Delirten doğalgaz faturam

Kapatıp açmak daha zararlı diyorlar burada. Hep düşükte mi yaksam acaba? Benim alt üst boş,biri yurtdışında diğeri de her zaman gelmiyor.

Yok valla yıllardır o şekilde yaparım .Hiçte fazla gelmedi faturam.Kombi eski ,bina eski ama yalıtımlı alt ve üst kat dolu .

Bence bir termostat taktirin.Kullanmadiginiz odalari kapatin. Devamli yaksaydiniz 50 degil 40-42 arasi ev devamli ilik kalirdi bence.Herseyi goze alip 1 ay kapatmadan (kullanilmayan odalari kapatip) dusuk derecede yakmayi deneyin.Termostatlar ucuz da var asiri pahali da.Ben faydasini gordugumu dusunuyorum termostatin.Gece 20 ye ayarliyorum.Gunduz zaten yokuz.Aksamustu eve gelince evin sicak olmasi paha bicilemez.21 -22ye getiriyorum sonra.
Ev ,merkezi isitmasaki gibi cehennem sicak olmuyor tabiki ama en azindan pamuklu pijamayla gayet rahat oturuluyor ki devamli usuyen biriyimdir ben.
2 oda var bir koridor var, tuvalet banyo bir ama alt üst yanmadığı için akşam gelince bumbuz oluyor evin içi,bu termostat olayını kendim mi yaptıracağım yoksa ev sahibi mi yapmalı?

Yok valla yıllardır o şekilde yaparım .Hiçte fazla gelmedi faturam.Kombi eski ,bina eski ama yalıtımlı alt ve üst kat dolu .
Alt üst çok farkediyor,yalıtım olsa ne olur ki alt üst yanmıyor,donuyorum.

2 oda var bir koridor var, tuvalet banyo bir ama alt üst yanmadığı için akşam gelince bumbuz oluyor evin içi,bu termostat olayını kendim mi yaptıracağım yoksa ev sahibi mi yapmalı?

Alt üst çok farkediyor,yalıtım olsa ne olur ki alt üst yanmıyor,donuyorum.

Bak o önemli işte ,benim bir oda soğuk olur nispeten alt kat o odayı kullanmadığı için ama onun dışında iyi ısısı .

Piyangodan büyük ikramiyeyi tutturursam burdaki herkese birer oda termostatı hediye edicem. Gözünüzü seveyim vereceğiniz 200-250 lira yarıya düşürecek faturanızı. Alın şunu. Kiracılar ev sahibine kakalasın.

Acımıyor merak etmeyin,fatura gelince otomatik olarak ısınıyorsunuz :KK70:

Ani sinir basmasi ve tansiyon yuksekligiyle gelen hararet :27:

Saka bir tarafa 45 derecede 24 saat yaktim 280-290 gibi bisi geldi.. ha kendini zor isitiyor ama en azindan kapiyi acip eve girdiginizde karsiniza penguenler cikmiyor sogugu baya kirmis oluyor :27:

Bizim ev çok küçük degil ayrıca evde yaşlılar oldugu için hiç kapatmıyoruz ve derecesi yüksek biraz. Fatura dün geldi.310 tl :110: sanırım hiç kapatmamak lazım

Bana cok az gelmiş heralde ya :) ilk önce açma kapama yapma çünkü kaloriferin içindeki su soğuduğu için tekrar ısıtması için ekstra enerji harcıyor bütün kombiciler en az üç Petek belli ısı da yansa yeter diyo bide bu sene ekstra pahalandı doğalgaz bizim bina da bi bana cok az gelmiş o da alt katım dükkan ve boş diğer dairedekiliere 300 400 en az 250 falan gelmiş ama eşim dedi %10 indirim yapmışlar (Allah razı olsun:KK70:) (çokmuş gibi) neyse işte öyle bana da az gelmiş dua etmeliyim :KK70:

Piyangodan büyük ikramiyeyi tutturursam burdaki herkese birer oda termostatı hediye edicem. Gözünüzü seveyim vereceğiniz 200-250 lira yarıya düşürecek faturanızı. Alın şunu. Kiracılar ev sahibine kakalasın.

Kesinlikle.Ben de faydasi oldugunu dusunuyorum.En azindan denemeye deger hic kullanmayanlar icin.

Ani sinir basmasi ve tansiyon yuksekligiyle gelen hararet :KK53:

Saka bir tarafa 45 derecede 24 saat yaktim 280-290 gibi bisi geldi.. ha kendini zor isitiyor ama en azindan kapiyi acip eve girdiginizde karsiniza penguenler cikmiyor sogugu baya kirmis oluyor :KK53:
Benimkinde penguenler çıkacak kadar soğuk oluyor,ev ısınana kadar üzerimdekini bile çıkartmıyorum,yerler buz gibi,alt üst yanmıyor. Sanırjm bu da çok farkediyor.
Şuan bir ter bastı ki sormayın,İstanbul ayazında bonvuk boncuk terliyorum teşekkürler İgdaş :D

Back
X