• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Delirten komşu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben olsam cama satılık ilanı yapıştırır, emlakçıya da verir, satılır satılmaz arkama bakmadan kaçardım. Bu tip insan müsveddeleri silahla kapınıza bile dayanabilir, değmez uğraşmaya. İmkansız demeyin, oturduğumuz evde fare çıkmıştı, eşyalarıyla kapısını kapatıp çıktım, eşyaları bile almadım, param da yoktu, annemlere yerleşmiştim bir süre. Sonra Allah verdi, çok daha iyisini yaptım. zorluklardan korkmayın, kaçın kurtulun ya da yukarıda önerildiği şekilde onların anladığı dilden birkaç sene didişmeye hazırlanın, yukarıdaki yorumlardna en çok da sarhoş ve gürültücü arkadaşlarınzı toplayın onların üzerine salın kısmı hoşuma gitti

Öncelikle sabırlar diliyorum. Ne manyak insanlara denk gelmişsiniz. Aklıma bir tek balkon tentesi geldi. Gerçi onun da üzerinde zıplamaya çalışabilirler...

Vallahi korkuyorum kadın beni döver çirkefle çirkef olamıyorum yani

Döver yapmayın

Kv dem balkondaki pislikleri küreğe süpürüp üst komşunun kapısına gitmiş

Kadını dövmüşler

Davada da o da bize küfretti dediler bizimki tek onlar evde üç kişi ikisi şahit

Hakim ikisine de bastı cezayı

Uzak durun

Hanımlar merhaba bir komşu derdi de benden... Üst kartımızda oturanlar yeni yerleşik hayata geçti galiba çünkü kesinlikle toplum içinde yaşamayı bilmeyen insanlar. Gece 3te bağıra bağıra konuşmalar zıplamalar inanılmaz böğürtülerle gülmeler günün her saniyesi eşya çekme sofra bezi bez her türlü şeyi üzerimize silkeleme balkonda biber kuruturken biberlerin üstüne saçlarını tarayıp atmalar sigara izmariti atmalar ve daha sayamayacağım çok şey. Delirmek üzereyiz. Camlarımı açtığımda sigara izmariti görmekten bıktım. Balkonlarımızı asla kullanamıyoruz afedersiniz ama kirli ped bile atıldı. Uyarsak biz sizin balkonlarınıza göre yaşamak zorunda mıyız diyorlar. Taşınacak paramız olsa bir dk durmam. Ama işte burda oturmaya mecburuz. Napcaz nasıl baş edicez
Apartmanda oturma adabını öğrenemediyse gitsin müstakil evde otursun terbiyesiz...

Sizde onun kapısının önüne sigara külü ve sofrayi dökün bakalım ne yapacak

Hanımlar merhaba bir komşu derdi de benden... Üst kartımızda oturanlar yeni yerleşik hayata geçti galiba çünkü kesinlikle toplum içinde yaşamayı bilmeyen insanlar. Gece 3te bağıra bağıra konuşmalar zıplamalar inanılmaz böğürtülerle gülmeler günün her saniyesi eşya çekme sofra bezi bez her türlü şeyi üzerimize silkeleme balkonda biber kuruturken biberlerin üstüne saçlarını tarayıp atmalar sigara izmariti atmalar ve daha sayamayacağım çok şey. Delirmek üzereyiz. Camlarımı açtığımda sigara izmariti görmekten bıktım. Balkonlarımızı asla kullanamıyoruz afedersiniz ama kirli ped bile atıldı. Uyarsak biz sizin balkonlarınıza göre yaşamak zorunda mıyız diyorlar. Taşınacak paramız olsa bir dk durmam. Ama işte burda oturmaya mecburuz. Napcaz nasıl baş edicez
Benden sana tavsiye o attiklari izmaritleri pedleri eldivenlw topla kapilarinin esiginden birak kesin cozum bidaha yapmazlar . Ose yaramazsada zabita cagir

---tasin diyenler icin birincisi gittigi yerde aynisini yasamayacaginin garantisi yok; ikincisi yerine gelene yazik degil mi...
---komsu terörü yüzünden tasinmis biri olarak söylüyorum, dinsizin hakkindan imansiz gelir, gürültümü yapiyor, daha co k gürültü yapin , tikayin kulaklarinizi acin müzigin sesini sikayet edenlere "napiyim yukarinin gürültüsündense kendi gürültümü dinliyorum" deyin..
---cöp mü atiyor toplayip apartman kapisini önüne koyun soranlara "benim pisligim degil, kimin cöpüyse ona gidin" deyin
--- balkona bir sey mi asti cekin indirin
sinir oluyorum su hak hukuk dinlemeden eskiya kanunlariyla yasayanlara ama onlarin hakkindan da ancak onlar gibi olanlar gelebiliyor

mustakıl eve tasınmayacaksanız tasınmakda cozum degıl gıttıgınız yerde de manyak komsular olacaktır her apartmanda var sanırım bızımde ustde var bır tane anlatsam hep bırlıkte oturur aglarız oyle sinirlerımı zorluyor

Insan olan tuvalet kağıdı atığı ile yiyecek atığını dahi aynı poşete koymaz. Nasıl bir midesiz ki kirli pedini balkondan aşağı atıyor ? Mide bulandırıcı resmen..
Ben olsam karşılarında sinir krizi geçirir hepsini de rezil ederdim.

Insan olan tuvalet kağıdı atığı ile yiyecek atığını dahi aynı poşete koymaz. Nasıl bir midesiz ki kirli pedini balkondan aşağı atıyor ? Mide bulandırıcı resmen..
Ben olsam karşılarında sinir krizi geçirir hepsini de rezil ederdim.

Ya bi de balkondan attigina gore ozellikle atiyor yani 🤷‍♀️ yani cöpe atmayıp balkondan atmak akıl karı degil🙄

Ya bi de balkondan attigina gore ozellikle atiyor yani 🤷‍♀️ yani cöpe atmayıp balkondan atmak akıl karı degil🙄
Kızlar daha neler neler atıyorlar prezervatif paketleri mi desem sigara kutuları mı desem cips paketleri mi desem evlerinde çöp atmıyorlar galiba ya içtikleri ilacın kutusunu pet şişeyi kuruyan ekmeği allahım tırnak kestikleri kağıdı kağıt düşerken açılıyor içinde tırnaklar ya insan değiller hediye çöp kovası aldım en güzelinden 5 paket çöp poşet koydum güzelce anlattım durumu yok çöp kovası dekor yani evlerinde çöpe atmak diye bişey yok

Kızlar daha neler neler atıyorlar prezervatif paketleri mi desem sigara kutuları mı desem cips paketleri mi desem evlerinde çöp atmıyorlar galiba ya içtikleri ilacın kutusunu pet şişeyi kuruyan ekmeği allahım tırnak kestikleri kağıdı kağıt düşerken açılıyor içinde tırnaklar ya insan değiller hediye çöp kovası aldım en güzelinden 5 paket çöp poşet koydum güzelce anlattım durumu yok çöp kovası dekor yani evlerinde çöpe atmak diye bişey yok

Resmen midem kalktı. Bunlar insan olamaz. Daha önce bir tartışma vs oldu mu aranızda? Bilerek inatla yapılıyor gibi bu başka açıklaması olamaz. Sanki sizi göndermek için özellikle atıyorlar.

Aynilarini ben de yasadim karantina doneminde, bizinkiler bir de ev sahibimiz. resmen bu pandemisde 10 kisi kapiya geldiler kavgaya, ne maske var ne bir sey. Kizlari kufur etti. Hic tanimadigim ilk kez gordugum insanlar bana bir seyler cemkiriyor. Pardon da sen kimsin dedim, sonra kapiyi kapattim. Ev bakiyoruz ne zmandir ama gonlumuze gore bir yer de bulamadik,. İnsallah bulut ve kurtuluru z en kisa zamanda. Sirf bu yuzden en ust kat istiyorum, en ust katlar da malum dubleks ve sacma sapan planlari var, hobbit evi gibi. Ariyoruz hala.

Hee sonuc olarak ben psikolojik sorunlu oldum, onlardan rahatsiz oluyormusum diye. Tavsiyem satin evinizi, karsinizdakiler insan olsa bunu yapmaz zaten. Satin kurtulun.

Resmen midem kalktı. Bunlar insan olamaz. Daha önce bir tartışma vs oldu mu aranızda? Bilerek inatla yapılıyor gibi bu başka açıklaması olamaz. Sanki sizi göndermek için özellikle atıyorlar.
Yine bu hareketlerini apartmanda anlatıp adap bilmiyorlarsa topluluk içinde yaşamasın demişti. Bu lafı biri anlatmış kadın kapımıza dayandı basbas bağırdı bizi dövecekti

Bu tarz insanların davayla yola geleceğini hiç sanmam daha da beter bela olurlar başınıza.Taşınmanın yollarına bakın derim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X