Delirmeme ramak kaldı!

O akrabalarla samiyetimiz yok niye gidiyim ankaraya.kimin ne olduğu belli olmayan yerde arkadaşlık yapmak istemem gayet normal artı iki çocuğum var onlardan hiç bireye vaktım yok.ayrıca aynı binada oturduğumuz insanlar yurtdışından geldiniz biliyor.ne biçim üslup kendini belli etmek ? Yüzüklerin hamileliğinin hiç birinde çıkarmadım gayet gözüküyor.siz yanlış anlıyorsunuz.empati sıfır.kendi ülkemize yaşamaya geldik bagnaz düşünen insanlar yüzünden malesef boguluyoruz

P

Arabada gençler demedim yaşlı orta yaspislik insanlar çok onyargilisiniz

Ortalıkta kendini belli etmek ne demek feracesini giymiş çocuklarını parka gezmeye götüren gece gündüz başlarında onların gelişimine katkı sağlamak kendini belli etmek mi? Sorun ben size anlattım türkiyede akrabamiz yok sahipsiz sanilmamiz ama bayan olarak dediniz laf hiç hoş de il.

Benim bursa anlatmak istediğim edepsiz insanlar ben suçlu oldum niye çocuklarımı alışverişe götürdüm niye kombi hata verincebalkona cikip yaptım sucluyum cocuklarimla evde oyun oynarken ayna tutuldu suçluyu heryere herşeye çocuklarımla gittim yaptım ? sucluyum ailelerimizi yurtdisinda birakip turkiyeye yerlestik.allah herşeyi gören bilen bana çocuklarıma bunları yaşayanlar helak olsun evlad acıları yansınlar!

Konu kocası değilmiş ben aldım ağzımın payını aynı şeyi bende îma ettim ama malesef !

Ortalıkta görünmek sabah alışverişini yapayım evine gibiyim aman geç saatte kalmıyim demek suçum üçlü beşli kadın grubunda dahil olmayıp dedikodu yapmayıp çocuklarımın gelişimini izlemem

Konu sahibine neden inanılmamış tarzı yazan arkadaşlar
Tamamı normal yani öyle mi arkadaşlar

Tesettürlü iki çocuklu bir bayana sırayla önce bir Ada'm musallat oluyor sonra arabalı başka adamlar musallat oluyor en sonda da kontör aldığı esnaf numarasını kaydediyor

Yazık gerçekten alay ediyorsunuz doğru söylüyorum ablamın hesabına para yatırdık ertesi gün aradım x kişi kaza geçirdi neyiniz diye aradım.şimdi şimdi jeton dusuyor ablam yurtdışında nasıl türk sigorta arar neyse inanmayın

Dilerim yabancı olduğunuz bi şehir tasinmazsiniz

Ya estağfurullah lütfen alay etmiyorum neden alay edeyim ben alay etmem kimseyle tarzım değil
Ama anlattıklarınız bilmiyorum gerçek dışı geldi bana

ya alay değil de sizde de problem var gibi görünüyor bir psikoloğa görünseniz. bazen insan özeleştiri de yapmalı yani.

türkiye cumhuriyetinde nasıl bir işte 7 gün çalışılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…