatta tüm semte yükleyip hepsi cahil falan demeniz tuhaf olmuş.
Bi de Allah aşkına yazdıktan sonra bi kontrol edin gözlerim bozuldu dil dil diye diye ne bu diyorum . Dul yerine dil, ayna yerine yan demek falan . bi kontrol edin yazarken bize de yazık .
Kocaniza da anlatın herşeyi. Korkacak bişey yok .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…