- 5 Mayıs 2016
- 97
- 12
- 1
- Konu Sahibi Pasaklianne1
Hangi ülkeden geldiniz? Orada Türk komşu ve arkadaşlarınız var mıydı?
Bütün eşiniz dostumuz orda. Burdaeşimin burda iş arkadaşlarının hanımı var ama onlar çalışıyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi ülkeden geldiniz? Orada Türk komşu ve arkadaşlarınız var mıydı?
ama rahatsız edilmemişsiniz ki
karşı apartmandaki adam ile karşılaşmak normal
ben de karşılaşıyorum
hatta aynı saatte otobüse binersen hep aynı adamlarla karşılaşırsın vs vs
adam size bir şey dememiş, sarkıntılık etmemiş, imada dahi bulunmamış
neden bu kadar hiddetle yazdınız anlayamadım
sadece ilk iki sayfayı okudum ama belki sonra açıklamışsınızdır
Çocukların geleceği için fedakarlık yapıyor eşim napiyim bırak toplantıyı vs basinizda dadilik mi yap diyim?
ayna demek istedim tam benim kızla oglanla birlikte oynarken başımıza geldi çocuklar korkttu
Canım benim takip ediyor bende önce tesadüf dedim ama markete parka herhangi bu yere gittim iade karşıma çıkıyor psikolojik bozuldu
Ayda 1 kere sizinle olamıyorsa vakit ayıramıyorsa zaten boşverin birşey yapmayın
Dadılık yapsın demedim zaten !Babalık görevinin sadece çalışmak olmadığını hatırlatmak söylemek istedim neyse sizin biliceğiniz birşey.
Canım benim takip ediyor bende önce tesadüf dedim ama markete parka herhangi bu yere gittim iade karşıma çıkıyor psikolojik bozuldu
iki kelimenden biri dul..
nesi varmış dulların?? yani dulları taciz etmeleri normal mi?? önce siz bakış açınızı değiştirin.
ikincisi eşinize söyleyin. hayır hayır öbürgün karşınıza çıkıp sizi kaçırsa , eşiniz yokken eve girip taciz etse, çocuklara zarar verse Allah muhafaza daha mı iyi olur??
yol var yordam var yani.. size kk çare bullamaz . size eşinizle oturup konuşarak vereceğiniz kararlar çare olur.
ama işte takip ettiğini nasıl anladın
onu soruyorum
aynuı saattlerde aynı yere gidiyorsan o da gidiyordur
ayrıca da işi gücü yok mu adamın
bizim sitede de var cins bir adam
bir ailenin oğlu ama yetişkin 25 üstüdür
kapının önünde çocuk oynuyor ben de orada oturuyorum
adam şarkı söyleyerek yanımdan geçiyor
bir oldu iki oldu
bunu üstüme alınsam ne olur alınmasam ne olur
onun hadsizliği
sözlü ya da fiili bir şey yaparsa çıkarırım çıngar
ama bu aşamada bir şey denmez sana değildi derse ne olacak
umursama, o benden kaçsın derim
iki kelimenden biri dul..
nesi varmış dulların?? yani dulları taciz etmeleri normal mi?? önce siz bakış açınızı değiştirin.
ikincisi eşinize söyleyin. hayır öbürgün karşınıza çıkıp sizi kaçırsa , eşiniz yokken eve girip taciz etse, çocuklara zarar verse Allah muhafaza daha mı iyi olur??
yol var yordam var yani.. size kk çare bulamaz . size eşinizle oturup konuşarak vereceğiniz kararlar çare olur.
Burada rahatsız eden başka şeyler var mı mesela sebze meyve fiyatları, kalitesi. Devlet kurumlarının çalışma biçimi, eğitim sistemi vb.Bütün eşiniz dostumuz orda. Burdaeşimin burda iş arkadaşlarının hanımı var ama onlar çalışıyor.
Burada rahatsız eden başka şeyler var mı mesela sebze meyve fiyatları, kalitesi. Devlet kurumlarının çalışma biçimi, eğitim sistemi vb.
Rahatsız olduğunuz tek şey semtiniz ise gitmeye değmez.
Yok orada daha mutluyduk derseniz de gidin zaten.
7/24 iş olmaz. Kimse 7 gün çalışmıyor özel sektörde. Kocanızı takip edin bence, kandırıyor sizi.
Demek istedim sahipsiz görülen insanlara yaptiklari
Keşke bende bunu basarabilsem
Cumhuriyet Savcisi bi arkadasim anlatmisti ben de buraya yazayim belki ufuk acar.
Bi kadin ailesine surekli birinin kendini gozetledigini ,takip ettigini soylemis ailesi de tipki bazi uyelerin yazdigi gibi bu devirde oyle sey mi kaldi,sen abartiyosundur,psikolojin iyi degildir diye psikiyatriste goturmusler,sansa bak ki psikiyatrist de ayni mantikla sen adriana lima misin da bi adam seni takinti haline getirip seni takip edecek diye azarlayip ruh sagligi bozuktur tarzinda bi gorus bildirmis.Sonrasini konu sahibinin durumunun hassasiyetini onemsedigim icin ayrintisiz yaziyorum ,meger kadin hakliymis !
Konu sahibi,bence esinize anlatin hatta isten izin alip bi kac gun evde kalsin kendi de gozlemlesin olan biteni ve tasinin ordan .
sahipsizsiniz zaten. dul dediğiniz insanların yanlarında anneleri, babaları, ablaları, abileri olabilir.. sizin kimse yok. eşiniz 7/24 çalışarak çocuklara ancak gelecek için para getirir onun haricinde hiçbir işe yaramaz. misal benim oğlum en geç 9 da uyur. sabah da 6.30 da kalkar. sizin eşiniz o saatler arası yok. çocuk baba nedir bilemicek.. evdeki hanımda de koca nedir bilemiyor zaten. herşeyi tek başına yapıyor. hatta eşi tarafından kornyamıyor, nelerle uğraştığını koca bilmiyor bile.
yere batsın böyle müdürlük böyle para.
siz önce aile olun bence.