Delirten komşu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hanımlar merhaba bir komşu derdi de benden... Üst kartımızda oturanlar yeni yerleşik hayata geçti galiba çünkü kesinlikle toplum içinde yaşamayı bilmeyen insanlar. Gece 3te bağıra bağıra konuşmalar zıplamalar inanılmaz böğürtülerle gülmeler günün her saniyesi eşya çekme sofra bezi bez her türlü şeyi üzerimize silkeleme balkonda biber kuruturken biberlerin üstüne saçlarını tarayıp atmalar sigara izmariti atmalar ve daha sayamayacağım çok şey. Delirmek üzereyiz. Camlarımı açtığımda sigara izmariti görmekten bıktım. Balkonlarımızı asla kullanamıyoruz afedersiniz ama kirli ped bile atıldı. Uyarsak biz sizin balkonlarınıza göre yaşamak zorunda mıyız diyorlar. Taşınacak paramız olsa bir dk durmam. Ama işte burda oturmaya mecburuz. Napcaz nasıl baş edicez
Kirli pedi sallandırıp diyelim 6 numara; 6 numaraya aittir balkonlara düşmüştür alınması rica olunur yazıp assaydın bir iple yukardan aşağı gelen geçen görseydi 😁🤣

Hee sonuc olarak ben psikolojik sorunlu oldum, onlardan rahatsiz oluyormusum diye. Tavsiyem satin evinizi, karsinizdakiler insan olsa bunu yapmaz zaten. Satin kurtulun.
Valla banada öyle iftira attılar halbuki çok sağlıklı bir insanım.Demekki bu tür insanlar hep böyle yap gürültüyü pisliği delirt insanı bi de iftira at

Psikolojik sorunlarim var, ama gece gunduz surekli yapilan gurultuden, balkona atilan pislikten, eve giren sactan, copten rahatsiz olmak bununla ilgili degil, bunu en saglikli insana da yapsaniz rahatsiz olur, en sonunda da delirir.

Yine bu hareketlerini apartmanda anlatıp adap bilmiyorlarsa topluluk içinde yaşamasın demişti. Bu lafı biri anlatmış kadın kapımıza dayandı basbas bağırdı bizi dövecekti
O seni dövmeden sen onu dövseydin çirkef insanlar bide bağırıyor mu kapıda.Benimde aynı sorun var biz evi satıp kurtulcaz inşallah terbiyesiz insanla uğraşmak çok zor 3 4 senedir kabusu yaşatıyorlar resmen bana heryere başvurdum yönetici zabıta jandarma yönetici dedi ben neyapabilirim uyardık kaç kere dedi.Zabıta gelcem dedi gelmedi jandarma hiç oralı olmadı komşu gürültüsüne bakmiyoruz dedi zabıtayı ara dedi.Aradim gelmediler dedim.Ancak ben kadını komaya sokarsam o zaman gelirsiniz dedim.Keşke benim kapıma gelse bağırsa çok isterim içeriye çeker bir güzel dayak yer benden.

Hanımlar merhaba bir komşu derdi de benden... Üst kartımızda oturanlar yeni yerleşik hayata geçti galiba çünkü kesinlikle toplum içinde yaşamayı bilmeyen insanlar. Gece 3te bağıra bağıra konuşmalar zıplamalar inanılmaz böğürtülerle gülmeler günün her saniyesi eşya çekme sofra bezi bez her türlü şeyi üzerimize silkeleme balkonda biber kuruturken biberlerin üstüne saçlarını tarayıp atmalar sigara izmariti atmalar ve daha sayamayacağım çok şey. Delirmek üzereyiz. Camlarımı açtığımda sigara izmariti görmekten bıktım. Balkonlarımızı asla kullanamıyoruz afedersiniz ama kirli ped bile atıldı. Uyarsak biz sizin balkonlarınıza göre yaşamak zorunda mıyız diyorlar. Taşınacak paramız olsa bir dk durmam. Ama işte burda oturmaya mecburuz. Napcaz nasıl baş edicez
Çözüm gok çözüm taşınmak .Olelerının hıc bır sey umurlarında deıl

Psikolojik sorunlarim var, ama gece gunduz surekli yapilan gurultuden, balkona atilan pislikten, eve giren sactan, copten rahatsiz olmak bununla ilgili degil, bunu en saglikli insana da yapsaniz rahatsiz olur, en sonunda da delirir.
Aynen canım banada 4 senedir yapmadıkları kalmadı evimde oturamaz oldum.1 sene çekiyosun 2 sene çekiyosun iyilikle kaç sefer uyardım yok halen devam ettiler.Bebeğim oldu 3.5 yaşında doğru dürüst uyuyamadı ne öğlen ne gece sonra onlar gürültüye başlayınca bende ellerim de ayaklarım da titremeler kalp çarpintisi terleme hasta oldum sakinlesemiyordum ilaç kullaniyorum simdi o da tansiyonu mu çok düşürüyor ama katıl olmaktan iyidir.

Inanin okurken hic garipsemedim benzerini eski evimde yasadim çünkü
Sitede mi oturuyorsunuz? Degilse bile cekin videoya polis çağırın hatta tartisma yasanirken birisi de polisi arasin yani bu yasaktir zaten apartmanda oturuyorsan
Ben en sonunda çıktım ama kafayi yiyecektim gece 3te temizlik sabah 7de supurge sesi illallah cekmistim

Kanunda yönetimle uyarı gönderme daha sonra dava açma hakkımız varmış. Bunu dile getirdik istediğin yere dava aç diyip yemeklerini bile çöpe sıyırmak yerine camdan dökmeye başladılar neyse ki ondan vazgeçtiler galiba. Şaka yapmıyorum camdan aşağı kuru fasulye döküyorlardı balkonumuz cam balkon ay düşünün halini yağlar akıyor böyle.
Onların döktüklerini biriktirip evlerimin kapısına sürün, fırlatın. Mesela kapılarına boydan boya kuru fasülye dökün.

Attığı her haltı alıp kapısının önüne atacaksınız ve geceleri yukarıya elektrikli süpürge ya da matkap tutacaksınız dinsizin hakkından imansız gelir

Polis çağırdıniz mi? Ben burda eşimle tartıştım diye komşum(alman yurtdisindayiz) beni koridorda yakaladı kibarca uyardı nasi utandim anlatamam. Ve maalesef evde normal konuşunca bile ses dışarı kolayca gidiyor. Saat yazın akşam 8e geliyordu, öyle yasalara göre akşam 10 kadar ses yapılabilir burda mesela.
Ama adam beni görünce uyardı. Biz insanlıktan çıkarsak oda polisi çağırır. Komşularınız maliniza zarar veriyor pslisletiyor yani nasi is ben anlamadım nasi kimse el atmıyor bu devletin polisi var

Taşının bunun en iyi çözümü bu, gerçekten deli ya da belalı değilseniz bu tiplerle uğraşamazsınız. Bunlara kendi gibiler müstahak. Ama gitmeden şöyle bir şey yapın, hem içiniz soğur hem de gelen insanlar rahat eder. 200-250 tl ye wifi kameralar var. Hareket algıladıklarında kayda geçiyor. Balkona takın.
Bunların pisliği bir görünsün. Sonra da bununla (tercihen tiyeni eviniz belli olumca) suç duyurusunda bulunun. 1-2 sene mahkemede sürünsünler. Güvenlik kamerası olduğu ve balkon evin dışı olduğu için delil sayılıyor, güzli çekim olmuyor.
Üst katımdaki kadın yemeklerin yağını balkondan döküyordu, 13. Kattan aşağı yemek artığı atıyordu. Arabalarımızın üstüne dolu viski şişesi attılar. İki komşunun arabasında hasar oldu. Her gğn 5 buçuk dedi mi kocası işten gelir ve bağırmaya başlardı. Kaeşılıklı küfürler.... Ev sahibine söylendi ama “ben ev içine nasıl karışırım” dedi. Ben ilallah edip ev ararken 2 ay kirayı ödemedikleri için çıkarttılar.

Delı delıyı horunce comagını saklarmıs. Bu tıplerle konısmayla bas edemezsınız bızımde vardı sustukca daha fazla yaptılar bır ıkı laf dalası oldu kadınla dahada fazla yaptı en son tehtıt gıbı bısey yapyılar bana degıl arkadadıma ama aptmn olarak hepımız rahtsız en en son gece 12 de sandalye cekmeye basladılar ama bılerek saatlerce esım kalktı mmerdıvenlere bı ofun aldı kırmaya basladı ama saatlerce hıc pes etmedı oyle rahatsız edılmez boyle edılır dıye de bagırdı. Ertesı gun bunlar korkup kactı. Bazıları gercekten anlamıyor polısde bısey yapmıuor. Ama tabı ıkı belalı tıp olsa olaylar kotu olabılır allah kotulerle karsılastırmasın ne dıyelım zor bı durum bela resmen. Ama sende aynı seyı yapabılırsın al ızmarıtı gerı yukarıya at yada balkonuna atılan pıslıgı supur kapısına dok

Ay vsllahi bu komsu eskiden bendim 🤣 oyle cop atma vs yapmadim ama 10 yildir ayni evde kiraciyim..Gencligin verdigi hevesle ilk kez para kazanip,kendi evime cikmanin verdigi cosku ile cok gurultulu geceler yasattim komsularima..Haftasonlari alkolun de etkisi ile arkadaslar ile iyice cosuyorduk..Surekli ev sahibine sikayet edilirdim..Hatta bir kez imza toplayip attirmaya kalkistilar..Ama tabii simdi cok iyiyiz hepsi ile..Ben hatami anladim sonra..Boyle komdu ile ugrasamazsiniz bence..Tasinin veya sabredin ikisi de cok zor..

Aklıma oturduğum sitedeki manyak geldi.
Karısıyla kavga edincr golden köpeklerini 15.kattan aşağı atmıştı
Bir arabanın üstüne düşüp ölmüştü köpek
Embesil bu insanlar.
İnsna bile değiller hatta

Kızlar daha neler neler atıyorlar prezervatif paketleri mi desem sigara kutuları mı desem cips paketleri mi desem evlerinde çöp atmıyorlar galiba ya içtikleri ilacın kutusunu pet şişeyi kuruyan ekmeği allahım tırnak kestikleri kağıdı kağıt düşerken açılıyor içinde tırnaklar ya insan değiller hediye çöp kovası aldım en güzelinden 5 paket çöp poşet koydum güzelce anlattım durumu yok çöp kovası dekor yani evlerinde çöpe atmak diye bişey yok

Aman Allahim 🤭

Büyük rezalet. Apartman hayatında bir şeyleri tolere edersin ama bu kadarı aşırı. Kendileri de biraz apartmanda başka insanlarla yaşamayı öğrensinler. Ev sahibinze ya da yöneticinize anlatın durumu.

Dağdan geldikleri çok belli. Eğitilmeleri lazım. Böylesi laftan da anlamaz. Anlayacak olsa böyle saygısızca davranmazlar.ama siz yine bi konuşun olmadı araya ya evsahibidir yada yönetici varsa koyun

Böyle insanlar laftan anlamaz. Uyardıkça daha çok yaparlar inadına. Polis falan da kesmez en iyi balkona düşen şeyleri attıklarını şüpürüp kapısının enğn ekirli pedini falan atın. Aşağıya inerse de haberim yok sizin balkondan attıklarınız bizim balkondan gelmiştir buraya deyip suratlarına kapıyı kapatın.

Ben üst kattan bir şey silkeleyenlere de tahammül edemiyorum. Ya apt da tşamayı öğreneceksin ya da kendine müstakil ev bulacaksın. Kimse kimsenin pisliğini çekmek zorunda değil.
Bekarken oturduğum evde Yıkanmış çamaşırın üstüne sofra bezi silikmiş manyak, topladım çamaşırları gittim kapısına, yıka kurula ütüle getir, senin pisliğin bu dedim. Son oldu.
Gençken 😅 hadlerini bildirirdim ama şimdi bu manyaklar bana tebelleş olur diye korkuorum valla. arkadaşım komşusu kocasından dayak yiyor diye araya girdi, tamamen iyi niyetle, yardıma ihtiyacın varsa söyle bak bunları yaşamak zorunda değilsin dedi. Kadın kocasına söylemiş seni polise verecek diye. Kızcağız 3 kez ev değiştirdi bu manyaktan kurtulana kadar. Allah iyilerle karşılaştırsın, görgüsüz cahil insanlarla uğraşmak çok zor. Ben gözümü karartır taşınırdım. Böyle tipleri eğitecek enerjim yok benim.

yuh söyledikleri söze bakar mısın...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X