Delirmeye ramak kala

Justalittlebityourheart

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2020
1.912
3.046
83
Herkese iyi geceler

Bu aralar çok sık konu açar oldum ama her şey üst üste geliyor.

Kızlar birisi sizi sinirlendirecek bir şey yapıp sonra da kaçıp cevap vermiyorsa o kişiyle iletişim kuramıyorsanız, tartışamıyorsanız ne yapıyorsunuz? Açıkçası kendi kendimi yemek üzereyim.
Susayım diyorum olmuyor konuşsam karşımda dinleyen yok sıkıştım kaldım. Öfkemi kussam patlasam, ortam çirkinleşecek diye korkuyorum. Bir de sen ne kadar konuşursan konuş karşıdaki cevap vermeyince sessiz kalınca da insan problemli görünüyor. Bir de çok tez canlıyım hemen her şey konuşulsun çözülsün isterim. Beklemek de yoruyor beni. Delireceğim.
Siz böyle durumları nasıl yönetiyorsunuz?

Böyle insanla konuşsan da birşeyi çözemezsin ki.
Her kimse hayatında çıkarmaya bak. Bu sefer sen sus ve bir daha konuşma. İnan daha rahat edersin

Yonetemiyorum.

Karsimdaki kocam degilse hiç sallamam genelde.
Gecen eşim yapinca en son basina yumurta kirasim gelmişti.

Ayni evin icinde degilseniz saaaaalin biraaaakiiinn...
Sallamamayı nasıl başarıyorsunuz ben öfkemi kontrol edemiyorum. Bir insan nasıl karşısındakini delirttikten sonra sessiz kalır ve tepki vermez?
Bu arada asıl aynı evin içinde olmamak daha kötü. Aynı evdeysem ne yapar eder yakalar konuşurum ama uzaktan çok çok çok zor

Yaşla da ilgili karakterle.de.yasanmislikla da.
Sende hangisi baskın bilemedigim için nasıl tavsiye vermek işe yarar kestiremedim.
Kağıda yaz ya da güvendiğin biriyle dertles

Ama sustukça da kendi kendime kuduruyorum kelimenin tam anlamıyla
Yani böyle insanla konuşsan da rahatlamazsın bence. Sen içindekileri dökersin o yeni birşeyler atar ortaya. Sonra sen bir de o yeni ortaya attıklarına kurtulursun.
Kısır döngü gibi bu insan hayatında olduğu sürece sürekli devam eder bu.
Ya da ilk fırsatta ağzına geleni söyle dök içini ve onun birşeyler söylemesine fırsat vermeden bu sefer sen kes iletişimi ama sonsuza dek

Yok yakalayip konusamazsiniz. Oyle olmuyor. Esim bazen biseye bozulursa veya tartisirsak 2-3 saat kadar konuşmaz sonra normale doner konusuruz.

Ayni evde olmasak 2-3 saat belki
umurumdaa bile olmayacakken, o 2-3 saatte gecenlerde kendimi tutamayip delirdim. Siz uzaktan deliriyorsaniz ayni evde cildirirsiniz boyle.

Ben yanimda asik surat ve duvar gormeye sinir oluyorum galiba. Uzaktayken surat gormeyince o kadar sallamiyorum herhalde.

Yok zaten ciddi meseleleri bile dalgaya alıyor ya da cevap vermiyor bu sefer ben daha çok öfkeleniyorum özellikle gece olunca delirmeye başlıyorum

Ama en azından 3-4 saate normale dönüyormuş. Peki normale dönünce oturup meseleyi konuşabiliyor musunuz?
Aslında benim problemim biraz da ciddi ciddi konuşamamak. Yani problemi ele alıp bak bu hoş değil, burada ne demek istedin, bunu yaptın ve beni üzdün bu kadar basit şeyleri bile söyleyemeyip içine atmak. Kendi kendini yıpratmak ve biriktirmek...

Tabi ki normale donunce konusuyoruz biz. O 2-3 saatlik sureyi "dusunmem icin" veriyormuş. Tabi ben o ara gicik olmaktan baska bisey dusunmuyor oluyorum o ayri.

Şaka biyana sizinle uzzzunn uzunn küsen sorunlari sakinleşince dahi konuşmayan biriyle zaman kaybetmeyin. Şimdi ayni evde olsak konustururdum diye bakiyorsunuz ama oyle olmuyor. Daha kotu olur.

Yok bu sadece karşı cinsle alakalı değil. Hayatımın her döneminle ben böyle insanlarla uğraşmak zorunda kaldım. Üniversitede , arkadaşlarımla, sevgilimle ve hala uğraşıyorum. Ben böyle küsme trip görüldü atmak falan bu tarz şeylere katlanamıyorum. Problem neyse açık açık konuşmak çözmek istiyorum. Varsa bir hatam telafisini yaparım, çözülecek gibiyse çözerim değilse bakarım yoluma ama ben bu tarz şeylerden gerçekten sıkıldım ve kendimce çözümünü arıyorum.

Anladim. Ben en son canimi sikan cocukluk arkadasimi bile sildim attim. Bilmiyorum yasiniz kaç ama disardaki insanlari bu kadar takmayi biraktim nedense...
Nasil oluyor bilmiyorum ama oyle.

Anladim. Ben en son canimi sikan cocukluk arkadasimi bile sildim attim. Bilmiyorum yasiniz kaç ama disardaki insanlari bu kadar takmayi biraktim nedense...
Nasil oluyor bilmiyorum ama oyle.
28 yaşındayım. Bilmiyorum değer verdiğim insanlar bana böyle şeyler yapınca görmemezlikten gelmeyi öğrenemedim

Konuşma sessiz kal sessizliğinden anlamıyorsa bitir . Yaparsın hatta kavga mı cıktı direk sus boşver bu kız niye sustü ya desin .

Siz de konuşmayın. Yokmuş gibi davranın böyle insanlarla konuşarak bir şey çözemezsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…